Master în Inginerie Electrică și Calculatoare

Dezvoltați tehnologia de mâine. Cornell Tech Electric

Master of Engineering în domeniul electric

Dezvoltările incitante în procesul de învățare a mașinilor, tehnologia senzorilor și prelucrarea semnalelor și a imaginilor creează noi oportunități pentru ingineri și oameni de știință de calculator cu abilități tehnice avansate și spirit de întreprinzător pentru a transforma aceste dezvoltări în produse și servicii noi. Cornell Tech Master în electricitate

Aflați abilitățile de bază în cultura de pornire

Cele mai reușite noi tehnologii și inițiative se dezvoltă atunci când tehnologi, designeri și întreprinzători colaborează. Cornell Tech a luat acest model de colaborare de dezvoltare a produselor și a aplicat-o în programele noastre de studii. Cursurile dvs. bazate pe clasă, predate de facultate cu experiență profundă în industrie, completează experiențele bazate pe proiecte, care vă vor permite să lucrați în echipe cu studenții din alte programe de studii tehnice de la Cornell Tech , precum și cu programele LLM și MBA. Veți dezvolta propria afacere în Startup Studio și veți crea soluții inovatoare pentru clienții reali de afaceri, ca parte a produsului Studio. În acest proces, veți dezvolta abilitățile de afaceri, abilitățile de comunicare și competența tehnică excepțională de care aveți nevoie pentru a atrage atenția celor mai inovatoare companii din lume și a startupurilor ambițioase.

MASTERTECH101

Cine ar trebui să aplice?

Ar trebui să aplicați la Maestrul Cornell Tech în domeniul electric

Subiecte acoperite

 • Procesare a semnalului
 • Invatare mecanica
 • Sisteme de feedback
 • Calculul fizic
 • Sensing
 • Știința datelor
 • Teoria teoriei
 • Instrumente de învățare și de calcul

CURSURI SPECIFICE

Sisteme de feedback și învățare în armonizare

Credite 3.00

Acest curs ECE corelează sistemele de control digital, procesele decizionale Markov și algoritmii de învățare a întăririi. Prima jumătate a cursului acoperă fundamentele sistemelor moderne de control digital, inclusiv modelele de spațiu de stat și analiza lor, feedback-ul variabil de stare și elementele de bază ale identificării sistemului. A doua jumătate a cursului se ocupă de procesele decizionale Markov cu aplicații în sistemele de comunicații și de comunicații. Subiectele abordate includ programarea dinamică stochastică, optimizarea bazată pe simulare și algoritmii de învățare a armăturilor. De-a lungul cursului, vor fi evidențiate aplicațiile în sistemele de evenimente discrete și învățarea în mașină.

Semnal și prelucrare de date

Credite 3.00

Acest curs de bază ECE acoperă elementele de bază ale procesării semnalelor și analizei datelor. Prima jumătate a cursului acoperă fundamentele semnalelor și sistemelor, inclusiv transformarea discretă Fourier, funcțiile de transfer, filtrarea adaptivă și aplicațiile în sistemele de anulare a zgomotului și de comunicare. A doua jumătate acoperă elementele de bază ale modelelor probabiliste, procesele Markov de simulare stochastică și inferența Bayesiană. În cele din urmă, sunt tratate subiectele de procesare a semnalului înalt, inclusiv selectarea modelului, prelucrarea semnalului slab și analiza principală a componentelor. De-a lungul cursului, vor fi evidențiate aplicațiile în sistemele de comunicații, sistemele de detectare și învățarea în mașină.

Cariere în câmp

 • Cercetător de date.
 • Modelere financiare.
 • Începător fondator sau CTO.
 • Inginer de cercetare.
 • Analist al rețelei sociale.

Curriculum

include o varietate de cursuri riguroase care vă vor oferi abilități avansate în învățarea mașinilor, procesarea semnalelor, modelarea computerizată și alte discipline de vârf.

Într-o inovație educațională unică pentru Cornell Tech , veți participa, de asemenea, la o experiență cu experiență Studio, în care vă veți perfecționa abilitățile de team building și leadership dezvoltând în același timp o idee de produs nouă ca răspuns la nevoile strategice ale unei organizații reale și creați propria dvs. pornire.

Ce ar putea arăta programul tău

În toamnă studenții trebuie să completeze un total de 30 de ore de credit peste două semestre. Cursurile de bază trebuie să fie de cel puțin 12 credite.

În primăvară Studenții trebuie să completeze un total de 30 de ore de credit pe parcursul a două semestre. Cursurile de bază trebuie să fie de cel puțin 12 credite. În timpul semestrului de primăvară, calculul fizic și estimarea Bayesiană

M.Eng Application Timeline

Cornell Tech oferă trei runde de cerere. Solicitanții sunt încurajați să depună cererea atunci când sunt gata. Vom lua în considerare candidații care se aplică în fiecare rundă de cerere. Revizuim aplicațiile pe măsură ce le primim.

