Programul MSc în Ingineria Petrolului are ca scop extinderea, consolidarea și integrarea cunoștințelor și înțelegerii proceselor din industria petrolului și a gazelor. Veți învăța matematică, știință, metode bazate pe computer, proiectare și practică de inginerie pentru a rezolva probleme de inginerie petrolieră, de complexitate variată, luând în considerare contextul economic, social și de mediu.

Veți obține o cunoaștere detaliată a modelului integrat al rezervorului de petrol, astfel încât să puteți anticipa, menține și îmbunătăți procesele de producție a petrolului și a gazului. Veți beneficia de instrucțiunile detaliate pe care le primiți pe o suită de pachete software care sunt utilizate în industria petrolului și gazului pentru a maximiza producția eficientă din punct de vedere al costurilor, printre care se numără PETREL, HYSYS, Eclipse, Prosper și GAP.

La sfarsitul programului, ar fi trebuit sa obtineti o cunoastere aprofundata si larga a modelului integrat al rezervorului de petrol pentru a anticipa, imbunatati, mentine si inova procesul de productie de petrol si gaze.

Suntem cei mai buni 10 din Marea Britanie atât pentru satisfacția studenților cât și pentru intensitatea cercetării în Ingineria Chimică (Ghidul Universitar complet 2019).

Acreditari

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod

module

  • Petroleum Geoscience
  • Petrofizica
  • Inginerie și simulare pentru rezervoare
  • Foraj și producție
  • Ingineria avansată a rezervoarelor
  • Economie petrolieră și gestionarea câmpului petrolier
  • Proiect de grup (perioada de vară)
  • Disertație (perioada de vară)

Angajabilitate

Complexitatea industriei de petrol și gaze oferă inginerilor de petrol o mare varietate de oportunități de dezvoltare a carierei.

În majoritatea companiilor petroliere din întreaga lume echipa de ingineri petrolieri este formată dintr-un geolog, un inginer rezervor, un petrofizician, un inginer de foraj și un inginer de producție. Cu această calificare Master, veți fi calificat să aplicați pentru posturi în toate aceste domenii. Fiecare membru al acestei echipe se va concentra pe aspectul propriu al sarcinii mai mari, care este de a maximiza producția eficientă din punct de vedere al costurilor.

Ca absolvent al MSc în Ingineria Petrolului, profilul dvs. va corespunde nevoilor din diferite domenii ale producției de petrol și gaze și ingineria rezervoarelor în companii mari, care oferă programe de absolvent atractive, precum și în companii mijlocii și mici de operare și consultanță.

Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă pentru cel de-al doilea an consecutiv - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

  • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
  • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.

Link-uri profesionale

Acest curs este acreditat de Institutul de Energie.

Institutul Energetic (EI) este organismul profesional pentru industria energetică, care oferă bune practici și profesionalism în profunzimea și lărgimea sectorului.

Societatea Inginerilor Petrolului

LSBU a obținut aprobarea pentru crearea capitolului pentru studenți al Societății de Ingineri Petrolului (SPE) din martie 2007. Interacțiunea cu SPE-Londra permite studenților noștri să participe la conferințe specializate legate de industria petrolieră și, de asemenea, să fi invitat vorbitori din industrie, prezentând subiecte relevante.

Cerințe de intrare

Diploma de bacalaureat echivalenta cu UK Second Class Ones Divizia Inferioara in stiinta fizica, inginerie sau o alta disciplina tehnologica relevanta. Salutăm în special candidații de peste mări și cei din UE cu calificări relevante.

Schema de aprobare a tehnologiilor academice

Dacă sunteți cetățean care nu este membru UE / SEE, este posibil să trebuiască să depuneți cereri la Oficiul pentru Externe și Commonwealth (FCO) pentru a vă elibera de la programul de aprobare a tehnologiilor academice (ATAS) pentru a studia acest curs. Aceasta este o cerință pentru înscrierea la Universitate sau pentru obținerea unei Confirmări de Acceptare pentru Studii (CAS), dacă trebuie să faceți o cerere de viză de Nivelul 4 general. Vă rugăm să rețineți că un certificat ATAS nu este necesar pentru a vă depune o cerere de curs la LSBU și pentru a primi o ofertă.

Puteți găsi mai multe informații despre dacă veți avea nevoie de acest lucru prin intermediul site-ului FCO și în ghidul nostru MyLSBU la programul de aprobare a tehnologiilor academice.

Procesul de obținere a unui certificat ATAS poate dura ceva timp, deci este important să verificați dacă aveți nevoie de unul cât mai curând posibil, astfel încât să puteți face cererea dvs. de certificat pentru a obține în timp util. Neefectuarea unui certificat ATAS valabil ar putea duce la întârzieri în primirea CAS sau poate că nu vă putem înscrie la universitate.

Codul JACS pentru acest curs este H850.

Cum să aplicați

Studenti internationali

Solicitanții internaționali (non-Home / EU) ar trebui să urmeze ghidul nostru internațional de aplicare a ghidului.

Instrucțiuni pentru solicitanții de domiciliu / UE

mod

Studenții postuniversitari și studenții de cercetare ar trebui să aplice prin sistemul nostru de aplicații dedicat. Detalii complete despre cum se face acest lucru sunt furnizate în secțiunea Cum să aplicăm pentru studenții postuniversitari și secțiunea Cum să aplicăm pentru studenți.

Cazare

Elevii trebuie să depună o cerere de cazare la London South Bank University (LSBU) cât mai curând posibil, odată ce am făcut o ofertă de locuri la unul dintre cursurile noastre academice.

Finanţa

Este o idee bună să vă gândiți la modul în care veți plăti taxele universitare și cheltuielile de întreținere în timp ce încă solicitați un loc de studiu. Rețineți - nu trebuie să așteptați un loc confirmat pe un curs pentru a începe să faceți o cerere de finanțare pentru studenți.

Serviciul de Aplicare Postuniversitară

Faceți o sesiune cu unul dintre consultanții postuniversitari de specialitate. Peste o sesiune de consiliere unică, ei vă vor sfătui cu privire la diplome postuniversitare la LSBU, care se potrivesc intereselor și experienței dvs.

Pregătește-te să începi

Noi ajutăm studenții noștri să se pregătească pentru universitate chiar înainte de începerea semestrului. Pentru a afla când trebuie să aplicați pentru cazarea dvs. la LSBU sau pentru finanțarea studenților citiți fila Cum se aplică pentru acest curs.

Săptămâna de bun venit

Înainte de a începe cursul, vă vom trimite informații despre ceea ce va trebui să faceți înainte de a ajunge și în primele câteva zile în campus. Puteți citi despre procesul din paginile Săptămânii de întâmpinare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 34 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 25, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
9,135 GBP
Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9,135 £; Taxă internațională: 15.100 de lire sterline. Anul 1 Taxă parțială UK / UE: £ 2,030; Taxă internațională: 3.355,56 £
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Iunie 5, 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 5, 2020