Master în arte în economie (ma)

Generalități

Programul de descriere

Master of Arts în economie

Curriculum-ul cuprinde un nucleu și două opțiuni: economie globală și economie financiară. Opțiunea Global Economics oferă studenților cunoștințele actuale despre economia globală, împreună cu abilitățile de investigație și tehnică, pentru analiza economică a afacerilor dorită de companii de consultanță, agenții guvernamentale, corporații multinaționale de afaceri și organizații internaționale.

Opțiunea Economie Financiară oferă studenților competențe analitice și tehnice esențiale în analiza economică și financiară dorită de firmele de consultanță, societățile de valori mobiliare și alte afaceri conexe în servicii de investiții precum banca de investiții, fonduri mutuale și asigurări.

Cerințe pentru diplomă (45 de unități)

Programul de 45 de unități constă în cerințe de bază, care trebuie luate împreună cu opțiunea Economie Financiară sau opțiunea Economie Globală. Un minim de 23 de unități trebuie să conțină cursuri de 500 de niveluri.

Admiterea la Master of Arts în economie

Admiterea la Master of Arts în economie la Colegiul de afaceri și economie este un proces în două etape. Studenții trebuie să fie mai întâi admis la Universitatea și apoi trebuie să îndeplinească cerințele Colegiului de admitere la programele postuniversitare.

Pentru admiterea la Universitatea, solicitanții trebuie să aibă:

 • Trimiteți o cerere oficială de licență CSU la Universitate
 • (Va trebui să creați un cont pentru a completa cererea.)
 • Un bacalaureat de la o instituție acreditată, sau pregătirea academică echivalentă stabilită de Admitere și Universitatea Outreach sau o altă autoritate corespunzătoare campus.
 • Două matricolele oficiale, care trebuie să includă verificarea gradul de licență.
 • O medie a punctajului (AAP) de cel puțin 2,75 (4.0 = A) în ultimii 90 de unități trimestriale (sau 60 de semestre) a încercat și o bună stare la ultimul colegiu a participat.
 • Un test de limba engleza ca un scor limba straina (TOEFL) de cel puțin 79 (test pe internet), 213 (versiunea de calculator) sau 550 (pe suport de hârtie) pentru acei solicitanți care a câștigat o diplomă de licență la o școală în care limba engleză nu a fost principalul limba instructiunilor.
 • În plus față de cerințele universitare de admitere, solicitanții de programe postuniversitare în Colegiul de afaceri și economie trebuie să prezinte următoarele:
 • Separat Aplicație Programul de licență la Colegiul de afaceri și economie.
 • (Va trebui să descărcați aplicația și să utilizați MS Word pentru ao completa).
 • GRE trebuie să fie luată la GRE (www.gre.org). Un scor cumulativ minim de 900 pe secțiunile verbale și cantitative ale testului general GRE și un scor minim de 2,5 pe porțiunea de scriere analitică a testului general GRE. Solicitanții trebuie să aibă o medie de 2,75 puncte în ultimele 90 de unități trimestriale încercate.
 • Declarație de scop.


Pentru admiterea la postul absolvent clasificat în Economie, candidații trebuie să îndeplinească cerințele de admitere de mai sus, plus următoarele condiții: echivalent de bacalaureat în economie la statul LA Sau finalizarea cu o medie B (3.0) a unui set de cursuri prealabile selectate de un consilier Departament de Economie și Statistică la Cal State LA; Depunerea unui program, inclusiv a programelor elective, la Centrul de Consultanță în Afaceri și Economie.

Dacă sunt necesare cursuri de calificare, acestea trebuie să fie desemnate în prealabil. Acestea pot include cursuri de diviziune superioară și cursuri prealabile.

Colegiul analizează potențialul fiecărui candidat, luând în considerare toată experiența academică de muncă, nivelul de responsabilitate și alți factori care pot avea un impact asupra potențialului de succes al unui individ. Solicitanții sunt evaluați pe baza propriei cereri în comparație cu cei ai celorlalți solicitanți pentru trimestrul respectiv.

Elevii care sunt admiși, dar nu se înregistrează în trimestrul pentru care au aplicat, trebuie să se adreseze din nou universității și să plătească o altă taxă de cerere în cazul în care solicită admiterea în orice trimestru viitor. Nu există o admitere amânată. Reaplicarea la CBE nu este necesară dacă se solicită readmisia într-un an universitar. Elevii care încearcă să reactiveze dosarul de candidatură la programul de absolvent al programului CBE pentru examinarea admiterii trebuie să trimită o scrisoare decanatului asociat pentru afaceri academice și resurse, indicând trimestrul pentru care solicită admiterea. Pentru scrisoare trebuie să includă informații despre orice activități pe care le-au întreprins de la prima cerere. Rețineți că, dacă nu li se acordă un concediu formal, continuarea studenților care nu reușesc să participe la cel puțin două trimestre într-un anumit an calendaristic pierde privilegiile lor continue de înregistrare și trebuie să concureze pentru readmisia cu toți ceilalți solicitanți.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Lo ... Citeste mai mult

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Los Angeles basin. Citește mai puţin