Master în Digital Media Business

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Doriți să deveniți un navigator de succes în epoca digitală?

La fel ca orice altă industrie, industria mass-media se află, de asemenea, în plină dezvoltare digitală. Creșterea mediilor digitale a deschis noi oportunități de creștere, inovare și servicii pentru clienți. Cum pot fi realizate pe deplin aceste noi perspective? Cum pot valorifica întreprinderile media digitalizarea și pot crea produse și soluții inovatoare? Aceste întrebări stau la baza programului de masterat în Digital Media Business.

Comunicarea de astăzi este dominată de mediile digitale. Dar nu este doar o comunicare care este afectată. Modul în care lucrăm, cum trăim și consumăm servicii este, de asemenea, din ce în ce mai mult caracterizat prin mijloace media și tehnologii digitale. Prin urmare, dincolo de companiile media, importanța mediilor digitale este ridicată în toate tipurile de industrii. Utilizarea strategică a mijloacelor media digitale poate fi un element-cheie pentru succesul de astăzi pentru toate tipurile de companii. Social media a devenit un aspect inseparabil al modului in care companiile se conecteaza cu clientii lor. În același timp, aplicațiile digitale, smartphone-urile și Realitatea virtuală sunt în creștere, fiind noul punct de contact și puncte de service, spre deosebire de niciodată.

Prezentare generală a programului

Specializarea Master în Digital Media Business pregătește absolvenții să utilizeze mediile digitale pentru a răspunde clienților digital savvy, mărind astfel succesul afacerilor în era digitală. Cursul combină o bază solidă în managementul afacerilor, cu o înțelegere aprofundată a mediilor digitale și a diferitelor tipuri de servicii Web 2.0, cum ar fi aplicații, social media și așa mai departe. Un bun amestec de teorie și practică le oferă cunoștințele necesare pieței, permițându-le să dezvolte o înțelegere aprofundată a mediilor digitale, a strategiei de conținut pentru o epocă digitală în care clienții sunt digitali.

absolvia_Mafaldanews.jpgElevii dobândesc abilitățile strategice, tehnice și de afaceri cuprinzătoare pentru a lucra cu diverse formate de conținut media și conținut la un nivel ridicat de management-proiect. Elevii analizează în mod critic diferite tipuri de servicii web 2.0, în special media sociale, aplicații și alte servicii mobile (inclusiv caracteristicile augmentate ale realității) și sunt instruiți să analizeze și să dezvolte modele de afaceri în acest context. În plus, aceștia sunt provocați ca "antreprenori" și capabili să își perfecționeze propriile idei de start.

Potențial cariere cu acest MA

 • Manager media digital;
 • Manager de proiect în domenii precum e-commerce, e-procurement, e-marketing, e-contractare, e-distribuție, e-payment;
 • Managerul social media de afaceri;
 • Consultant media;
 • Executivul contului de publicitate.


Beneficiile alegerii Universității Macromedia

 • Poziția de vârf în clasamentul CHE 2014/15.
 • Clase mici cu supraveghere individuală intensă și individuală.
 • Recunoscute la nivel global, diplome aprobate de stat, acreditate de FIBAA.
 • Campusurile din Köln, Berlin
 • Proiecte autentice, orientate spre practică, cu peste 500 de companii bine-cunoscute.
 • Profesori și profesori cu înaltă calificare ca lectori.
 • Studenți internaționali de pe toate continentele.
 • Perspective de carieră în Germania: viză de 18 luni după absolvirea cu succes.
 • Master în trei zile pe săptămână (de exemplu, de joi până sâmbătă).
 • Rețeaua Buddy pentru studenții internaționali.
 • Locații de campus situate în centrul centrelor industriale ale Germaniei.
 • O rețea mondială de universități partenere.

Cerințe de admitere

Există 15-20 de locuri disponibile pentru toate cursurile de masterat de la Macromedia University, Graduate School. Solicitanții trebuie să furnizeze următoarele documente:

 • Universitatea cu diplomă universitară cu cel puțin 180 de credite ECTS (eligibile pentru masterat în trei semestre).
 • Diplomă universitară / diplomă de licență cu cel puțin 210 ECTS (eligibilă pentru masterat în patru semestre).
 • Testul TOEFL (cel puțin 72 din 120 de puncte) sau IELTS (cel puțin 6 din 9); calificările echivalente pot fi, de asemenea, acceptate, după caz.
 • Curriculum vitae.
 • Scrisoare de recomandare (de la lector sau angajator).
 • Motivație personală.

Durata programului

Toate programele de masterat încep în martie și octombrie și sunt oferite ca programe full-time cu o durată de trei și patru semestre . Prelegerile MA au loc de obicei trei zile pe săptămână în timpul orelor de curs.

Informații importante

În urma filozofiei non-consecutive a Universității Macromedia University Graduate, primim absolvenți din toate ramurile diferite și nu numai din medii și / sau de design. Sunteți obligat să oferiți o diplomă de licență recunoscută, dar nu neapărat din aceeași arie de studiu, planificați să vă urmați cursul de masterat. Toate cursurile de masterat sunt conforme cu criteriile europene de calificare majore și cu sistemul European Credit Point System. Acestea sunt acreditate de FIBAA. Programele fac obiectul Reglementărilor generale de examinare pentru programele de masterat de licență și a regulamentelor privind cursul și examenul respectiv.

Termen limită de înscriere: Termen de vară: Non-EU 15/01; UE 15/02

Puneți-ne o întrebare!

Consultanții noștri pentru studenți sunt întotdeauna fericiți să vă răspundă la întrebări. Puteți folosi chat-ul nostru online sau puteți să ne contactați prin intermediul WhatsApp pentru a discuta cu noi. De asemenea, puteți să ne sunați sau să utilizați formularul de solicitare a informațiilor pe site-ul nostru internațional www.macromedia-university.com. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem.

Ultima actualizare Martie 2019

Despre facultate

Choosing a university is a decision of a lifetime. It's the place where you lay the foundation for your future career network and where you discover your chosen area of work and start to mould your pr ... Citeste mai mult

Choosing a university is a decision of a lifetime. It's the place where you lay the foundation for your future career network and where you discover your chosen area of work and start to mould your professional identity. We are delighted that you've taken an interest in Macromedia, a recognised private German university focusing on digital transformation, and would like to tell you more about how we can help to shape your future. Citește mai puţin
Munchen , Berlin , Koln , Hamburg + 3 Mai mult Mai Puțin