Termenele limită de aplicare 2017-2018 sunt următoarele:

Runda 1 - marți, 5 decembrie 2017 la ora 11:59 ET

Runda 2 - joi, 18 ianuarie 2018 la ora 11:59 ET

Runda 3 - joi, 15 martie 2018 la ora 11:59 ET

În urma termenului limită de depunere a cererilor pentru runda a 3-a, Comitetul de admitere va examina cererile în mod continuu și decizia de eliberare va fi luată în consecință până luni, 30 aprilie 2018

Cerințe de aplicare

Pentru a fi luați în considerare, toți solicitanții trebuie să furnizeze următoarele în aplicația lor online:

Relua

Trebuie să trimiteți un rezumat curent împreună cu cererea dvs. Cu ajutorul LinkedIn, veți avea opțiunea de a încărca automat informațiile despre angajare și educație listate în profilul dvs. profesional online. Rețineți că orice informație care este auto-populată de la LinkedIn poate fi editată.

Declarație personală

Aici, la Cornell Tech , veți face parte dintr-un mediu în care creativitatea, adâncimea tehnică și locurile de conducere împărtășesc locurile la masă. Valorile exprimă cine sunteți și ce adăugați la această formulă. Trimiteți o declarație de la una la două pagini care vă descrie interesul față de acest program la Cornell Tech . Prezentarea dvs. ar trebui să evidențieze experiențele personale care vă demonstrează creativitatea, conducerea și abilitățile tehnice.

În special, nu ezitați să elaborați proiectele tehnice pe care le-ați finalizat, aspectele lor creative și tehnice; orice experiență antreprenorială sau de conducere; obiectivele profesionale ale carierei; beneficiul pe care-l imaginați ca făcând parte din ecosistemul tehnologic din New York City; și, de ce acest program este unul pentru tine.

Două recomandări

Recomandanții ar trebui să fie membri ai facultăților sau alți indivizi care cunosc profesioniștii și au văzut că aceștia joacă un rol major în proiecte substanțiale. Recomandările trebuie trimise online.

GRE

GRE este necesar pentru admiterea la Cornell Tech . Toate scorurile oficiale de testare trebuie raportate direct la Universitatea Cornell. Elevii care au primit (sau vor fi primit) o ​​diplomă de licență de la Universitatea Cornell sunt scutite de la cerința GRE pentru programul de Master of Engineering. Codul instituției GRE pentru Cornell este 2098. Vă rugăm să fiți consecvenți în ortografia numelui dvs. atât în ​​cererea dvs. cât și în raportul scorului de test.

transcrieri

Sunt necesare transcrieri de la fiecare colegiu sau universitate frecventate anterior și trebuie încărcate online cu aplicația. Studenții admiși vor fi obligați să trimită o transcriere oficială direct la Școala Universitară Cornell înainte de înscriere.

Taxă de aplicare

O taxă de cerere nerambursabilă de 95 USD trebuie depusă împreună cu aplicația online.

Solicitanții internaționali

transcrieri

În plus față de cerințele menționate mai sus, solicitanții internaționali trebuie să furnizeze o traducere certificată în limba engleză a transcrierilor în cazul în care limba originală nu este engleza. Solicitanții internaționali de succes vor fi obținut o diplomă de bacalaureat de la un colegiu sau o universitate cu statut recunoscut.

TOEFL

Solicitanții trebuie să demonstreze, de asemenea, competența în limba engleză, prin testul de limba engleză ca o limbă străină (TOEFL). Scorurile oficiale TOEFL trebuie trimise la Cornell University Graduate School. Codul instituției este # 2098. Obiectivele minime oficiale ale lui Cornell pentru fiecare element al TOEFL sunt următoarele:

 • Scrierea: 20
 • Citirea 20
 • Ascultarea 15
 • Vorbind 22

Cerința TOEFL poate fi retrasă dacă solicitantul îndeplinește cel puțin unul dintre următoarele criterii:

 • Este un cetățean nativ din Statele Unite, Australia, Canada (cu excepția Quebecului), Irlanda, Noua Zeelandă sau Regatul Unit.
 • A studiat în ultimii cinci ani, în ultimii cinci ani, în ultimii cinci ani, în Statele Unite, Australia, Irlanda, Noua Zeelandă, Regatul Unit sau cu instruire în limba engleză în Canada sau Africa de Sud. Trebuie să trimiteți o transcriere care arată că ați frecventat colegiu într-una din aceste locații aprobate.
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Cornell Tech »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 26, 2019
Duration
1 an
La zi
Price
54,584 USD
Deadline
Contactează şcoala
Round 1 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling : April 30.
După locații
După dată
Start Date
Aug 26, 2019
End Date
Aug 31, 2020
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Round 1 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling : April 30.

Aug 26, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Round 1 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Friday, February 15, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling : April 30.
End Date
Aug 31, 2020