Programul de Master Filozofie, Politică și Economie (PPE) de la Universitatea Witten / Herdecke oferă educație de vârf la intersecția dintre științele sociale și filosofia. Spre deosebire de alte programe de Master în Filosofie, Politica, și Economie, accentul în Witten (Germania), este pe analiza academică solidă a problemelor din viața reală într-o lume tot mai interconectate. Se adresează provocărilor secolului 21 într-o lume globalizată. Master PPE în Witten este, de asemenea, un program de croitor-a făcut pentru orice carieră în funcții de conducere la interfața de politică, economie și societatea (civil). Absolvenții noștri găsi perspectivele de carieră într-o serie de domenii politice și sociale, ONG-uri, management, formare continuă, de personal și dezvoltarea organizației, consultanță economică și politică.
Programul începe în semestrul de iarnă. Cererile trebuie depuse până la 30 iunie.

Durata programului

  • 2 semestre (60 ECTS) sau 4 semestre (120 ECTS)

Taxe

  • 13.980 Euro (2 semestre)
  • 21.480 Euro (4 semestre)

moduri de plată

  1. Primul studiu - plătiți mai târziu: plata (în funcție de venit) după absolvire 2. Plata directă a ratelor lunare fixe (suma fixă) 3. Plata directă 50%, rambursarea în funcție de venit după absolvire 50%

Cerințele de admitere

  • Licențiat în economie sau politică sau filozofie sau 60 ECTS într-un program de gradul interdisciplinar *
  • Abilități avansate de limba engleză (ex. TOEFL: 110)

Dacă nu sunteți sigur despre care îndeplinesc cerințele de admitere, vă rugăm să luați legătura cu noi.

Informatii detaliate

> Informații detaliate despre PPE Master, cerințele de admitere și modurile de plată

Universitatea Witten Herdecke

Diego Tuzman, student international PPE, despre programul de Master la Witten / Herdecke Universitatea: "După ce a studiat economie în Uruguay, am fost în căutarea pentru un program internațional de master, care oferă posibilitatea de a lărgi perspectiva mea, printr-o abordare multidisciplinară.

Witten / Herdecke lui PPE MA este tot ce și mai mult. Ca student internațional la Witten, nu numai că am găsit un mediu academic excelent, dar și un adevărat cald și primitor. După ce a trecut de la un alt continent - și cu aproape nici o cunoaștere a limbii germane - Simt că oamenii de aici sunt cu siguranță vor fi scoase din modul lor de a-mi face și toți studenții internaționali simta bine-venit. Aceasta este o universitate deschisă, care oferă o educație pluralistă într-un mediu internațional, alături de Studium fundamentale ca un aspect cu adevărat inovator al programele de studii.

În ceea ce privește viața de zi cu zi, Witten este un oraș care este în același timp, relaxat și plin de activități, atât academice și culturale. Multe inițiative studențești interesant și apropierea sa de a Bochum și Dortmund garantează că lipsa de opțiuni nu va fi o problemă."

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 - 4 semestre
La zi
Price
13,980 EUR
- 2 semestre; 21480 EUR - 4 semestre
După locații
După dată