Master în Ecologie, Conservare și Management

Generalități

Programul de descriere

Conținutul cursului

În fața crizei biodiversității și a amenințării la adresa sistemelor ecologice și a serviciilor pe care le oferă, noul nostru program în domeniul ecologiei, conservării și managementului vizează crearea unei noi generații de oameni de știință, experți și lucrători de teren cu o largă cunoaștere în domeniul ecologie aplicativă, biologie de conservare și ecologie evolutivă.

Programul oferă studenților o experiență teoretică în domeniul ecologiei și evoluției, cu accent pe biodiversitate, dinamica comunității și procesele la nivel de organism, combinate cu cunoștințe metodologice, inclusiv statistici, matematică, elaborarea de modele și proceduri de evaluare specifice conservării și gestionării naturii.

Programul oferă o diplomă de master în științe (M.Sc.) pe baza tezei de cercetare într-una din cele două piste de studiu care se suprapun în fondul lor tematice, dar subliniază diferite aspecte ale ecologiei:

- Ecologie evolutivă (E)

- Conservarea și managementul naturii (N)

Școala Internațională de Desert Albert Katz (AKIS) a fost înființată în 1999 ca parte a Institutului pentru Cercetare în Deserturi (BIDR) al lui Jacob Blaustein.

AKIS se află pe campusul Sede Boqer din

AKIS oferă programe pentru studenți din întreaga lume. Studenții internaționali, precum și studenții israelieni, experimentează la AKIS o atmosferă educațională specială și unică.

Dacă sunteți în căutarea unui program unic de absolvent în care să studieze caracteristicile convingătoare ale deșertului, ați ajuns la locul potrivit!

Viziteaza

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Citește mai puţin