Master în Apă și Managementul Mediului

Generalități

Programul de descriere

Master în inginerie (MEng), managementul apei și al mediului

Cerere 8-22 ianuarie 2020

10 000 € / an universitar

Bursa este disponibilă

Gestionarea apei și a mediului

Problemele de apă și de mediu sunt preocupări globale atât în sectorul privat, cât și în cel public. O viziune holistică și interdisciplinară este necesară împreună cu înțelegerea principiilor dezvoltării durabile și a utilizării raționale a resurselor naturale în gestionarea problemelor de mediu.

Programul de master în managementul apei și al mediului (WEM) îmbunătățește cunoștințele și abilitățile participanților în managementul mediului și consolidează înțelegerea lor practică a conceptelor de inginerie în apă și mediu. Mai ales interacțiunile dintre apă, sol și aer sunt accentuate.

Studenții primesc cunoștințele despre cele mai noi instrumente utilizate în proiectele de gestionare a apei și a mediului atunci când lucrează cu consultanți, contractori și autorități publice. Formarea contactelor internaționale este accentuată, deoarece este un atu esențial atunci când se ocupă de sarcini de dezvoltare multinațională.

Conținutul studiului - Program combinat

Programul de grad este format din predare online, misiuni scrise și două perioade intense care au loc în campus. În perioada intensivă, studenții au posibilitatea de a participa la predarea de contact și de a primi sfaturi imediate în legătură cu teza lor finală. Primele perioade intense au loc în campusul din Oulu, iar datele sunt publicate ulterior.

Deoarece programul de licență este conceput cu atenție pentru a avansa cunoștințele și abilitățile profesionale ale studenților în propria lor zonă de specializare, o gamă largă de cursuri online este disponibilă pentru studenți între perioade intense. În plus, sunt oferite întâlniri online dacă este nevoie de sfaturi cu teza finală.

Programul de licență în managementul apei și mediului 60 ECTS:

 • Competențe generice avansate (15 ECTS):
  • Managementul proiectului 5 ECTS
  • Managementul calității 5 ECTS
  • Simulare și management virtual de afaceri 5 ECTS

 • Competențe profesionale avansate (15 ECTS):
  • Advance Water and Waste Water Technology 5 ECTS
  • Managementul solidelor de deșeuri și contaminarea solului 5 ECTS
  • Managementul mediului și politica 5 ECTS

 • Teza de master 30 ECTS

Taxă de școlarizare și bursă

Pentru cetățenii din Finlanda și din UE / SEE nu există taxe de școlarizare pentru a participa la program. De asemenea, solicitanții internaționali cu permisul de rezidență finlandez A sau P sunt scutiți de taxa de școlarizare.

Pentru studenții non-UE, taxa de școlarizare este de 10.000 € pentru un an universitar și de 5000 € pentru fiecare semestru suplimentar pentru finalizarea programului. Vă rugăm să rețineți că OAMK oferă o bursă suplimentară pentru studenții plătitori de studii care realizează studiile în timpul stabilit de țintă (1 an / 60 credite, 1,5 ani / 90 credite). Bursa este de 2500 € pentru un an universitar și 1250 € pentru un semestru. Bursa se aplică și se acordă retroactiv.

Perioada de aplicare

Perioada de depunere a cererilor este 8-22 ianuarie 2020, iar studiile vor începe în toamna anului 2020. Solicitantul va fi notat pe scara de 0-100 de puncte pe baza misiunii preliminare scrise în limba engleză. Sarcina constă în trei părți: scrisoare de motivație, CV și plan preliminar pentru sarcina de dezvoltare.

 • Scrisoarea de motivație (maximum 500 de cuvinte) trebuie să arate interes pentru această educație, să evalueze competențele actuale legate de programa acestei educații și să exprime planurile de carieră care se ocupă de această educație.
 • CV-ul trebuie să conțină studii anterioare, istoricul muncii și merite speciale.
 • Planul preliminar pentru sarcina de dezvoltare (maxim 1000 de cuvinte) trebuie să descrie o țintă de dezvoltare legată de muncă, care poate fi procesată în timpul studiilor. Această sarcină de dezvoltare poate fi și subiectul viitoarei teze de master.

Sarcina preliminară trebuie returnată ca document electronic până la 29 ianuarie 2020 cel târziu. Punctajul minim al punctului de admitere este de 20 de puncte din sarcina preliminară.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner i ... Citeste mai mult

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner institutions we create new vitality to the northern region. We provide bachelor and master degree programme studies, pedagogic studies at the School of Vocational Teacher Education, Open University studies as well as supplementary training. There are three Bachelor’s degree programmes leading to a higher professional degree (BSc Hons) that are taught entirely in English: BBA, Business Information Technology, BBA, International Business, BEng, Information Technology. Bachelor's degree programmes are on EQF (European Quality Framework and Other Learning) level 6 and our Master's degree programmes on level 7. Our operations are government funded, and audited by the Finnish Higher Education Evaluation Council (FINHEEC). Citește mai puţin