Master în dezvoltarea strategică a afacerilor

Generalități

Programul de descriere

Vă interesează dezvoltarea și strategia de afaceri?

Programul de masterat în dezvoltarea strategică a afacerilor se concentrează pe teoria și practica dezvoltării strategice a afacerilor, de la analiza strategică la alegerea strategică și implementarea strategiei. Domeniile acoperite de program cuprind managementul de proiect, managementul strategic internațional și gestionarea rețelelor de afaceri. În plus, programul oferă studenților o gamă largă de studii opționale care le vor permite să își aprofundeze cunoștințele în alte domenii, cum ar fi resursele umane și managementul intercultural. Acreditarea internațională EPAS este un semn al calității predării în afaceri la University of Vaasa .

Rezultatul programului

Programul de doi ani oferă abilitățile și cunoștințele necesare la nivel de conducere de nivel mediu și superior în toate tipurile de întreprinderi și organizații, mari sau mici, publice sau private. Elevii absolvenți ai programului vor avea abilitățile necesare pentru a înțelege poziția strategică a organizațiilor, cum să facă alegeri strategice și cum poate fi transformată strategia în acțiune pentru a deveni o sursă de avantaj competitiv durabil.

University of Vaasa are legături strânse cu întreprinderile din regiune și folosim studii de caz reale în învățământul nostru, combinând cunoștințe teoretice cu exemple practice. University of Vaasa este cel mai mare hub de tehnologie energetică din țările nordice, cu 140 de companii și 11.000 de angajați în energie. industrie. Rata de ocupare în Vaasa este cea mai bună din Finlanda.

Programul oferă studenților oportunități excelente de a lucra în companii de producție și de servicii, în sectorul de consultanță în afaceri, sau de a urma o carieră academică. Gradul acordat de program este un Master of Science în Economie și Administrarea Afacerilor.122896_Keystoneen1.jpg

Pentru a fi eligibile pentru admiterea la programul de master în dezvoltarea strategică de afaceri ar trebui să fi fost deja finalizat gradul dumneavoastră de licență într-un domeniu adecvat, cum ar fi studii de afaceri, de marketing sau de management și de organizare. Candidații se pot aplica cu un alt domeniu decât cea de administrare a afacerilor, dacă pot demonstra o pregătire adecvată în studiile de afaceri după cum urmează: este necesar cel puțin 35 ECTS în studiile de afaceri. Programul de admitere este de 20 de studenți, iar perioada de aplicare este în jur de decembrie-ianuarie anual.

Nu există examene de admitere pentru programele de master internaționale la University of Vaasa . Deciziile de admitere sunt luate pe baza documentelor solicitate, evaluând fiecare cerere completă individual și selectând cele cu cele mai bune calificări. Taxa de școlarizare pentru programul de master în dezvoltarea strategică a afacerilor este de 12 000 de euro anual. În plus față de taxa de școlarizare, studenții sunt obligați să plătească taxa de membru al Uniunii Studenților de aproximativ 140 de euro pe an universitar. University of Vaasa are burse disponibile pentru studenții care trebuie să plătească taxe de școlarizare în programele de master.

Ultima actualizare Octombrie 2019

Despre facultate

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor.

The University of Vaasa is a multidisciplinary University with more than 5000 students, and it offers degrees at all academic levels from Bachelor to Master and Doctor. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Epas Accredited