Master în Afaceri Internaționale, Comerț și Diplomație

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

În acest moment, mediul internațional în care companiile și guvernele trebuie să opereze se schimbă dramatic. Ca urmare a crizei financiare internaționale din 2008, misiunile diplomatice și guvernele se concentrează astăzi pe activități pentru promovarea afacerilor, comerț și atragerea investițiilor străine directe.

MSc International Business, Trade și Diplomacy va oferi cunoștințe esențiale despre transformările care au loc în lumea economică, financiară și monetară. Cu accent pe înțelegerea tendinței de aprovizionare globală ca facilitator pentru internaționalizarea în creștere a companiilor și a factorilor care duc la alegerea lor pentru locații străine, precum și modul lor de intrare în anumite locații. Prelegerile vor analiza interacțiunea dintre guvern și comunitatea de afaceri în domenii precum problemele șomajului și responsabilitatea în lanțul valoric și vor include o examinare a impactului creșterii activităților de aprovizionare globală asupra relației dintre țările dezvoltate și cele în curs de dezvoltare.

Programul este conceput pentru absolvenții de orice disciplină care doresc să urmeze o carieră în diplomația internațională și să obțină cunoștințe de specialitate în domeniul afacerilor și comerțului internațional. Programul se bazează pe track-ul respectat al GCU London de a oferi educație profesională aplicată.

123154_photo-1551836022-aadb801c60ae.jpgAmy Hirschi / Unsplash

Ce veți studia

Studiați MSc Business International, Trade și Diplomacy și dezvoltați o perspectivă expertă asupra transformărilor care au loc în economia globală în acest moment. Veți explora ultimele tendințe în comerțul internațional și eforturile comune în numele afacerilor și guvernului pentru eradicarea problemelor cheie care afectează relația dintre țările dezvoltate și cele în curs de dezvoltare.

Structura cursului

Diplomație, practică, proceduri și dinamică I

Modul introductiv în sfera diplomației. Studenții vor explora evoluția sistemului internațional și relevanța diplomaților și serviciilor diplomatice pentru agenda secolului XXI. Studenții vor înțelege, de asemenea, esențialul nevoilor și practicilor diplomatice moderne, precum și competențele și cunoștințele necesare formării diplomatului internațional.

Diplomație, practică, proceduri și dinamică II

Bazându-se pe Diplomație: practică, proceduri și dinamică I modul, diplomație: practică, proceduri și dinamică II aprofundează înțelegerea conceptuală a diplomației internaționale. Temele explorate vor fi legate și reflectă Diplomația: practică, proceduri și dinamică conținutul I, cu toate acestea, accentul se îndepărtează de la înțelegerea contextelor sale și aplicarea abilităților diplomatice practice către cadre și modele conceptuale, precum și roluri și dinamici organizaționale, mai degrabă decât răspunsuri și interacțiuni individuale. .

Comunicare interculturală: proiecție și percepție

Dezvoltând o înțelegere a comunicațiilor interculturale și a construcțiilor și teoriilor conexe, studenții vor evalua în mod critic perspective și mecanisme adecvate în evaluarea neînțelegerii, a tensiunii sau a conflictului care rezultă din percepție greșită sau prezentare greșită de către părțile concurente sau culturile pe care le reprezintă.

Stat național digital: strategii și implementare

Introducere în concepția emergentă a statului digital și a guvernului deschis și dezvoltarea unei conștientizări critice a potențialului, a structurilor și a dinamicii sale, precum și a rolului său în expansiune în politica internațională, economie și diplomație, împreună cu provocările cu care se confruntă, schimbările aduse societatea și relația dintre stat și cetățean și între națiuni.

Afaceri și comerț internațional

Mediul internațional în care companiile și guvernele trebuie să funcționeze se schimbă dramatic. Ca urmare, acest modul va oferi cunoștințe esențiale despre transformările care se întâmplă în lumea economică, financiară și monetară. De asemenea, va distinge evoluțiile structurale de cele ciclice. În a doua parte a modulului, accentul se va concentra pe înțelegerea tendinței de aprovizionare globală ca facilitator pentru internaționalizarea în creștere a companiilor și alegerea lor pentru locații străine și modul lor de intrare. De asemenea, modulul se va ocupa de impactul creșterii activităților de aprovizionare globală asupra relației dintre țările dezvoltate și cele în curs de dezvoltare.

Introducere în metodele de cercetare

O introducere într-o serie de abordări de cercetare la ancheta critică, relevante pentru domeniul de studiu al studenților. Modulul va introduce elevii cunoștințe și abilități despre cum: să formuleze întrebări de cercetare, să planifice un proiect de cercetare, să colecteze date, să analizeze date și să scrie un raport de cercetare. Elevii vor învăța cum să compare și să contrasteze diferite paradigme de cercetare, pentru a le permite să aleagă metodologii și metode adecvate pentru a aborda o anumită întrebare de cercetare. De asemenea, vor lua în considerare probleme practice, etice și filozofice înrudite atunci când dezvoltă și efectuează cercetări.

Proiect de cercetare

Elementul final al programului este Proiectul de cercetare, care vă oferă posibilitatea de a proiecta și de a întreprinde o cercetare originală într-un domeniu relevant al diplomației, care ar putea deveni punctul de plecare al carierei dumneavoastră în diplomația internațională.

