Master în Apă și Managementul Mediului

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Master în Apă și Managementul Mediului

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Prezentare generală

Problemele de apă și de mediu reprezintă o problemă globală atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public. Managementul de mediu are nevoie de o viziune holistică și interdisciplinară și de înțelegerea principiilor dezvoltării durabile și a utilizării raționale a resurselor naturale.

Programul de masterat în Managementul Apelor și Mediului îmbunătățește cunoștințele și abilitățile participanților, permițându-le să-și construiască o carieră în managementul apei și al mediului. De asemenea, oferă studenților o înțelegere practică a conceptelor de inginerie a apei și a mediului. Mai ales interacțiunile dintre apă, pământ și aer sunt evidențiate. Participanții câștigă experiență cu cele mai recente instrumente care vor fi utilizate în proiecte de management al apei și al mediului cu consultanții, contractorii și autoritățile publice. Contactele internaționale reprezintă un element esențial în abordarea sarcinilor multinaționale de dezvoltare.

Implementarea studiilor

Studiile vor fi implementate, în principal, prin învățarea online cu două perioade intensive. În timpul perioadelor intense, se va organiza contactul cu profesorii și formarea în Oulu. Prima perioadă este organizată la începutul lunii ianuarie 2019 și va dura 3-5 zile. A doua perioadă intensivă este organizată în toamna anului 2019.

Competențele profesionale avansate sunt în mare parte implementate online. Teza finală, inclusiv consultarea și aprobarea temelor cu lectorul instructor, este începută la începutul studiilor. Elevii își vor continua teza pe parcursul studiilor până la a doua perioadă intensivă în care teza ar trebui terminată. Numărul de întâlniri online și consultări cu lector instructor sunt oferite pentru a ajuta elevii cu proiectul de teză.

Începutul studiilor

Primăvara anului 2019

Criterii de eligibilitate

Solicitanții trebuie să aibă diplomă de licență sau masterat în inginerie civilă, de mediu, chimică, mecanică, de proces sau de apă, igiena mediului, științele mediului, geologie sau limnologie. Gradul ar trebui încheiat înainte de 28 decembrie 2018.

În plus, după absolvire este nevoie de trei ani de experiență de lucru specifică domeniului. În cazul în care solicitantul a absolvit o diplomă postliceală sau de nivel superior în Finlanda în orice domeniu de învățământ, se ia în considerare experiența profesională dintre aceste diplome și diploma de învățământ superior.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 12, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Contact school
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
10,000 EUR
Taxă de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE 10 000 € pe an universitar, bursă disponibilă
Locations
Finlanda - Oulu
Data începerii : Contact school
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Contact school
Finlanda - Oulu
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala