Master în Afaceri Publice

Generalități

Programul de descriere

Master în Afaceri Publice

Puteți face o diferență reală în lume. Un Maestru al Afacerilor Publice vă permite să rezolvați problemele cruciale cu care se confruntă societatea, să ajute oamenii și să vă servească comunitatea. Profesioniștii din domeniul serviciilor publice - fie în guvern, fie în organizații non-profit și non-guvernamentale - joacă un rol vital în abordarea problemelor importante și în impactul asupra vieții spre bine.

Universitatea din Missouri a oferit educație pentru servicii publice de peste 50 de ani. Înființată în 2001, Școala de Afaceri Publice Harry S Truman are 14 TSPA, 26 de membri afiliați și 8 cadre didactice adjuncți și face parte din Colegiul de Arte și Științe al Universității.

Școala Truman avansează studiul și practica guvernării în Missouri, națiune și lume. Misiunea programului MPA al Școlii Truman este de a pregăti un organism divers de studenți pentru conducerea etică în sectoarele public, nonprofit și privat. Programul MPA se bazează pe capacitatea de predare interdisciplinară, de cercetare și de serviciu public al Școlii Truman, a Universității în ansamblul său și a practicanților care oferă studenților o serie de perspective și experiențe care promovează valorile serviciilor publice și discursul democratic. Prin cursurile lor, elevii construiesc cunoștințe despre procesele de politică și principiile de management și dezvoltă gândirea critică și abilitățile analitice care le permit să avanseze în carieră într-un serviciu public în schimbare rapidă.

Obiectivele noastre sunt:

  • Oferiți un set cuprinzător de cursuri de bază și de specializare care construiesc o bază teoretică puternică în afacerile publice, politică și management, dezvoltă abilități analitice riguroase și oferă oportunități pentru aplicarea practică a cunoștințelor, abilităților și competențelor în probleme de politică publică și management.
  • Asigurați-vă că elevii câștigă experiențe practice și se angajează cu organizații publice și non-profit ca parte integrantă a programului.
  • Promovarea valorilor serviciilor publice în cadrul curriculum-ului și oferirea de oportunități de aplicare experimentală a acestor valori.
  • Promovarea respectului față de diversitate prin expunerea elevilor la cercetători naționali și internaționali, lideri guvernamentali și nonprofit și studenți din diferite țări care exemplifică valorile serviciului public.
  • Oferiți elevilor abilitățile de a analiza, evalua, propune și facilita soluții critice care să abordeze provocările dinamice cu care se confruntă sectoarele publice, private și nonprofit.

Studenții noștri nu trebuie să aștepte până când absolvirea va începe să facă diferența. Ei câștigă experiență reală prin intermediul proiectelor de capstone și stagii.

Taxe de școlarizare

Vizitați site-ul nostru web pentru a calcula taxa

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Missouri was founded in 1839 in Columbia as the first public university west of the Mississippi River. Today, with an enrollment of more than 30,000 students, 13,000 full-time employ ... Citeste mai mult

The University of Missouri was founded in 1839 in Columbia as the first public university west of the Mississippi River. Today, with an enrollment of more than 30,000 students, 13,000 full-time employees, and 317,000 alumni, Mizzou is an important investment for the state and nation. Citește mai puţin