Master în Afaceri și management

Generalități

30 locații disponibile

Programul de descriere

MANAGEMENT STUDIU ÎN MAREA BRITANIE

Peste tot Partenerii iaz cu unele dintre primele universități din Marea Britanie pentru afaceri, într-o varietate de discipline generale și de specialitate. Marea Britanie a fost mult timp o contribuție majoră la industrie, iar studenții care studiază în Marea Britanie beneficia de învățare intensivă, oportunități de a găsi destinații de plasare de muncă, precum și o concentrare atât de calificare academică și șansele de angajare.

Beneficiile studierii AFACERI ÎN MAREA BRITANIE

  • Cursuri scurte: Cele mai multe programe de masterat sunt de numai un an lung, iar cele mai multe programe de licență sunt numai trei ani lungi. Acestea fiind spuse, un student poate alege să urmeze un curs mai lung, cu o destinație de plasare sau an de studiu în străinătate.
  • Focus: universitățile din Marea Britanie nu necesită cursuri de educație generală; elevii vor fi concentrându-se pe afaceri de la Ziua 1!
  • Oportunitati de angajare: Multe Unis în centrul Regatului Unit de a avea personal care sunt active în domeniile lor, ajutând pentru a oferi o perspectivă de angajare și de a genera oportunități de învățare în afara sălii de clasă. Mai mult decât atât, multe cursuri de afaceri oferă posibilitatea de a lua o destinație de plasare, fie ca un an suplimentar privind gradul, sau ca o oportunitate pe termen scurt în timpul grad. Oricum, universitățile din Marea Britanie încurajează elevii să fie pregătiți pentru forța de muncă la absolvire.

CUM POATE ACROSS AJUTORUL POND?

Noi oferim consiliere și îndrumare gratuită pentru studenții care doresc să urmeze studii de afaceri din Marea Britanie. Cu ajutorul nostru puteți:

  • Găsiți un program de conducere care îndeplinește academice atât dvs.
  • nevoile și obiectivele de carieră
  • Asigurați - un simplu proces de aplicare: consilier personal se va face cu hârtiile , astfel încât să nu trebuie să
  • Îmbunătăți șansele de acceptare prin aplicarea la universități dreapta
  • prin aplicarea la

Înregistrează-te cu peste iaz astăzi pentru a obține asistență de la un peste iaz consilier. Asteptam sa auzim de tine!

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Citeste mai mult

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Citește mai puţin
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londra , Loughborough , Manchester , Newcastle-upon-Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Citind , Rochester , Sheffield + 29 Mai mult Mai Puțin