Master în analiza financiară internațională

Generalități

Programul de descriere

Aprofunda cunoștințele dumneavoastră piețelor financiare și a analizei financiare într-un mediu unic.

Funcționarea piețelor financiare este unul dintre subiectele cele mai complexe de studiu ca urmare a ceea ce stă la baza lor: interactiuni intre oameni, cu toate concepțiile și concepții greșite despre reacțiile altor oameni lor.

Acest program de un an vă oferă bazele teoretice și avansate instrumente matematice și empirice necesare în analiza financiară avansată.

Educația își propune să ofere studenților cu abilități analitice avansate adecvate pentru a sprijini operațiunile financiare ale firmelor și instituțiilor financiare în general. Curriculum-ul este conceput special pentru a se potrivi cu cerințele cu care se confruntă subiecții care operează pe piețele internaționale, ținând seama de necesitatea de reînnoire continuă și dezvoltarea constantă a mediului de afaceri.

Toate cursurile din program sunt prezentate în limba engleză. Din cauza faptului că JIBS are un program de schimb, inclusiv aproximativ 180 de universități partenere, și că programul este deschis pentru studenții din întreaga lume, cursurile au o participare internațională diversă de studenți. Această atmosferă internațională contribuie la o perspectivă mai largă a aspectelor discutate în clasă.

Acest program este sprijinit de facultate cu experiență substanțială de a face cu piețele financiare și înregistrările de cercetare puternice în metodele necesare pentru analiza financiară. JIBS are cercetare foarte activă în domeniul finanțelor internaționale, economie financiară și statistică, guvernanța corporativă, și econometria seriilor de timp, cu un număr considerabil de publicații în cadrul acestor domenii în plan internațional renume arbitrat reviste.

După absolvire

Această educație pregătește pe studenți pentru poziții solicitante abilități analitice avansate în finanțe și statistici. Astfel de poziții se găsesc în principal în sectorul financiar, dar sunt, de asemenea, găsite în alte părți ale sectoarelor public și privat din întreaga lume. Programul pregătește, de asemenea, studenții de învățământ cercetare de doctorat.

jon

Cursuri

NB lista preliminară a cursurilor

Anul 1 Toamna

 • Fundamentele microeconomice ale analizei financiare economice și 7,5 credite
 • Internațional Portfolio Management și analiză de investiții 7,5 credite
 • Avansate de securitate și a piețelor financiare Contracte 7,5 credite
 • Subiecte avansate în Finanțe 7,5 credite

Anul 1 de primăvară

 • Metode analitice pentru analiza financiară și economică 7,5 credite
 • Instrumentele financiare derivate Titluri de valoare 7,5 credite
 • Teză de master în Administrarea Afacerilor 15 credite

Fapte

 • Credite: 60 de credite
 • Nivel: Maestru
 • Rata de studiu: Full-time
 • Pe bază de Campus: locul de studii
 • Limba: English
 • Data de începere: toamna anului 2018

Cerințe:

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We build an international university in Jönköping which attracts highly qualified, inventive and enterprising people from all around the world. We contribute to sustainable economic, social and cultur ... Citeste mai mult

We build an international university in Jönköping which attracts highly qualified, inventive and enterprising people from all around the world. We contribute to sustainable economic, social and cultural prosperity in the region where we reside, making way for knowledge based innovation and enterprise. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Epas Accredited
AACSB Accredited