Master în Antreprenoriat și Inovare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Abilitățile antreprenoriale permit descoperirea și exploatarea cu succes a oportunităților pe piață, precum și conduce proiecte de inovare și dezvoltare a afacerilor în corporațiile existente.

Antreprenoriat corporativ și inovare sau antreprenoriat: crearea de noi proiecte

Atunci când aplicați la acest program, alegeți pista Antreprenoriat: crearea de noi riscuri sau piesa de antreprenoriat corporativ și inovare. Ambele piese duc la un Master în Antreprenoriat și Inovare.

În pista Antreprenoriat: crearea de noi riscuri, veți învăța cum să creați, să dezvoltați și să exploatați oportunități de afaceri prin inițierea și gestionarea de noi proiecte. Această pistă vă oferă posibilitatea de a vă implica pe deplin ca antreprenor în procesul de pornire, de la selecția ideilor și compoziția echipei până la formarea de riscuri, ceea ce vă permite să câștigați experiență reală în demararea unei noi afaceri. În plus, veți face parte din programul nostru de mentorat în care sunteți asociat cu un mentor cu experiență.

Piesa de antreprenoriat corporatist și inovare este proiectată pentru dvs. care doriți să lucreze cu dezvoltarea afacerilor și inovarea în afaceri consacrate. Veți afla cum sunt identificate, dezvoltate, organizate și implementate oportunitățile de reînnoire și inovare în cadrul organizației. În timpul programului, veți câștiga experiență practică în calitate de intern la o companie progresivă. La companie veți fi angajat într-un proiect de dezvoltare a afacerii împreună cu mentorul dvs. și personalul actual.

Zonele de antreprenoriat și inovații sunt în curs de dezvoltare rapidă în ceea ce privește cercetarea, predarea și învățarea. În consecință, pot exista modificări în programul MSc pentru anul universitar 2020/21 în ceea ce privește conținutul modulului modificat, formate de predare și / sau stiluri de evaluare. Orice astfel de modificări sunt menite să sporească experiența de învățare a elevului. Vă rugăm să reveniți aici la mijlocul lunii decembrie pentru informații mai detaliate.

Predand si invatand

Pedagogia noastră se bazează pe convingerea că ai nevoie de practică pentru a învăța. Totuși, trebuie să reflectați asupra practicii dvs. și să aflați din teoriile disponibile în domeniu. Acesta este motivul pentru care veți găsi că acest program cuprinde acțiuni - fără a compromite învățarea valoroasă care rezultă din teorie. Suntem mândri de mediile multidisciplinare și multiculturale ale studenților noștri din cadrul acestui program. Experiența noastră arată că crește oportunitatea de a forma echipe competente, de a crea idei inovatoare și de a ajunge pe o piață internațională. În cadrul programului, vă veți extinde rețeaua internațională atât în scopuri sociale, cât și în afaceri.

Ecosistemul antreprenorial

Pentru a vă sprijini acțiunile antreprenoriale și inovatoare, avem mare grijă să încorporăm activități în ecosistemul antreprenorial sofisticat și inovator din Lund și orașele din jur. Ca student în program, sunteți bineveniți să participați la activități la incubatorul Ideon Innovation, inclusiv oportunitatea de a sta în spațiul lor de colaborare. Păstrăm relații puternice cu elevii noștri și îi invităm să se alăture activităților diferite în timpul programului.

Prelegerile invitați sunt o parte importantă a programului, invităm în mod regulat experți din diferite domenii legate de antreprenoriat și inovație în clasă pentru a împărtăși expertiza lor și a organiza ateliere. Colaborăm cu incubatorul de studenți al Lund University VentureLab, iar ca absolvent al programului vă puteți bucura de un proces de aplicație rapid pentru a vă alătura incubatorului. În funcție de pista aleasă, veți obține un mentor individual cu experiență și dornic, care vă va ajuta să navigați prin proiectele dvs. de antreprenoriat și inovare, sau să lucrați împreună cu un partener din clasa dvs. la un stagiu cu un mentor conectat la proiectul dvs.

Perspectivele de carieră

Programul de Master în Antreprenoriat și Inovare are o reputație excelentă de angajator. Se reflectă în faptul că peste 96 la sută dintre studenți își găsesc un loc de muncă după absolvire. Majoritatea lucrează într-un rol de lider la companii consacrate sau administrează propriile afaceri și start-up-uri, implicate în dezvoltarea afacerilor și antreprenoriat.

Citiți mai multe despre acest program pe https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-EAGEI

De ce Lund University ?

Lund University fost fondată în 1666 și este una dintre cele mai vechi, extinse și mai fine universități din nordul Europei. Universitatea se află printre primele 100 de universități din lume în QS World University Rankings 2020 și este alegerea # 1 pentru studenții internaționali care vin în Suedia - una dintre cele mai inovatoare, durabile și democratice țări din lume.

Dacă doriți să începeți să vă construiți o rețea internațională într-un cadru de clasă la nivel mondial, Lund University este o opțiune minunată. Experiența unui mod diferit de învățare într-o țară clasată ca fiind una dintre cele mai bune din lume în furnizarea de educație superioară. Munca în grup și relațiile informale dintre profesor și student facilitează învățarea în profunzime.

Universitatea este situată în Lund, un oraș fermecător și compact din sudul Suediei, la numai 35 de minute de Aeroportul Copenhaga din Danemarca. Orașul este renumit pentru viața studenților vibranți și găzduiește, de asemenea, numeroase facilități de cercetare din lume și companii internaționale.

Aflați mai multe despre Lund University la www.lunduniversity.lu.se

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Citeste mai mult

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Citește mai puţin
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited
Vizitează site-ul școlii