ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Ediția a 17-a - Cursul de Master în Design Design oferă oamenilor cu o mare pasiune pentru mașini șansa de a se angaja puternic în tehnicile de design auto. Dorește elevii să se afle în centrul lumii de design, făcându-i să învețe despre gândirea inovatoare și cum să abordeze, să dezvolte și să finalizeze proiectarea unui exterior și a unui interior auto.

Turin este orașul perfect pentru acest curs, deoarece este capitala mondială a designului mașinilor și a fost locul de naștere al celor mai importante case de design și companii de automobile din Italia. Orașul oferă șansa de a obține întreaga rețea de autori de design auto să vină la IED împărtășind abilitățile lor cu elevii noștri pentru cursuri, prelegeri, ateliere de lucru sau pentru recrutarea tinerilor talentați.

Maestrul își concentrează abordarea asupra simulării unei experiențe reale de muncă. Scopul este de a prezenta un model pe scară largă proiectat și sculptat de studenți. Apoi, aceasta va fi prezentată la Geneva International Motorshow, cea mai importantă expoziție de design auto din lume.

Obiectiv - Admiterea la cursul Master este deschisă absolvenților din toate domeniile de proiectare, precum și profesioniștilor care au cel puțin doi ani de experiență de muncă în sectorul auto. Solicitanții pot fi, de asemenea, direct admiși la un al doilea an de majore.

Oportunități de carieră - Absolvenții de la Master Design Interior pot lucra ca Experți în produse multimedia pentru companiile de automobile, centre de proiectare și firme active în dezvoltarea interfețelor de interacțiune cu utilizatorul. La sfârșitul majorei Designului exterior al mașinilor, studenții pot deține poziții în calitate de experți în proiectarea exterioară a mașinilor capabili să facă față proiectelor de design de la concept până la crearea prototipului.

Metodologie și structură - Primul an adună studenți provenind din medii diferite, oferind o bază teoretică și de proiectare partajată.

La sfârșitul primului an, participanții pot alege cel de-al doilea an major: designul exterior al mașinii sau designul interiorului mașinii și experiența utilizatorului. Ambele specializări primesc o comisie de la un centru de proiectare pentru un proiect de concept auto, permițând studenților să se implice în ceea ce, cu toate intențiile și scopurile, este un mediu de lucru adevărat. Aceștia lucrează la același proiect, dar se concentrează pe aspecte diferite. Ambele se ocupă și de unele discipline și ateliere reciproce, care oferă analize aprofundate despre Advanced Design și Interface Design.

Designerii de exteriori auto se ocupă de toate etapele de elaborare și de problemele cu care se confruntă un centru de stil, obiectivul final fiind producerea unui model de dimensiune completă.

În interiorul mașinilor și experiența utilizatorilor majore, elevii se concentrează pe interiorul mașinii folosind cele mai avansate tehnologii pentru a dezvolta platforme și interfețe interactive. Acestea se ocupă de planificare și de programare în timp ce se confruntă cu un studiu de caz real, apoi lucrează la faza de proiectare cu crearea conceptului.

Proiectul Final constă într-o machetă unică, care unește eforturile studenților proveniți de la ambii specialiști.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la IED – Istituto Europeo di Design Torino »

Ultima actualizare September 12, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Mart 2020
Duration
2 anii
La zi
Price
18,900 EUR
După locații
După dată
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare

Mart 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date