Master în Atletic Training (MSc)

Generalități

Programul de descriere

Atletic Training la UCM

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră față de programul de pregătire atletică de la University of Central Missouri . Avem o experiență educațională foarte dinamică, oferind atât experiențe de clasă, cât și experiențe clinice, pe care, credem noi, vă va potrivi interesul. Gradul de masterat în domeniul pregătirii pentru atletism așteaptă în prezent aprobarea din partea Comisiei superioare de învățare (HLC) pentru oferirea de diplome începând cu semestrul de vară 2019.

On-campus Facilități

Facilitatea de antrenament sportiv VanDam - găzduită în cadrul stației de instruire sportivă Dr. Ronald "Doc" VanDam, pavilionul de 2 000 de metri patrati Dr. Ronald "Doc" echipamente în întreaga țară. Proiectat pentru a fi în fruntea educației moderne în domeniul sănătății, această facilitate are în cadrul său peste un sfert de milion de dolari echipament și resurse de capital, exclusiv pentru învățarea elevilor. Direct atașat la Laboratorul de Studii Van Dam este Centrul Atletic principal de 4.000 de metri pătrați. Sala de antrenament sportiv principal este un sit clinic unde elevii vor fi desemnați pe parcursul unei părți a experienței lor educaționale. Această unitate găzduiește o zonă de reabilitare funcțională, hidroterapie, zona cardiovasculară, stații de tratament și de înregistrare, precum și birouri de personal clinic și o sală de examinare a medicilor.

Alte facilități de pe campus

În timp ce este atribuit unuia dintre UCM Athletic Trainer Preceptors, un student poate câștiga experiențe în mai multe site-uri diferite ale noastre clinice, inclusiv:

 • Clădirea multifuncțională - Baschet pentru bărbați și femei, Track Track și Field, Turnee de volei pentru femei și lupte.
 • South Recreation - Fotbal pentru femei și Softball pentru femei
 • Stadionul de fotbal - fotbal și câmpul și câmpul în aer liber
 • Baseball - Baseball
 • Lovinger Building - Practică de lupte

AT Facilități

Programul AT, incluzând spații de facultate, clasă și de laborator, este găzduit în complexul Morrow-Garrison. În plus, conectat la clasa AT și laboratorul este principala facilitate AT utilizată de UCM Intercollegiate Athletics. În totalitate, sala de clasă AT, laboratorul și principala unitate AT cuprinde 6.000 de metri pătrați. În campus, există mai multe alte săli de antrenament sportive, inclusiv cele din clădirea multifuncțională, complexul de recreere sudic și stadionul de fotbal.

Facultatea de Antrenament Atletic

Facultatea de predare în ATP aduce adâncimea și lărgimea necesară a cunoștințelor de formare atletică nu numai în sala de clasă, ci și în domenii de cercetare aplicabilă, servicii profesionale și experiență clinică. Veți avea oportunități de a se angaja dincolo de sala de clasă și de a învăța într-un grad înalt prin cercetare colaborativă și experiență clinică diversă.

Experiențe clinice

Experiențele clinice sunt încorporate în planul de doi ani de studiu. Pe tot parcursul programului, veți fi expuși experiențelor bazate pe imersiune care vă implică în îndatoririle zilnice ale unui AT în practica clinică. În timpul primului an în program, veți fi alocați preceptorilor clinici din campus care sunt afiliați la Atletism intercollegiat UCM. Începând cu cel de-al doilea an al programului, veți fi alocați preceptorilor clinici în afara campusului într-o varietate de locații clinice, incluzând, dar fără a se limita la, licee, clinici de reabilitare ambulatorie, birouri chirurgicale ortopedice, birouri primare / cabinete de familie și industriale.

Statutul de acreditare

Programul University of Central Missouri formare a atletismului University of Central Missouri este în prezent acreditat de Comisia pentru Acreditarea Educației de Formare în Atletism (CAATE), Bulevardul Austin Center 6850, Suite 100, Austin, TX 78731-3101. Programul se aplică în prezent CAATE pentru o schimbare a nivelului de grad și este în așteptarea aprobării.

 • ATP UCM este acreditat la nivel național de Comisia pentru Acreditarea Formării în Atletism (CAATE).
 • La finalizarea programului de studii, elevul va fi eligibil pentru a fi aprobat ca un candidat pentru Consiliul de certificare, Inc (BOC, Inc), examen pentru certificare de formare atletic

Rezultatele învățării elevilor

Elevii vor demonstra livrarea de asistență medicală cuprinzătoare la populațiile desemnate, în conformitate cu cele mai bune practici în profesie.

 1. Elevii vor demonstra capacitatea de a se angaja în mod eficient și de a contribui la îngrijirea medicală interdisciplinară într-un număr variat de setări.
 2. Elevii vor demonstra competența în evaluarea patologiilor, atât a bolilor cât și a leziunilor, inclusiv dezvoltarea unor diagnostice diferențiale.
 3. Elevii vor demonstra dezvoltarea unor planuri eficiente de îngrijire pentru populațiile de pacienți, inclusiv domeniul de răspuns de urgență de îngrijire.
 4. Studenții vor demonstra capacitatea clinică de gestionare a riscurilor, inclusiv prevenirea rănirii și răspândirea bolilor infecțioase.
 5. Elevii vor demonstra o conștientizare continuă a dinamicii legate de administrarea moderne de îngrijire a sănătății și de livrare.
Ultima actualizare Decembrie 2018

Despre facultate

The University of Central Missouri experience transforms students into lifelong learners, dedicated to service, with the knowledge, skills and confidence to succeed and lead in the region, state, nati ... Citeste mai mult

The University of Central Missouri experience transforms students into lifelong learners, dedicated to service, with the knowledge, skills and confidence to succeed and lead in the region, state, nation and world. Citește mai puţin