Master în Administrarea Afacerilor în Managementul Retailului

Generalități

Programul de descriere

Despre acest program

Acest program pregătește studenții pentru căi de carieră și îndatoriri ca:

 • Analist al afacerilor cu amănuntul
 • Operatorul de supraveghere sau Managerul
 • Agent de cumpărare / cumpărător
 • Customer Service Manager
 • Manager de servicii alimentare
 • Manager magazin, director regional sau regional
 • Manager general
 • Patron

Formatul cursului

Salem oferă programe accelerate de licență și absolvent de studii cu înscriere continuă prin intermediul învățământului la distanță sau la sol la Salem Salem, West Virginia campus. Cursurile sunt livrate într-un format lunar (4 săptămâni) și finalizate pe teren, online sau printr-o abordare combinată care utilizează ambele metode de livrare. Cursurile online sunt structurate pentru a lucra în limitele constrângerilor de angajare cu normă întreagă, permițându-vă să vă câștigați gradul cu întreruperi minime în programul dvs. ocupat. Programele tradiționale de studiu de la sol sunt disponibile pentru studenții din rezidenți și studenții locomotivelor.

Numere de curs / nume

 • Principiile RTM600 ale managementului de retail
 • RTM601 Operațiuni cu amănuntul
 • RTM605 Foodservice Management
 • BUS670 Provocări globale în comunicare și managementul resurselor umane
 • MKT600 Promovarea vânzărilor cu amănuntul

Cerințe de admitere

Admiterea la Salem este deschisă tuturor solicitanților calificați, indiferent de rasă, culoare, crez, religie, sex, orientare sexuală, origine națională sau capacitate / handicap. Orice persoană care dorește să participe la Salem poate obține cererea necesară de la Oficiul de Admitere sau online de pe site-ul nostru www.salemu.edu. Cererea completă trebuie depusă la Oficiul de Admitere cât mai curând posibil. Se solicită o taxă nerambursabilă pentru solicitanți. Universitatea admite studenții pe o bază lunară de start. Acceptarea este la discreția Universității Internaționale Salem; unele programe au cerințe adiționale suplimentare.

Condiții de viață și studii în Indianapolis

Cu adevărat în inima Americii, Indianapolis este o zonă de metrou diversă de aproape un milion de oameni.

Acesta este acasa pentru angajatori mari, cum ar fi Salesforce și Eli Lily și se bucură de o economie pe scară largă. Indianapolis este, de asemenea, "în mijlocul acțiunii", cu orașe cum ar fi Chicago, Nashville și St. Louis un drum ușor.

Învățarea la Salem este un efort comunitar. Veți avea un consilier de succes pentru studenți dedicat succesului dvs., iar facultatea noastră este dedicată drumului dumneavoastră unic de învățare pe măsură ce urmați gradul de colegiu.

Programul nostru de MBA este situat în Carmel, care este o suburbie de nord a Indianapolis.

Despre Salem University

Fondată în 1888 în Virginia de Vest, Salem sa bucurat mult de un accent internațional în timp ce ne străduim să pregătim cursanții pentru o economie globală tot mai în schimbare.

Din 1888 Salem a oferit programe de studii cu o bază solidă în artele liberale care pregătesc absolvenți pentru ocupații sau studii avansate. Această bogată istorie este fundamentală pentru experiența pe care o oferim studenților în pregătirea pentru viitorul mai bun și mai luminos.

Programele noastre de studii sunt bine respectate și pe deplin acreditate. Curriculumul este concentrat și are relevanță în carieră și este conceput pentru a vă duce mai departe.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Citeste mai mult

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Citește mai puţin