EFMD Epas Accredited

4243_rsz_4171_img_0457.jpgProgramul de masterat în dezvoltarea strategică a afacerilor se concentrează pe teoria și practica dezvoltării strategice a afacerilor, de la analiza strategică la alegerea strategică și implementarea strategiei. Domeniile acoperite de program cuprind managementul de proiect, managementul strategic internațional și gestionarea rețelelor de afaceri. În plus, programul oferă studenților o gamă largă de studii opționale care le vor permite să își aprofundeze cunoștințele în alte domenii, cum ar fi resursele umane și managementul intercultural. Acreditarea internațională EPAS este un semn al calității predării în afaceri la University of Vaasa .

Programul de doi ani oferă abilitățile și cunoștințele necesare la nivel de conducere de nivel mediu și superior în toate tipurile de întreprinderi și organizații, mari sau mici, publice sau private. Elevii absolvenți ai programului vor avea abilitățile necesare pentru a înțelege poziția strategică a organizațiilor, cum să facă alegeri strategice și cum poate fi transformată strategia în acțiune pentru a deveni o sursă de avantaj competitiv durabil.

Programul oferă studenților oportunități excelente de a lucra în companii de producție și de servicii, în sectorul de consultanță în afaceri, sau de a urma o carieră academică. Gradul acordat de program este un Master of Science în Economie și Administrarea Afacerilor.

4248_rsz_4176_yliopisto7.jpgPentru a fi eligibile pentru admiterea la programul de master în dezvoltarea strategică de afaceri ar trebui să fi fost deja finalizat gradul dumneavoastră de licență într-un domeniu adecvat, cum ar fi studii de afaceri, de marketing sau de management și de organizare. Candidații se pot aplica cu un alt domeniu decât cea de administrare a afacerilor, dacă pot demonstra o pregătire adecvată în studiile de afaceri după cum urmează: este necesar cel puțin 35 ECTS în studiile de afaceri. Programul de admitere este de 20 de studenți, iar perioada de aplicare este în jur de decembrie-ianuarie anual.

Nu există examene de admitere pentru programele internaționale de masterat de la University of Vaasa . Deciziile de admitere se iau pe baza documentelor necesare, evaluând fiecare cerere completă individual și selectând cele cu cele mai bune calificări. În august 2017, universitățile din Finlanda au introdus taxe de școlarizare. Taxa de școlarizare pentru programul de masterat în dezvoltarea strategică a afacerilor este de 12 000 de euro. În plus față de taxa de școlarizare, studenții sunt obligați să plătească taxa de membru al Uniunii Studențești de aproximativ 142 de euro pe an academic. University of Vaasa va avea burse disponibile pentru studenții care sunt obligați să plătească taxe de școlarizare în programele de masterat.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la University of Vaasa »

Ultima actualizare October 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
12,000 EUR
pe an academic
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

International Master’s programmes in business – University of Vaasa