Master în Criminologie, Risc și Protecție

Generalități

Programul de descriere

Dacă sunteți într-o carieră care abordează prejudiciile legate de criminalitate sau doriți să intrați în această arenă importantă, Masterul nostru în criminalistică, risc și protecție ar putea fi o opțiune ideală pentru dvs.

Ne vom concentra asupra protecției, victimizării digitale, politicii și practicilor de reabilitare, precum și gestionării riscurilor și securității, printre alte domenii. Pe lângă îmbunătățirea stăpânirii teoretice a criminologiei, vei dezvolta abilități avansate de cercetare, potrivite pentru aplicații teoretice și practice. Drept urmare, veți fi echipat pentru a răspunde la o serie de provocări complexe cu care se confruntă profesioniștii din mai multe agenții, cu misiunea de a proteja comunitățile.

Acest program este distinct prin analiza sa cuprinzătoare a riscurilor și a protecției ca probleme criminologice. Această abordare analitică se bazează pe o recunoaștere a corelației dintre exploatarea copiilor și adulților expuși riscului și comportamentul ulterior ofensator.

Destinații absolvent

Această calificare versatilă este utilă în carierele axate pe reducerea prejudiciilor legate de criminalitate, în special în parteneriatele de protecție multi-agenție sau de siguranță comunitară. Acestea includ: probarea și gestionarea infractorilor, poliția și protecția publică, îngrijirea socială a autorităților locale, sănătatea, incendiul și salvarea, precum și organizațiile care lucrează în utilizarea abuzivă a substanțelor, abuzuri domestice, locuințe și sprijin pentru victime.

La nivel de politici și practici, există o recunoaștere crescută a necesității de a dezvolta abordări sofisticate pentru protecția contextuală și reducerea riscurilor. Specialitățile pe care le veți dobândi ca parte a masterului în criminalistică, risc și protecție vă vor lăsa în poziția ideală pentru a contribui la aceste evoluții.

Urmărindu-vă maeștrii, vă recomandăm să vă continuați cariera academică prin efectuarea unui doctorat în criminologie sau o disciplină înrudită.

142379_pexels-photo-923681.jpeg

Rezumatul cursului

Oferim un program stimulator și provocator în care puteți dezvolta cunoștințe de specialitate și înțelegere critică a problemelor legate de criminologie, risc și protecție.

Predarea și învățarea au loc prin învățare mixtă, cu implicare online substanțială, pentru a satisface nevoile cursanților într-o serie de contexte.

module

Module obligatorii

  • Cadrele criminologice
  • Protecție, risc și vulnerabilitate *
  • Metode avansate de cercetare
  • Dimensiuni globale ale criminalității
  • Victimizarea digitală *
  • Securitate și gestionarea riscurilor
  • Disertație / Cercetare practician

Module optionale

  • Politica și practica de reabilitare * sau
  • Învățare negociată

* Disponibil ca modul autonom, livrat în mare măsură online.

Criterii de selecție

Solicitanții au nevoie de o diplomă de onoare la 2: 2 sau mai mult Studenții cu alte calificări / sau experiență practică relevantă pot fi admiși la curs. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age.

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age. Citește mai puţin
Carlisle , Carlisle , Lancaster , Ambleside , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin