Master în Ingineria Sistemelor Energetice

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Dezvoltarea liderilor de inginerie

Rutgers School of Engineering oferă studenților cu un profil tehnic puternic și le pregătește pentru cariere de lider în profesii captivante și provocatoare. Atât învățământul, cât și cercetarea noastră sunt înrădăcinate în principiile științifice, încorporând în același timp cunoștințele despre provocările actuale.

  • Master of Engineering (MEng)

114787_2.jpg

Energia este o prioritate Rutgers și programul nostru de Master în Inginerie în Ingineria Sistemelor de Energie este unul dintre puținele de acest gen din țară. Oferă o abordare interdisciplinară soluțiilor inovatoare pentru un viitor curate în domeniul energiei. Bazându-se pe resursele a șase departamente ale Școlii de Inginerie, Școala Universitară-New Brunswick, Școala de Planificare și Politică Publică Edward J. Bloustein și Școala de Afaceri Rutgers, acest program de colaborare integrează tehnologia și știința cu mediul de afaceri, IT, politica publică și studiul de reglementare.

Ghidați de o facultate realizată de experți în domeniile lor, studenții se angajează în proiecte de cercetare și dezvoltare de ultimă oră în laboratoare de ultimă generație, inclusiv Laboratorul de Energie și Laboratorul pentru Sisteme Inteligente pentru Energie, precum și renumite Rutgers energie curată și de mediu centre de cercetare și incubare de afaceri.

De la schimbările climatice și vehiculele curate până la rețelele inteligente și generarea energiei regenerabile, programul nostru unic facilitează explorarea unui domeniu dinamic și extins prin combinarea cursurilor diversificate, interdisciplinare, cu oportunități neprețuite de învățare la îndemână. Prin legături puternice cu industria energetică, suntem capabili să punem studenții în stagii practice și să le ajutăm să obțină posturi cu normă întreagă după ce și-au câștigat diploma.

Opțiune de nivel

Mărime: 30 Credite de curs

6 cursuri de bază ESE (18), 3 cursuri elective (9) și 3 ore de credit (1) într-un stagiu de practică sau un proiect hands-on, inclusiv un raport scris și o prezentare orală. MEng este considerat un grad terminal care nu trece automat la un doctorat.

114786_1.jpg

De ce Rutgers School of Engineering pentru Școala Universitară?

Rutgers School of Engineering programe de masterat se adresează studenților interesați în aprofundarea cunoștințelor lor într-o disciplină specială de inginerie pentru dezvoltarea industrială și de cercetare. Oferim programe de nouă grade prin intermediul a șapte departamente de inginerie, împreună cu un angajament global pentru cercetare avansată și bursă.

Un curriculum de bază al fundamentelor este completat cu electives care permit studenților să se concentreze asupra domeniilor care au o relevanță directă pentru inovațiile în prim-planul cercetării. Elevii care absolvesc cu un grad avansat de la Rutgers sunt bine plasate pentru a întreprinde o carieră într-o gamă diversă de domenii industriale și corporative, precum și să-și continue studiile pentru grade avansate.

Școala noastră asigură standarde academice riguroase, încurajează colaborarea interdisciplinară dintre facultate și studenți și supraveghează inițiativele inovatoare de dezvoltare profesională care pregătesc studenții absolvenți pentru a reuși atât în cariera academică, cât și în cea non-academică.

De ce Rutgers?

  • Abordare extrem de interdisciplinară, integrativă a educației și formării absolvenților.
  • O comunitate dinamică și diversă.
  • Situat regional în apropiere de New York, Washington, DC, Philadelphia și Boston.
  • Legături strânse și apropiere de industriile de top.
  • Studii accesibile și mai multe burse și burse disponibile.
  • Rutgers Global oferă asistență completă în asigurarea vizelor și a documentației.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With n ... Citeste mai mult

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With nearly $70 million in research expenditures and nearly 200 faculty members engaging in research on a broad range of topics that impact society, the nation, and the global community, the School of Engineering is a dynamic and academically supportive environment for pursuing graduate studies. Citește mai puţin
Municipiul Piscataway