Master în Dezvoltare Comunitară și Inovare Socială

VID Specialized University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master în Dezvoltare Comunitară și Inovare Socială

VID Specialized University

Doriți să aflați mai multe despre dezvoltarea comunității locale, a societății civile, a diversității și a fi un agent și un lider al schimbării sociale? Noua noastră diplomă de master pregătește studenții să rezolve provocările societale în comunitățile locale și globale.

Ce vei învăța?

Tendințele globale afectează din ce în ce mai mult societățile locale. Atât cetățenii individuali, cât și actorii locali din societatea civilă, organizațiile religioase, bisericile, bunăstarea și serviciile de sănătate trebuie să se adapteze la noile cadre și situații de schimbare constantă. Căutați un viitor loc de muncă în care puteți contribui la o dezvoltare societală durabilă? Doriți să dobândiți competențe care favorizează cooperarea și inovarea socială?

Pornind de la obiectivele ONU de dezvoltare durabilă, acest program de Master în Dezvoltare Comunitară și Inovare Socială oferă o platformă pentru învățarea despre cooperare și conducere pentru schimbare. Candidații vor fi pregătiți să inițieze și să dezvolte procese de interacțiune între diferitele culturi și sectoare ale societății (public, privat, societatea civilă), între diferitele poziții de viață seculare și religioase și între profesioniști și voluntari.

Cine poate aplica?

Oferim un program interdisciplinar adresat studenților cu o diplomă de licență care doresc să învețe mai multe despre cadre și metode de dezvoltare de jos în sus și de schimbare în contexte locale și globale.

Programul subliniază atît o implicare globală, cît și o legătură strânsă cu diferite domenii de practică. Prin urmare, studenții sunt invitați dintr-o serie de medii profesionale relevante, discipline și experiență de lucru din întreaga lume pentru a crea un mediu inovativ și internațional pentru discuții și schimb de cunoștințe.

Pentru admitere, avem nevoie de o diplomă de licență în domeniul științelor sociale, umaniste, teologie, studii religioase, sănătate sau asistență socială.

Specializări și locație

Programul are trei specializări diferite în două campusuri. Puteți studia fie în capitala prosperă a Norvegiei, Oslo - fie în Stavanger, un oraș internațional de pe coasta de vest, înconjurat de o natură uimitoare. Alegeți dintre următoarele specializări:

Diakonia, dezvoltarea comunitară și practica socială creștină (Oslo)

Diakonia își are baza de valoare într-o tradiție creștină, punând accentul pe slujirea lumii, care are rădăcini în Biserica "fiind" în diferite contexte, atât la nivel local, cât și la nivel global.

Leadership bazat pe valoare și inovare socială (Oslo)

Această specializare se axează în special pe inovarea socială și pe leadershipul bazat pe valoare în cadrul asistenței sociale și al sectorului sănătății, în interiorul și în afara tradițiilor creștine și a altor tradiții, credințe și viziuni asupra lumii.

Migrația și relațiile interculturale (Stavanger)

Într-o lume globalizată, comunicarea și angajamentul sunt factori-cheie în construirea unor comunități puternice, iar această specializare se va concentra pe chestiuni legate de diversitate, angajare peste granițe, comunicare și migrație, inclusiv alfabetizare online și digitală.

Elevii trebuie să aleagă una dintre specializări la înscrierea în program.

Internaționalizarea

Toate cursurile din cadrul programului vor fi predate în limba engleză și toți elevii sunt încurajați să petreacă un semestru în timpul studiilor în străinătate într-una din instituțiile noastre partenere, cum ar fi Cape Town, Kampala, Heidelberg, Budapesta sau Stockholm.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare November 28, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 19, 2019
Duration
Durata
2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,590 NOK
- pe semestru
Locations
Norvegia - Oslo, Oslo
Data începerii : Aug. 19, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Norvegia - Stavanger, Rogaland
Data începerii : Aug. 19, 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 19, 2019
Norvegia - Oslo, Oslo
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Norvegia - Stavanger, Rogaland
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala