Master în Inginerie Civilă

Generalități

Programul de descriere

Master în Inginerie Civilă este proiectat pentru a oferi instruire specializată, postuniversitară, pe toată gama de Inginerie Civilă. Obiectivul general al cursului este de a spori abilitățile de inginerie ale absolvenților săi, iar un proiect extins în unul dintre domeniile de inginerie civilă constituie o parte majoră a cursului.

Dezvoltarea oricărei societăți progresiste depinde în mare măsură de abilitatea, imaginația și devotamentul inginerilor săi civili. Acestea sunt preocupate de planificarea, proiectarea, construcția, întreținerea și dezafectarea autostrăzilor, căilor ferate, aeroporturilor, docurilor, porturilor, canalelor, apărărilor de coastă, sistemelor de irigații, serviciilor municipale esențiale (cum ar fi alimentarea cu apă, scurgerea și evacuarea apelor uzate) și structurale lucrări, inclusiv clădiri, poduri, baraje, rezervoare și centrale. O carieră în inginerie civilă oferă multe provocări și oportunități diferite în toate părțile lumii.

Obiective generale

 • Asigurarea unui studiu avansat care va fi sau va fi informat în primul rând atât de elementele academice, cât și profesionale ale disciplinei de inginerie civilă.
 • Pentru a oferi o bună înțelegere științifică, tehnică și comercială a problemelor și practicilor de construcții civile.
 • Pentru a promova recunoașterea naturii generale a construcțiilor civile prin integrarea cunoștințelor din inginerie structurală, inginerie geotehnică, inginerie de transport și inginerie în apă.
 • Pentru a avansa și îmbunătăți teoria și practicile inginerești în contextul gestionării provocărilor de inginerie civilă, prin dezvoltarea de noi competențe la un nivel înalt.
 • Promovarea originalității în aplicarea cunoștințelor și înțelegerea modului în care limitele cunoașterii sunt avansate prin cercetare.
 • Pentru a oferi instruire în metodele de cercetare inginerească și pentru a dezvolta o serie de abilități transferabile conexe.
 • Furnizarea de instruire în aplicarea directă a cunoștințelor la evaluarea și soluționarea provocărilor de inginerie civilă, încurajând studenții să se ocupe de probleme complexe atât sistematic cât și creativ și să demonstreze originalitate în abordarea atât a problemelor familiare, cât și a celor necunoscute.
 • Pentru a produce ingineri profesioniști și extrem de pricepuți care să lucreze în domeniul construcțiilor civile.

Scopuri educaționale

 • Introducerea principiilor planificării și proiectării infrastructurii de transport.
 • Dezvoltarea unei înțelegeri a hidraulicii cu curgere de suprafață liberă și a problemelor legate de furnizarea apei
 • Promovarea conștientizării tehnicilor avansate și a metodelor de analiză în proiectarea și evaluarea structurilor.
 • Promovarea conștientizării rolului modelării numerice în examinarea, înțelegerea și prezicerea comportamentului sistemelor de construcții civile, bazându-se pe o înțelegere a proceselor de bază și o cunoaștere a caracteristicilor unor sisteme particulare.
 • Pentru a oferi oportunități pentru studii suplimentare la nivel de masterat în anumite domenii de specialitate din întreaga gamă de inginerie civilă.
 • Oferirea de oportunități de a dezvolta o apreciere a principiilor și activităților implicate în gestionarea cotidiană a unităților de afaceri de tip inginerie, tipice celor în care se practică inginerie civilă.

Structura schemei

Master în Inginerie Civilă este un curs cu normă întreagă care durează douăsprezece luni, cuprinzând două semestre de cursuri și cursuri urmate de o perioadă de proiect dedicată de patru luni pentru cercetare și pregătirea unei disertații. Toți angajații implicați sunt activiți de cercetare în domenii practice ale disciplinei, iar acest lucru oferă posibilitate pentru proiecte de cercetare interesante și actualizate în domeniul MSc. Nivelul de angajament al întregului personal față de predare și învățare este ridicat, iar cursurile sunt predate de personal expert în domeniile în care predă.

Ocuparea forței de muncă

Recordul de angajare al absolvenților de la Cardiff University MSc în inginerie civilă este excelent, majoritatea absolvenților fiind alături de consultanți în inginerie. Un număr mic de absolvenți (aproximativ 5 până la 10% în fiecare an) continuă să studieze, de obicei un doctorat.

Acreditare

Acest program a fost acreditat de ICE, IStructE, IHT și IHIE, ca îndeplinind cerințele pentru învățare ulterioară pentru un inginer autorizat, în conformitate cu prevederile UK-SPEC pentru prizele 2009-2013 inclusiv, pentru candidații care au dobândit deja un CEng acreditat BEng (Hons) licențiat primul grad sau un IEng acreditat BSc (Hons) licență primul grad.

Criterii de admitere

O diplomă de onoare 2: 2 în inginerie civilă, structurală sau arhitecturală sau un domeniu similar de la o universitate din Marea Britanie sau o calificare internațională echivalentă. Dacă aveți experiență industrială relevantă, vom solicita examinării dvs. individuale.

Intrarea la cursuri în Inginerie va fi supusă cerințelor Universității pentru limba engleză.

Taxe de școlarizare

Cu normă întreagă

 • Studenți din Marea Britanie și UE: 9.700 de lire sterline
 • Studenți din afara UE: 21.950 de lire sterline

Cu jumătate de normă

 • Studenți din Marea Britanie și UE: 4.850 GBP / an
 • Studenți din afara UE: 10.975 de lire sterline / an

Oportunități de finanțare

Un număr limitat de Burse internaționale Cardiff School of Engineering sunt disponibile pentru studenții internaționali care solicită acest curs de Master. Nu este necesară depunerea unei cereri pentru aceștia, candidații eligibili vor fi luați în considerare pe baza formularului de cerere pentru MSc.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Citeste mai mult

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Citește mai puţin