Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală a programului

Masterul BSL în afaceri internaționale (MIB) te duce dincolo de descoperirea academică a afacerilor. Vă permite să descoperiți propriul mod de a face diferența, în timp ce creați o cale interesantă de dezvoltare profesională.

  • Veți începe o călătorie de dezvoltare personală și veți cultiva abilitățile și perspectivele care vă vor permite să faceți schimbări semnificative în lume.
  • Vă veți pregăti pentru o carieră care se potrivește cu punctele tari și pasiunile dvs. și va alege între trei opțiuni de program, inclusiv un schimb de studii internaționale în China, participarea la proiectul de caz Aim2Flourish cu un stagiu opțional și o specializare de ultimă oră în analiza datelor.
  • Veți explora instrumente și concepte de afaceri inovatoare și de ultimă generație, care pun în discuție gândirea de afaceri în mod obișnuit și oferă o perspectivă diferită asupra afacerii ca forță de bine.

Caracteristici BSL Signature

  • Clase mici cu atenție personalizată și sprijin din partea profesorilor
  • Profesori care sunt experți în domeniu și în prezent activi în afaceri și experți în domeniu
  • Mediu internațional și diversificat cu studenți din 60 de naționalități

Opțiunile programului

Opțiunea 1: MIB Classic cu management de proiect

Opțiunea 2: MIB Global cu schimb în China

Opțiunea 4: MIB Classic cu pregătire pentru nivelul CFA I

  • 18 cursuri de bază în afaceri și management
  • Proiectarea curriculum-ului, care combină învățarea de afaceri și o scufundare adâncă de 6 luni în specializarea Financial Analyst
  • Flexibilitatea de a studia în sau din Elveția în ultimele 6 luni de studiu
  • Proiectul Capstone: Pregătirea pentru examenul de nivel I al CFA®

FAQ

Pot transfera credite în programe BSL?

Pentru programele noastre Master, este posibil să se transfere până la 50 de credite ECTS. Creditele sunt acordate pentru acele discipline care corespund cursurilor programului BSL Master. Creditele de transfer nu pot fi acordate în locul componentei Capstone (20 ECTS).

Ce specializări sunt disponibile în programul de masterat?
Programele noastre de Master nu oferă specializări.
Master în Afaceri Internaționale (MIB), cu toate acestea, sugerează trei opțiuni diferite de program: (1) MIB Classic cu Project Management, (2) MIB Global Business, inclusiv un schimb de studiu în Beijing, China, și (3) MIB Hybrid Digital, o diplomă de nano online "Data Analyst" sau "Tech Entrepreneur" (Udacity.com), cu facilitarea unui profesor BSL.
Master în Finanțe Internaționale și Durabile nu oferă nici o specializare, dar include o serie de 5 cursuri pregătitoare pentru examenul CFA Nivel I.
Care este limba de predare la BSL?
Toate cursurile de la BSL sunt oferite în limba engleză.
Cât de dificil este să studiezi la BSL?
Pentru a studia în orice grad la BSL nu este ușor, dar este o experiență utilă care va oferi experiențe îmbogățite de învățare. Astfel de experiențe există numai în cazul în care fiecare elev își face cel mai bun efort și este dispus să muncească din greu pentru a obține rezultate bune.
Care sunt cerințele care trebuie acceptate la BSL?
Verificați criteriile de admitere pentru programele Master în Afaceri Internaționale sau Master în programe de finanțare internațională și sustenabilă.
Pe lângă documentele și scrisorile administrative, trebuie să arătați că nu sunteți interesat doar de management și de industrie, ci că aveți un interes în dezvoltarea și sustenabilitatea pe termen lung a afacerilor sau a organizațiilor pe care sperați să le lucrați într-o zi Trebuie să faceți cel puțin două lucruri pentru a arăta că aveți aceste interese: să scrieți o scrisoare de motivație și să participați la interviu (prin Skype sau personal).
În primul rând, trebuie să descrieți în scrisoarea dvs. de motivație ce fel de industrie sau carieră sunteți interesat și de ce (poate fi orice doriți, cum ar fi afaceri, arte frumoase, organizații de caritate, guvern, natură, sport etc.). De asemenea, în scrisoarea de motivare, trebuie să explicați ce credeți că sunt aptitudinile pe care doriți să le învățați pentru a deveni calificați pentru industria care vă interesează.
În al doilea rând, la interviu, vi se va cere să evaluați în ce măsură doriți cu adevărat să studiați la BSL. Acest lucru vă poate surprinde! Nu este pur și simplu școala care decide dacă te va accepta, dar trebuie să decidă și dacă accepți școala. Aceasta înseamnă că mai întâi trebuie să explorați ceea ce face BSL. BSL nu este doar o școală pentru a obține o diplomă. BSL este un loc unde vă puteți îmbogăți experiența de învățare. Deci, pregătiți-vă pentru interviu verificând online tot ce puteți găsi despre școală. În scopul de a studia la BSL, va fi de așteptat să se angajeze să muncească din greu, să studieze și să se comporte ca un profesionist.
Aveți nevoie de experiență de lucru pentru programele de masterat?
Nu este necesară nicio experiență de lucru pentru a intra în programele BSL Master.
Ce scor TOEFL trebuie să depun la BSL?
Ca parte a procesului de selecție, solicitanții de succes sunt intervievați pentru a-și evalua nivelul de engleză și șansele lor de succes în programul respectiv. Ca ghid, veți avea nevoie de un nivel de limba engleză după cum urmează:
IELTS 6,5; TOEFL 90; TOEIC 800 sau echivalent (doar un test este necesar)
Codul BSL TOEFL este 0018.
Trebuie să iau GMAT pentru a intra în programul de masterat?
Scorul GMAT nu este necesar pentru cererea dvs. pentru un program BSL Master.
De ce alte universități solicită GRE sau GMAT și BSL nu?
Aceste două examene sunt adesea necesare pentru a intra în studii postuniversitare în SUA. Studiile postuniversitare sunt studii pentru studii superioare sau superioare. Universitățile americane au convenit asupra acestor examene standard pentru a examina solicitanții care nu răspund la aceste standarde, și aceasta este exact în cazul în care BSL diferă. Puteți aplica la BSL fără GRE sau GMAT. Pe lângă standardele pe care multe școli insistă pentru admiterea lor, există și alte două motive pentru care BSL nu necesită aceste examene, și anume deoarece rezultatele examenelor ridicate nu prevăd care vor deveni manageri de afaceri excelenți și pentru că la o școală internațională, cum ar fi BSL, examenul internațional standardizat nu va oferi șanse egale tuturor solicitanților din întreaga lume.
BSL oferă burse?
În spiritul încurajării academice, BSL este dispus să ofere burse de maximum 50% din taxă pentru primii trei termeni ai programului de masterat. Solicitanții sunt examinați individual și sunt judecați în funcție de realizările lor academice, de motivația personală și de pozitivitatea generală pe care o pot adăuga la școală. Bursele bazate pe merit sunt apoi disponibile studenților cu performanțe ridicate pentru a doua parte a programului.
Program predat în:
Engleză
Business School Lausanne
Ultima actualizare January 15, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
18 luni
La zi
Price
38,000 CHF
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

BSL Master in International Business