Master în Antreprenoriat

Generalități

10 locații disponibile

Programul de descriere

Obiective

Programul este conceput pentru a beneficia de organizații individuale, de organizații și de întreaga societate din Africa. Activitățile antreprenoriale sunt promovate în toată lumea. În fiecare societate, nevoia de afaceri noi nu poate fi subliniată. Organizațiile existente necesită, de asemenea, idei și inovații creative care să le facă să exploateze și să dezvolte noi abordări de afaceri, precum și extinderea, diversificarea și sporirea poziției competitive. Toate acestea sunt oportunități de carieră pentru studenții din acest program.

Structura programului

Programul este structurat astfel încât să combine activitățile de învățare la fața locului cu activități din afara locației. Activitățile intensive de învățare la fața locului sunt precedate de lectura pregătitoare și exercițiile aferente pentru depunerea la școală. Există, de asemenea, activități post-sesiune de urmărire care implică activități cum ar fi rezolvarea problemelor, scrierea pe suport de hârtie pe bază de cercetare pe teren și lectură independentă.

Împreună cu un curriculum intensiv și motivant, studenții vor avea timp să urmeze un proiect antreprenorial (30 de credite) pe cont propriu. Proiectele vor fi prezentate unui grup de bancheri și / sau instituții de microfinanțare cu posibilitatea de a asigura împrumutul / finanțarea unor proiecte fezabile și solide. Un personal didactic cu înaltă calificare și mentori de afaceri cu experiență vor ajuta studenții să își dezvolte proiectele de afaceri.

Programul cuprinde următoarele nouă module generale și un proiect antreprenorial:

 1. Procesul antreprenorial și recunoașterea oportunităților
 2. Marketing antreprenorial
 3. Analiză de fezabilitate
 4. Finanțarea antreprenorială și achiziționarea resurselor
 5. Gestionarea unei noi creșteri a riscului
 6. Management și schimbări organizaționale
 7. Metode de cercetare
 8. Analize statistice.
 9. Proiectul antreprenorial

Programul este oferit în regim part-time. Elevii sunt obligați să participe la sesiuni la locul de desfășurare a programului timp de trei până la patru săptămâni după fiecare trei luni, făcând un total de șaizeci de săptămâni de clasă. Ulterior, aceștia vor întreprinde cercetări care să conducă la proiectele lor antreprenoriale timp de cinci până la șase luni în locurile alese de aceștia.

Rezultatele învățării

Absolvenții acestui program ar trebui să poată crea noi afaceri, precum și să exploreze noi oportunități de afaceri și să gândească în cadrul organizațiilor existente. Mai exact, elevii ar trebui să fie capabili să dezvolte oportunități de afaceri în afaceri noi viabile și de succes; să examineze și să transforme informațiile într-o propunere de afaceri fezabilă; gestionarea și susținerea creșterii afacerii nou create. Mai mult, studenții din afacerile deja existente ar trebui să fie capabili să profite de noi oportunități de afaceri pentru organizarea lor; identificarea și evaluarea diferitelor strategii inovatoare pentru crearea de valoare în organizațiile lor; se ocupă de mediul complex de afaceri într-un mod de a consolida competitivitatea organizațională.

Criterii de admitere

Cerințele de admitere pentru programul de Master în Antreprenoriat vor fi următoarele:

 • Diplomă de licență de la o universitate recunoscută sau echivalentă
 • Calificări profesionale recunoscute pe plan internațional
 • Experiență în limba engleza vorbită și scrisă

Proceduri de aplicare

Candidații trebuie să depună un formular de cerere cu următoarele informații:

 • Copie certificată de diplomă sau certificat profesional
 • Copie a transcrierii oficiale
 • Curriculum vitae actuale
 • Cel puțin o scrisoare de recomandare a unei persoane care este în măsură să judece capacitatea candidatului
 • O taxă de procesare nerambursabilă de 30 USD
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania.

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania. Citește mai puţin
Arusha , Nairobi , Dar es Salaam , Lusaka , Kampala , Windhoek , Mbabane , Harare , Maputo , Lilongwe + 9 Mai mult Mai Puțin