Master în Infrastructuri de Nivele și Rețele (CNI)

Generalități

11 locații disponibile

Programul de descriere

De ce studiază infrastructura cloud și a rețelei (CNI) la EIT Digital Master School ?

Infrastructurile Cloud și Network oferă o imagine globală a rețelei și a cloud computing-ului . Elevii vor învăța să stăpânească managementul rețelei, funcționarea și designul, pe de o parte , și modelele de servicii cloud și de implementare , strategii de implementare și design de aplicații, pe de altă parte. Programul se concentrează, de asemenea, pe viitoarele direcții de cloud computing , de exemplu, în domeniile computerizării la margini și în cea a ceștilor , precum și a blocurilor și a aplicațiilor distribuite .

Curriculum-ul combină majoritatea tehnică în infrastructurile de tip Cloud și Network (75% din domeniul tehnic major) cu un minor în Inovare

Cum este structurat programul?

115049_allprogrammes.png

 • Elevii studiază în două țări europene diferite .
 • După absolvire, absolvenții primesc două diplome de masterat din cele două universități pe care le-au studiat și un certificat eliberat de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).
 • Primul an este similar la toate punctele de intrare. Toți elevii participă la o provocare de afaceri de 3 zile în domeniul inovării digitale .
 • Școală de vară de două săptămâni între primul an și cel de-al doilea an
 • Al doilea an oferă specializare și un proiect de absolvire. Proiectul de absolvire include un stagiu la o companie sau un institut de cercetare și are ca rezultat o teză de masterat cu o dimensiune puternică de inovare și antreprenoriat.

Unde puteți studia infrastructurile Cloud și Network?

115055_CNI.png

Specializări

Exit (specializare):

 • Rețele mobile și servicii cloud (Aalto)
 • Inteligența în rețea (KTH)
 • Nor
 • Dincolo de 5G (UNITN)
 • Servicii Smart City (UR1)
 • Sistemele de mobilitate inteligentă (SU)

Cine poate aplica?

Dacă doriți să aplicați la acest program, trebuie să aveți o diplomă de licență sau să vă aflați în ultimul an de studii de:

 • Informatică
 • Inginerie calculator
 • Sisteme de informare

Cum puteți aplica?

Anul nostru academic începe în august-octombrie, în funcție de alegerea universității.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor: 1 februarie 2020 *
Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare : 15 aprilie 2020

* Vă recomandăm cetățenilor din afara UE să se aplice în prima perioadă pentru a acorda timp suficient pentru obținerea vizei.

Aplicațiile se fac prin Portalul nostru de aplicații online, pe site-ul nostru.

Taxe de școlarizare și burse

Taxele de școlarizare standard sunt stabilite la 1.500EUR pe an pentru cetățenii UE și 12.000EUR pe an pentru cetățenii din afara UE.

EIT Digital Master School oferă asistență financiară, inclusiv o gamă largă de burse bazate pe merite, precum și reduceri și scutiri de taxe de școlarizare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Get an excellent theoretical education as well as the opportunity to work with European top research facilities and leading business partners. The education includes an internship in which students, t ... Citeste mai mult

Get an excellent theoretical education as well as the opportunity to work with European top research facilities and leading business partners. The education includes an internship in which students, teachers, and our business partners develop a project for your Master's thesis. Citește mai puţin
Budapesta , Espoo , Paris , Berlin , Londra , Trento , Eindhoven , Madrid , Stockholm , Rennes , Turku , Tallin , Bologna , Grozav , Milano + 14 Mai mult Mai Puțin