Prezentare generală a programului

Oferit prin Departamentul de Inginerie Civilă și de Mediu , Maestru de Inginerie (MEng) în Ingineria Construcțiilor îi ajută pe studenți să abordeze, să evalueze și să elaboreze soluții la unele dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă astăzi infrastructura modernă și mediul. Acest program oferă studenților cunoașterea principalelor tendințe și inovații tehnologice în industria construcțiilor moderne prin cursuri și interacțiunea cu lideri industriali proeminenți. Curriculumul este conceput astfel încât să reflecte cele mai recente cunoștințe din domeniul planificării, finanțării, achiziționării, construirii și gestionării facilităților construite. La finalizarea programului, absolvenții se pot aștepta să aibă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi experți în inginerie în construcții, la nivel local și național.

Maestru de inginerie (MEng) în domeniul programelor de inginerie construcție oferă studenților cu cunoștințe de tendințe principale și inovații tehnologice în industria de construcții moderne, prin cursuri și interacțiune cu liderii industriei proeminente. Curriculumul este conceput astfel încât să reflecte cele mai recente cunoștințe din domeniul planificării, finanțării, achiziționării, construirii și gestionării facilităților construite. La finalizarea programului, absolvenții se pot aștepta să aibă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi experți în inginerie în construcții, la nivel local și național.

Structura cursului

 • Ora de credit: 30
 • Durata: alt = "1-2 ani (full-time) sau 2-3 ani (part-time)

Pentru o listă de cursuri necesare și alte informații, vă rugăm să consultați Buletinul GW .

MS Cerințele de Admitere

Solicitanții trebuie să prezinte următoarele materiale pentru a fi luate în considerare pentru admiterea într-un program de master la SEAS. Toate materialele, cu excepția scorurilor de test, trebuie încărcate în formularul de cerere online:

Aplicație online

transcrieri

 • Copiile scanate ale transcrierilor neoficiale sunt solicitate de la toate colegiile și universitățile la care au participat, indiferent dacă au fost obținute sau nu credite; programul nu a fost finalizat, sau creditul apare ca credit de transfer pe o altă transcriere.
 • Asigurați-vă că toate transcrierile sunt scanate corespunzător și atașate la formularul de cerere online. În caz contrar, solicitanții vor primi notificări care solicită transcrieri lizibile, care pot întârzia revizuirea cererii lor.
 • Nu trimiteți prin e-mail transcrierile oficiale decât dacă sunteți instruit să faceți acest lucru de către un ofițer de admitere SEAS. Deciziile de admitere se bazează pe transcrieri neoficiale.
 • Pentru solicitanții internaționali, consultați cerințele suplimentare pentru atașarea transcrierilor străine la aplicația online.

Scorurile de examen de limba engleză (candidații internaționali)

 • Solicitanții internaționali care nu au obținut o diplomă de la o instituție situată în Statele Unite sau în țara vorbitoare de limbă engleză trebuie să depună, de asemenea, scoruri din examenele TOEFL, IELTS sau PTE Academic.
 • Consultați secțiunea Internaționale de admitere pentru informații despre cerințele scorurilor la examenul de limba engleză și trimiterea de scoruri la GW.

Scrisori de recomandare

 • Un minim de două (alt = "2) scrisori de recomandare trebuie să fie depuse împreună cu formularul de cerere online, acestea pot fi de la consilierul dvs. academic, profesor și / sau angajator.

Declarație de scop

 • Solicitanții trebuie să includă un eseu de altfel "250-500 de cuvinte care precizează în mod clar scopul lor de a obține studii postuniversitare la Universitatea George Washington, explică obiectivele lor academice, interesele de cercetare, și planurile de carieră, și discută despre calificările conexe, inclusiv colegiu, activități comunitare, precum și orice alte realizări substanțiale care nu au fost deja menționate.
 • Este foarte încurajat ca eseurile să rămână în limita celor 500 de cuvinte. În timp ce solicitanții nu sunt penalizați pentru depunerea unor eseuri mai lungi, eseurile concise sunt mai eficiente în demonstrarea motivației unui solicitant.
 • Declarația de scop trebuie să fie scrisă de către solicitant. Orice eseu despre care sa constatat că a fost scris de altcineva decât solicitantul sau care a fost plagiat din alte materiale publicate, va fi retras din considerație.

Rezuma CV

 • Un rezumat curent sau un CV trebuie să fie încărcat împreună cu formularul de cerere online.
 • Dacă ați publicat articole în publicații evaluate de colegi, includeți-le ca un hyperlink.

Candidații pentru statele membre trebuie, de asemenea, să demonstreze următoarele cerințe pentru a fi luați în considerare pentru admitere:

 • O diplomă de licență în domeniul ingineriei biomedicale, cu o medie de punctaj minimal de alt = "3,0 (pe o scară de 4,0) pentru ultimele 60 de credite de studii universitare de licență.
 • O diplomă de licență într-un alt domeniu, în care solicitantul poate fi obligat să ia un set de cursuri de deficiențe, care urmează să fie stabilite de către departament de la caz la caz.
Program predat în:
Engleză
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Vezi 10 mai multe cursuri de la The George Washington University - School of Engineering & Applied Science »

Ultima actualizare August 13, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb 2020
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Deadline
Contactează şcoala
Sept 2, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare
Sept 2, 2019

Sept 2019

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
Sept 2, 2019
End Date