Master în Chimie (MTech / MSc)

Generalități

Programul de descriere

MTech Chimie

Scopul principal al Chimiei MTech este de a oferi studenților o educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare de lucru pe teren, precum inovarea, luarea deciziilor, strategice abilități de gândire și de organizare.

O disertație bazată pe Chimie MTech constă dintr-un studiu cuprinzător al unei zone specializate în domeniul specializării, raportată și prezentată sub forma unei disertații la sfârșitul programului. Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.

Gradul M Tech este compus dintr-un proiect de cercetare într-o zonă de cercetare valabilă. O marcă minimă de 50% pentru disertația de cercetare este luată ca dovadă suficientă pentru că candidatul a demonstrat capacitatea de cercetare adecvată pentru acest nivel.

MSc în chimie

Scopul principal al MSc în Chimie-disertație minoră cu cursuri este de a oferi studenților educație specializată avansată și formare în timp ce îndeplinește cerințele unei componente specifice de cercetare, astfel încât studenții să poată stăpâni abilitățile experimentale și tehnologice necesare și competențele necesare în munca de teren, cum ar fi inovația , capacitate de luare a deciziilor, gândire strategică și organizare. O disertație minoră cu cursuri de Master în Chimie constă dintr-un minim de 120 de credite de cercetare la nivelul 8 sub forma unui proiect de cercetare, redactat ca o disertație minoră.

Gradul necesită un nivel ridicat de cunoștințe intelectuale și teoretice și o perspectivă asupra problemelor legate de domeniul de studiu și al raționamentului critic, formulării, analizei și evaluării unei probleme specifice din domeniul de studiu.

Programul de studiu de masterat cuprinde un proiect de cercetare bazat pe un subiect aprobat. Este necesară o disertație, care să dovedească capacitatea de cercetare a candidatului.

Curriculumul constă din:

  • O disertație și lucrările suplimentare de cercetare care pot fi prescrise de șeful departamentului.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare August 2019

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin