Master în Design Management

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Managementul IPAM Proiectare

Masterat dezvoltat în parteneriat cu IADE - Universitatea Creative.

Design Management este o activitate care are ca obiectiv principal încorporarea de bun design în companii, adăugând domenii de cunoștințe de proiectare și de management. Abilitatea de a proiecta si planifica procesele creative în etapele de cercetare, analiză, conceptualizare și execuție sunt competențe cheie ale unui manager de design care traduc în rezultate concrete obținute de companiile de pe piață.

Master în Design Management cuprinde toate procesul strategic și operațional în cadrul unei organizații de afaceri, în scopul de a adapta ofertele adaptate la nevoile consumatorilor.

companii

De-a lungul Master, studentul va avea un contact permanent cu lumea profesională, fie prin seminarii cu lideri și profesioniști de referință, ateliere, proiecte cu firme si posibilitatea de a efectua etape.

experienţa internațională

IPAM LIU Logo

rețea globală Laureate International Universități oferă 80 de universități din 29 de țări în care studentul poate efectua o mobilitate internațională.

Beneficii cheie

  • metodologia de predare inovatoare, bazate pe tehnologia.
  • Programul dezvoltat de rețele la nivel național și internațional.
  • componentă puternică de inovare și să se concentreze asupra antreprenoriatului.
  • Complementaritatea două zone care permit să dezvolte o viziune comună asupra întregului proces de creare: de proiectare și de management.
  • desigur, eterogene și de colaborare pentru a genera ieșiri nivel bogat de cunoștințe.
  • Proiect dezvoltat în colaborare cu universități internaționale.
Ultima actualizare May 2017

Despre facultate

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets.

IPAM is a school that has over 30 years of experience in teaching marketing, having always offered education of excellence in close proximity to companies and the markets. Citește mai puţin