Master în Antreprenoriat în Educație

Generalități

Programul de descriere

Programul de masterat în antreprenoriat în educație

Cerere 8-22 ianuarie 2020

10 000 € / an universitar

Bursa este disponibilă

Despre ce este vorba?

Programul vă sprijină ca profesionist pentru a explora oportunități și a construi rețele în comunitatea globală de inovare în educație (atât din perspectiva pedagogică, cât și a afacerilor). Cohorta este interdisciplinară și internațională, cu programul finalizat într-un mediu de învățare colaborativ și de viață profesională.

Programul este oferit în colaborare cu o serie de parteneri internaționali de afaceri și universități din America și Europa. Este de așteptat ca aceste parteneriate să sprijine conținutul programului, oferind oportunități de a învăța de la diverși experți internaționali și de a învăța din diferite cazuri de antreprenoriat în educație la nivel mondial.

Programul de licență oferă conținut concentrat pe competențe care vă permit să vă implicați în industria educației globale (Edtech), cu accent pe sistemul de învățământ din Finlanda și site-uri cheie de inovare în întreaga lume.

Participanții vor putea:

• identifică și urmărește oportunități pentru afaceri și inovare printr-o abordare interdisciplinară în contextul educației și formării;
• proiectează, testează și implementează un produs sau serviciu inovator;
• exersează și împărtășește expertiză în echipe și rețele interdisciplinare și interculturale; și
• construiți rețele profesionale în cadrul industriei globale Edtech.

Conținutul studiului - Program combinat

Studiile au fost structurate cu așteptarea ca participanții să poată continua să lucreze profesional în același timp cu finalizarea programului. Studiile se bazează pe un model de învățare mixt, cu toate misiunile relevante pentru dezvoltarea unui proiect personal. Modelul include: sesiuni de învățare la distanță folosind instrumente de conferință online și video și 4 sesiuni față în față în Finlanda și alte site-uri la nivel global. Ședințele față în față vor avea loc la diferite momente pe tot parcursul anului universitar, începând cu o sesiune de vară de 3 zile la Oulu cu toți participanții în august 2019.

Subiectele cheie abordate în timpul sesiunilor de contact includ: structura programului, introduceri în educația finlandeză și vizitele școlare, antreprenoriatul și proiectarea serviciilor, metodologii de cercetare, clarificarea provocărilor prototipului produsului, precum și teza de cercetare și lucrările de proiect.

Pe lângă sesiunile de predare a contactelor, vor exista ședințe video de conferințe lunare, sarcini continue, personalizate și îndrumare online pe tot parcursul anului universitar.

Taxă de școlarizare și bursă

Pentru cetățenii din Finlanda și din UE / SEE nu există taxe de școlarizare pentru a participa la program. De asemenea, solicitanții internaționali cu permisul de rezidență finlandez A sau P sunt scutiți de taxa de școlarizare.

Pentru studenții non-UE, taxa de școlarizare este de 10.000 € pentru un an universitar și de 5000 € pentru fiecare semestru suplimentar pentru finalizarea programului. Vă rugăm să rețineți că OAMK oferă o bursă suplimentară pentru studenții plătitori de studii care realizează studiile în timpul stabilit de țintă (1 an / 60 credite, 1,5 ani / 90 credite). Bursa este de 2500 € pentru un an universitar și 1250 € pentru un semestru. Bursa se aplică și se acordă retroactiv.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner i ... Citeste mai mult

Oamk is a strong and multidisciplinary University of Applied Sciences. We educate competent and innovative professionals and conduct active research and development. In co-operation with our partner institutions we create new vitality to the northern region. We provide bachelor and master degree programme studies, pedagogic studies at the School of Vocational Teacher Education, Open University studies as well as supplementary training. There are three Bachelor’s degree programmes leading to a higher professional degree (BSc Hons) that are taught entirely in English: BBA, Business Information Technology, BBA, International Business, BEng, Information Technology. Bachelor's degree programmes are on EQF (European Quality Framework and Other Learning) level 6 and our Master's degree programmes on level 7. Our operations are government funded, and audited by the Finnish Higher Education Evaluation Council (FINHEEC). Citește mai puţin