Master în e-business și marketing digital

Generalități

Programul de descriere

Competențe antreprenoriale, atunci cand sunt combinate cu cunoștințe tehnice profunde, poate duce la producerea de idei inovatoare în mediul global e-Business competitiv. Acest nou curs postuniversitar are ca scop furnizarea de instruire echilibrată și bine conceput în ambele principiile software și telecomunicații aplicate de e-business practici, precum și esențiale manageriale, de marketing și de finanțare aptitudinile necesare pentru start-up și cu succes a alerga un e- Afaceri. Cursul de 14 luni va apela la absolvenți desfășoară o carieră într-un interval de poziții antreprenoriale, manageriale și de marketing în domeniul TIC sau alte asemenea domeniu orientate spre IT în economia creativă emergente. Programa oferă o combinație de cunoștințe și abilități practice teoretice, cu accent pe e-Business / aplicatii e-commerce si tehnologiile care stau la baza:

  • Management de proiect, leadership și lucru în echipă
  • Management și de introducere pe piață
  • Abilitățile și cunoștințele antreprenoriale necesare pentru a dezvolta afaceri start-up
  • Abilitățile cheie pe decizii strategice, în ceea ce privește inovația și de gestionare a tehnologiei,
  • Abilitati de comunicare esențiale
  • Exercitarea practică orientată spre predare bazate pe studii de caz și exemple din lumea reală
  • Abilități legate de analiză și evaluare a datelor
  • De gestionare a timpului de planificare și

Master în programul Digital Marketing de e-Business și promovează învățarea și predarea caracterizate printr-o diversitate de resurse și stiluri și tehnici de predare, care recunosc că Universitatea își desfășoară activitatea într-un mediu în continuă schimbare. Metode de predare și învățare ar trebui să sprijine dezvoltarea acestor competențe, prin încurajarea nu numai capacitatea de raționament abstract, ci, de asemenea, capacitățile elevilor pentru învățare, competențe independente și auto-motivați de soluționare a problemelor, precum și o parte din cunoștințele și abilitățile, care sunt comune pentru ocuparea forței de muncă în multe domenii.

Acest program este conceput pentru absolvenții universităților de Telecomunicatii, Informatică / Informatică, Inginerie Electrică și dar și de Stiinte Naturale si Departamentele economice și de afaceri, cu un fundal puternic în domeniul TIC și o motivație puternică pentru a urma o carieră în domenii Comunicații și Cyber ​​Security conexe .

Structura

Master în e-Business și Digital Marketing (full-time) este un program de 14 luni a predat timp de trei termeni. Prelegeri avea loc, în principal în serile de zi a săptămânii. De asemenea, este disponibil în modul part-time de peste 26 luni pentru cei care nu pot comite la un program full-time, fie pentru muncă sau din alte motive.

La sosirea la IHU toți elevii participa la cursuri de fundație în Java și SQL, care își propune să aducă toți elevii de intrare la același nivel cu privire la o parte din cunoștințele de programare care este necesar. În timpul primul termen, toți studenții sunt obligați să urmeze cinci (5) cursuri de bază obligatorii. În timpul al doilea termen, toți studenții să urmeze încă trei cursuri (3), solicitate combinate cu două (2) cursuri opționale. În cele din urmă, la al treilea termen, de lucru este dedicat exclusiv disertație de masterat.

Termene de aplicare

IHU funcționează pe bază de admitere de rulare, în două (2) runde de aplicații.

  • Runda de aplicare 1 data cut-off: 15 iunie 2015 - Etapa a 2 Aplicație data limită: 16 octombrie 2015 Acest lucru înseamnă că candidații aplica si sunt admise la programele noastre pe tot parcursul anului, până la sfârșitul etapei 1 (15 iunie ). Runda 2 aplicatii vor fi luate în considerare în funcție de disponibilitatea locurilor din programul după Runda 1.

Vă sugerăm, însă, că se aplică cât mai curând posibil pentru a asigura un răspuns rapid și locul disponibilitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taugh ... Citeste mai mult

The International Hellenic University (IHU) was established by Law No. 3391 in October 2005 and is based in Thessaloniki, Greece. The IHU is Greece’s first state university, where programmes are taught exclusively in English. Citește mai puţin