Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Acest program oferă o imagine de ansamblu asupra furnizării și utilizării energiei în lumea de azi, dar permite studenților să se specializeze în zona în expansiune rapidă a ingineriei energiei regenerabile. Programul este destinat studenților care doresc să dezvolte o înțelegere critică a schimbărilor semnificative în sectorul energetic datorită dezvoltării și integrării tehnologiilor eoliene, marine, biomase și solare.

Programul va oferi absolvenților de calibru capabil să dezvolte și să implementeze soluții creative la problemele întâlnite în captarea, conversia, stocarea și gestionarea energiei regenerabile.

Heriot-Watt recunoaște că învățarea trebuie să fie flexibilă și acest program îi permite absolvenților cu experiență și recente să adapteze conținutul și structura programului la nevoile lor specifice. Universitatea utilizează un mediu virtual de învățare (VLE) numit Vision, care poate fi accesat prin Internet.

Elevii vor studia cursuri și vor prezenta misiuni în ritm propriu prin Vision, precum și vor participa la cursuri și tutoriale de seară și de weekend. Acest lucru echilibrează studiul privat cu participarea la Universitatea, permițând studenților să lucreze pentru un grad recunoscut, alături de cariera lor profesională.

Recunoașterea profesională

Absolvenții programului de master îndeplinesc cerințele academice pentru calitatea de membru al Institutului pentru Energie.

Intrați în ianuarie

Elevii care încep programul în ianuarie ar trebui să rețină că lucrează cu jumătate de normă numai pentru o dizertație de 4 semestre (24 luni) (martie-august, 6 luni) (total 30 de luni).

Elevii care se înscriu pentru programele de admisie din ianuarie nu trebuie să se afle în campus în timpul pauzei de vară.

Conținutul cursului

O gamă largă de discipline energetice se reflectă în acest grad, care acoperă resursele energetice, eficiența energetică, legislația privind mediul și evaluarea impactului asupra mediului. Structura programului este prezentată mai jos.

Semestrul 1

Obligatoriu

Bazele energiei
Acest curs este conceput pentru a oferi studenților o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor legate de energie, de la resurse și de la extragerea lor la consumul de energie, precum și de energie în contextul mediului, social și economic.

Tehnologii în domeniul energiei regenerabile
Acest curs oferă o prezentare a diferitelor tehnologii disponibile pentru utilizarea resurselor regenerabile de energie și pentru a le transforma într-o formă utilă într-o comunitate modernă. Oferă elevului cunoștințele necesare pentru a calcula disponibilitatea acestor resurse și pentru a-și evalua potențialul.

Economia energiei regenerabile
Acest curs cuprinde mecanismele de tarifare aplicate energiei, economia de extracție a energiei și eficiența costurilor tehnologiilor regenerabile. Ea analizează, de asemenea, instrumentele economice pentru mediul înconjurător, cum ar fi taxele de poluare, permisele de poluare comercială, evaluarea de mediu. și stimulente economice.

Opțional (alegeți unul)

Transferul de căldură și schimbătoarele de căldură
Transferul de căldură este fundamental pentru aproape toate procesele de conversie a energiei, acest curs analizează mecanismele transferului de căldură, modul de evaluare a relațiilor dintre transferul de căldură, temperatură și geometrie și o introducere în proiectarea echipamentelor de transfer termic.

Sisteme electrice de putere

Semestrul 2

Obligatoriu

Inginerie avansată în domeniul energiei regenerabile
Acest curs este conceput pentru a pregăti elevii cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a proiecta un sistem de energie regenerabilă să transmită aceste cunoștințe printr-o abordare bazată pe design, în care studenții vor lucra la elaborarea unui design pe hârtie pentru o energie regenerabilă pe sau pe o rețea sistem pe tot parcursul termenului, susținut de prelegeri care acoperă toate aspectele designului.

Analiza critică și pregătirea cercetării
Înainte de efectuarea disertației studenții învață fundamentele de a întreprinde un proiect de cercetare și pun bazele disertației lor.

Evaluarea impactului asupra mediului
Toate dezvoltările au un impact asupra mediului, iar instalația convențională și energia regenerabilă nu face excepție. Acest curs examinează principiile și cerințele legale pentru evaluarea impactului asupra mediului al unei dezvoltări.

Managementul cererii

Sesiunea de vară

Obligatoriu

Masters Dissertation (Doctorat)
O gamă largă de opțiuni de proiect sunt disponibile, unele sunt sugerate de personal, în mod alternativ, studenții pot sugera propriul proiect pentru disertație și pot conveni asupra acestui lucru cu un supervizor și cu directorul de program. Elevii sunt încurajați să realizeze proiecte în cadrul industriei.

Limba engleză

În cazul în care limba engleză nu a fost mijlocul de instruire la școala secundară, solicitanții trebuie să demonstreze competența în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.5 (cu toate elementele transmise la 6.0 sau mai sus). Solicitanții care au absolvit învățământul secundar și terțiar vor trebui să furnizeze dovezi documentare. Va fi necesar un minim de un an de studiu cu normă întreagă în limba engleză.

Carieră

Mulți dintre elevii din acest program se află în câmpul muncii și își pot spori perspectivele de carieră cu actualul lor angajator, obținând MSc în Inginerie Energetică Renewabilă, atât în ​​virtutea calificării, cât și datorită faptului că sunt capabili să contribuie mai mult prin aplicarea cunoștințelor și abilităților dobândi. Acest program oferă, de asemenea, absolvenților din alte domenii posibilitatea de a se angaja în acest domeniu interesant, deoarece sectorul energiei regenerabile continuă să crească în importanță.

Program predat în:
Engleză

Vezi 34 mai multe cursuri de la Heriot Watt Unviersity Dubai »

Ultima actualizare October 19, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Ian 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
81,900 AED
Toate taxele de școlarizare, inclusiv TVA
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date