Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Master în Ingineria Petrolului de la Universitatea Heriot-Watt este un program de prelegeri și lucrări de proiect care cuprinde o gamă largă de baze de inginerie petrolieră pertinente pentru industria petrolieră modernă.

Programul permite elevilor să studieze cursuri specifice, precum și să realizeze un proiect de dezvoltare a terenului (cu alți studenți) și un proiect de cercetare individuală. Proiectul oferă o oportunitate ca ideile și metodele asimilate prin prelegeri și tutoriale să fie aplicate la problemele reale de evaluare și dezvoltare a terenului. Cursurile sunt aplicate în natură și au fost concepute astfel încât un absolvent să fie pregătit din punct de vedere tehnic pentru industria în care vor fi recrutați și să aibă o cunoaștere solidă.

Programul are ca obiective principale furnizarea de învățământ și predare de înaltă calitate, de înaltă calitate, împreună cu o gamă de abilități transferabile, conștientizarea cercetării și o mai bună ocupare a forței de muncă.

Intrați în ianuarie

Elevii care încep studiile MSc Petroleum Engineering în luna ianuarie ar trebui să ia act de faptul că opțiunea part-time rulează pentru 4 semestre (24 luni) proiecte (mai-august, 4 luni) (durata totală de 32 de luni).

Conținutul cursului

Semestrul 1

  • Petroleum Geoscience
  • Ingineria rezervoarelor
  • Evaluarea formării
  • Inginerie de foraj

Petroleum Geoscience

Se referă la originea, structura și geometria internă a rezervoarelor și la crearea, migrarea și prinderea hidrocarburilor. Modelele geologice constituie baza pentru estimarea rezervelor și planificarea dezvoltării.

Ingineria rezervoarelor

Se referă la fizica, chimia și fluxul de fluide din petrol într-un rezervor. O serie de tehnici analitice sunt utilizate pentru a modela fluxul de fluid și pentru a prezice modul în care rezervorul ar putea să se comporte în diferite scenarii de dezvoltare, un obiectiv important fiind maximizarea energiei recuperate.

Evaluarea formării

Implică măsurarea și interpretarea proprietăților de rocă, cum ar fi porozitatea și rezistivitatea, prin intermediul unor instrumente de sondă.

Inginerie de foraj

Implică o serie de discipline inginerești în proiectarea și construirea în siguranță a puțurilor de explorare și dezvoltare. Aceste sonde sunt necesare fie pentru a colecta informații din sau pentru a scurge rezervoarele de petrol și gaze.

Semestrul 2

  • Ei bine, analiza testelor
  • Tehnologie de producție
  • Economia petrolului
  • Simularea rezervoarelor

Tehnologie de producție

Se referă la productivitatea puțurilor de petrol și gaze. Acesta include proiectarea, instalarea și funcționarea sistemelor descendente și a suprafețelor, pentru a optimiza recuperarea controlată a țițeiului și a gazului de calitate a conductei. Siguranța și capacitatea de a răspunde la situațiile în schimbare sunt considerate importante.

Economia petrolului

Implică înțelegerea implicațiilor financiare ale deciziilor de inginerie, care se fac, în mod normal, într-un mediu de incertitudine.

Simularea rezervoarelor

Implică construirea unor modele matematice detaliate ale rezervoarelor, ca mijloc de predicție a comportamentului și a performanțelor acestora.

Semestrul 3

  • Proiect de proiectare de grup
  • Proiect individual

Proiect de proiectare de grup

Grupuri de aproximativ 10 elevi sunt furnizate cu date reale dintr-un domeniu, similare cu cele care ar fi disponibile unui Operator înainte de o decizie de dezvoltare. Analiza acestor date duce la o evaluare a rezervorului și conduce la proiectarea unui sistem de producție adecvat. Prin acest exercițiu, studenții dobândesc o cunoaștere valoroasă în utilizarea datelor imperfecte și incomplete, la integrarea diferitelor componente predate ale cursului și la problemele de interacțiune de grup. Este, de asemenea, o oportunitate de a preda o serie de abilități transferabile, cum ar fi munca în echipă, prezentarea și negocierea. În timpul proiectului, studenții au acces la tehnologia informatică de ultimă generație și la software-ul standard industrial. Evaluarea se face printr-un raport scris și printr-o prezentare de grup.

Proiect individual

Elevii sunt obligați să efectueze o investigație detaliată a unor teme legate de geoscience sau inginerie petrolieră. Proiectele sunt oferite atât de Institut, cât și de industrie și includ, în mod normal, o gamă largă de cercetări experimentale, modelare pe calculator și probleme reale privind câmpurile petroliere. Evaluarea se face atât prin teză, cât și prin prezentare orală.

Limba engleză

În cazul în care limba engleză nu a fost mijlocul de instruire în timpul educației anterioare, solicitanții trebuie să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.5.

Carieră

Programele noastre sunt recunoscute de firme de recrutare a absolvenților din întreaga lume și mulți dintre absolvenții noștri sunt angajați la cele mai înalte niveluri tehnice și de management din cadrul companiilor internaționale de petrol și gaze.

Program predat în:
Engleză

Vezi 34 mai multe cursuri de la Heriot Watt Unviersity Dubai »

Ultima actualizare October 19, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Ian 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
132,300 AED
Toate taxele de școlarizare, inclusiv TVA
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date