Module opționale

Două module din următoarea listă vor funcționa în fiecare an pe baza preferințelor cohortei

Etică, guvernare și conducere responsabilă

Modulul este destinat să stabilească o bază largă pentru acoperirea problemelor de etică, guvernanță și conducere responsabilă în legătură cu afacerile. Studenții vor fi susținuți să exploreze critic sectoarele întreprinderii private, publice și sociale, acoperind subiecte precum responsabilitatea socială corporativă, durabilitatea, profesionalismul, leadershipul etic și probleme cheie în guvernanța corporativă și măsura în care aranjamentele prezente asigură responsabilitatea corporativă. În acest sens, studenții vor obține o perspectivă asupra structurilor de responsabilitate internă și externă care vizează producerea unei organizații etice.

Perspective globale asupra riscului

Acest modul va permite studenților să înțeleagă conceptele și contextul afacerilor internaționale și să analizeze într-un mod critic o gamă largă de riscuri, cum ar fi cele manageriale, culturale, politice, etice și economice care au impact asupra acestor afaceri. Studenții vor putea, de asemenea, să evalueze o serie de strategii și tactici de gestionare a riscurilor disponibile acestor afaceri internaționale.

Management internațional, strategie și finanțe

Partea de management internațional a modulului oferă studenților o înțelegere a activităților și funcțiilor cheie ale afacerilor și managementului contemporan. Componenta strategiei se concentrează pe dezvoltarea cunoștințelor despre managementul strategic și modul în care firmele proiectează și implementează strategii la nivel internațional. Componenta financiară se va concentra pe dezvoltarea unei înțelegeri a rolului, importanței și surselor de finanțare atunci când desfășoară afaceri internaționale.

Conducere și managementul oamenilor

Dezvoltă o înțelegere despre rolul conducerii în contextul managementului oamenilor și a modului în care această relație este importantă pentru organizațiile contemporane care trebuie să gestioneze contexte de afaceri în continuă schimbare.

Absolvent succes

La absolvirea acestui program, vă veți alătura grupului de absolvenți GCU London , mulți dintre ei ocupând o prezență globală, la nivel de seniori, în sectorul privat, public și al treilea.

În mod obișnuit, absolvenții acestui program vor fi înzestrați cu abilități și expertize avansate pentru a urmări o carieră ca specialist pregătit în diplomație, comerț internațional și comunicare și alte roluri asociate în cadrul afacerilor internaționale, indiferent dacă lucrează pentru un minister național de externe, un comerț. misiune, un cadru corporativ internațional, un ONG de ajutor și dezvoltare sau orice alt organism sau organizație care funcționează la nivel mondial.

Absolvenții vor avea, de asemenea, oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele și perspectivele de carieră mai departe prin realizarea unui program de doctorat.

Experiența studenților

GCU London are sediul într-unul dintre cele mai vibrante și cosmopolite orașe din lume. Are tot ce este mai bun în fiecare cultură, fiecare interes și hobby și fiecare formă de artă la ușa ta. Cel mai bun dintre toate, GCU London are sediul într-una dintre cele mai interesante și viitoare zone din Londra; Spitalfields, casa legendară Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets și multe altele.

GCU London oferă studenților o experiență de învățare îmbogățitoare și diversă, bazată de o viață internațională, intelectuală și culturală vibrantă. Atragem studenți din peste 56 de țări, dintr-o serie de medii din toate colțurile lumii.

Campusul oferă o gamă unică de cursuri MBA și MSc, predare de înaltă calitate și legături cu întreprinderile internaționale.

Facilităţi

Campusul nostru din Londra vă oferă un mediu de învățare de vârf și oferă spații de predare moderne pentru prelegeri, studiu în grupuri mici și învățare socială. Situat într-un mediu ultra-modern în inima Spitalfields, situat în capitala modei și finanțelor din Londra, acest campus profesional universitar postuniversitar se bazează pe parteneriate profesionale și de înaltă calitate din întreaga lume.

Cost

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă.

Naţionalitate Taxe anuale de școlarizare (cu normă întreagă) Taxe anuale medii de școlarizare (Part-time)
Marea Britanie (inclusiv Scoția) și Europa £ 8700 Pentru detalii, vă rugăm să faceți o anchetă astăzi
Internațional (în afara Europei) £ 13,500 Pentru detalii, vă rugăm să faceți o anchetă astăzi

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici reprezintă cerințele pentru intrarea în program care este în mod normal căutat. Echipa de admitere poate evalua dovezi suplimentare pentru a vă evalua eligibilitatea, cu toate acestea, în funcție de fondul dvs. academic complet / ocuparea forței de muncă.

Cerințe tipice de intrare

Onoruri din Marea Britanie grad 2: 2 (sau echivalent)

Limba engleza

Academic IELTS punctaj 6.0 (sau echivalent) fără niciun element sub 5.5.

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere la GCU este luată în considerare individual. Dacă nu aveți calificările de intrare academică tipice, dar puteți demonstra experiența profesională relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil (ă) să accesați acest curs prin intermediul schemei de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pathways internaționale

Studenții internaționali care nu îndeplinesc cerințele academice pot fi eligibili pentru programul de pre-masterat la INTO Glasgow, în campusul nostru din Glasgow. Finalizarea cu succes a acestui curs INTO cu notele necesare înseamnă o ofertă condiționată garantată a unui loc în programul de licență la GCU London .

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, este posibil să fiți eligibili pentru programul nostru de pre-sesiune engleză, care este predat la campusul nostru din Londra.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Citeste mai mult

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Citește mai puţin