Maestrul în administrația publică

Master of Administration (MPA) este un grad profesional care pregătește persoane interesate în serviciul public pentru funcții administrative și de conducere în agențiile guvernamentale și organizații non-profit. Facultatea studențească și orientată spre predare a programului încearcă să contribuie la dezvoltarea persoanelor profesioniste cu un etos al administrației democratice, oferindu-le o combinație de învățare solidă academică și experiențe practice concrete. Programul MPA este situat în cadrul Departamentului de Științe Politice și Afaceri Internaționale. Programul funcționează în colaborare cu o serie de alte departamente, precum și cu Institutul AL Burruss de Servicii Publice care oferă servicii comunitare și asistență tehnică organizațiilor nonprofit și publice din Georgia.

Acreditare

Programul de Master of Public Administration este acreditat în mod oficial de Asociația Națională a Școlilor de Afaceri Publice și Administrație (NASPAA).

Declarația de misiune

Programul de Master of Public Administration (MPA) este un program de studii profesionale care pregătește studenții pentru cariere în serviciul public.

Scopurile programului

 1. Pregătiți absolvenții programului să gândească critic și creativ cu privire la problemele publice, să aibă dăruirea și capacitatea de a servi o comunitate diversă și să posede abilitățile de a intra într-o poziție profesională într-o organizație publică.
 2. Furnizarea unui curriculum riguros care să examineze fundamentele teoretice ale serviciului public și oferă domenii concentrate de studiu în administrația guvernamentală, administrarea nonprofit și managementul informațiilor.
 3. Inspirați angajamentul față de valorile serviciului public.
 4. Susțineți un mediu primitor care promovează echitatea și diversitatea, împuternicind studenții și facultatea.

Valorile serviciului public:

 • Valoarea serviciului public 1: Profesioniștii în serviciul public subliniază integritatea, responsabilitatea, onestitatea, corectitudinea și comportamentul etic în relațiile și activitățile personale și profesionale.
 • Valoarea serviciului public 2: Profesioniștii din serviciile publice ar trebui să reflecte cele mai înalte idealuri ale cetățeniei și serviciilor pentru comunitate și să dezvolte profesionalism prin punerea în valoare a competenței, excelenței, eficienței, obiectivității și imparțialității comunității, națiunii și lumii.
 • Valoarea serviciului public 3: Profesioniștii din sectorul public prezintă valori democratice, respect pentru Constituție și statul de drept.
 • Valoarea Serviciului Public 4: Profesioniștii din Serviciile Publice se angajează la echitate și diversitate, recunoscând că exercitarea lor de autoritate și responsabilitate trebuie întotdeauna atenuată de respectul pentru demnitatea umană, corectitudinea și echitatea socială.

Programul de studiu

Programul MPA este un curs de 36 de semestre pe oră, care constă din trei componente: Un curriculum de bază de 7 cursuri cerut de toți studenții (21 ore); o concentrație de 4 cursuri a alegerii studenților (12 ore); și un exercițiu profesional (3 ore). Elevii vor fi obligați să participe la un exercițiu de evaluare a programului înainte de absolvire.

Note speciale:

Kennesaw State University oferă studenților calificați posibilitatea de a aplica pentru o opțiune dublă MBA / MPA Program. MBA-MPA este o diplomă dublă cu Colegiul Coles de Afaceri și Colegiul de Științe Umaniste și Sociale. Pentru a fi admis în programul de diplomă dublă, solicitantul trebuie să specifice opțiunea în momentul depunerii cererii la Școala Universitară. Elevii interesați să candideze pentru programul de MBA MBA / MPA, trebuie să se consulte cu Directorul MPA sau cu Directorul MBA în ceea ce privește cerințele de admitere și cursurile necesare.

Cerințele de admitere pentru programul MPA

Programul de admitere MPA necesită:

 • O diplomă de bacalaureat de la un colegiu sau o universitate acreditată cu o medie de cel puțin 2,75 puncte;
 • Depunerea unei cereri la Oficiul de admitere universitară și o taxă nerambursabilă de depunere a cererii; Studenții internaționali trebuie să ofere scoruri satisfăcătoare TOEFL sau IELTS;
 • Rezultatele unui examen standardizat de admitere la absolvent, cum ar fi GRE, MAT, GMAT sau LSAT. Solicitați ca scorurile dvs. să fie trimise în format electronic către KSU . -OR- Obțineți o renunțare la GRE.
 • Trimiteți un eseu de aproximativ 1.000 de cuvinte adresându-vă următoarelor întrebări: "În ce mod vă așteptați ca diploma de master în administrație publică să vă afecteze sau să vă sporească obiectivele și aspirațiile?";
 • Un rezumat actual;
 • Două scrisori de recomandare din partea facultăților sau a supraveghetorilor de muncă, cu cunoștințe directe ale solicitantului, care abordează potențialul solicitantului de studii superioare și utilizarea unui grad MPA;
 • Elevii sunt admiși în program pe baza unei revizuiri globale a tuturor acreditărilor, inclusiv a oricărei experiențe de muncă și de serviciu comunitar, care indică potențialul de succes în munca de absolvent și în serviciul public profesional.

Elevii sunt admiși în program pe baza unei revizuiri globale a tuturor acreditărilor, inclusiv a oricărei experiențe de muncă și de serviciu comunitar, care indică potențialul de succes în munca de absolvent și în serviciul public profesional.

Credit de transfer

Pot fi transferate până la nouă ore semestru de studii postuniversitare de la alte instituții acreditate. Pentru a fi transferat, cursurile de la alte instituții trebuie să corespundă curriculum-ului MPA al Kennesaw State University . Elevii vor trebui să furnizeze descrieri și programe de curs ori de câte ori este posibil, iar valoarea creditului acordat va fi la discreția directorului de program. Aceste cursuri nu pot depăși cinci ani.

Note

Așteptările pentru performanța satisfăcătoare a studenților la nivel de absolvent sunt detaliate în secțiunea Politici academice din acest catalog.

Petiția către absolvent

Candidații la MPA trebuie să solicite absolvirea a cel puțin un semestru înainte de a-și îndeplini cerințele de diplomă.

Resurse financiare

Mai jos sunt prezentate câteva dintre resursele financiare disponibile studenților MPA de la Kennesaw State University .

Costul participării

Costul prezenței se bazează pe numărul de studenți care se înscriu în statutul de rezident și pe cel al rezidenței. Vezi programul de școlarizare și taxe aici.

Absolvent de cercetare Asistente

Un număr limitat de posturi universitare de cercetare (GRA) sunt disponibile studenților calificați. Atribuite pe o bază semestru, sarcinile includ, de obicei, o cercetare sau o sarcină de proiect relevantă în domeniul Administrației Publice. Poziția include unele beneficii de școlarizare și o bursă. Pentru mai multe detalii și oportunități disponibile, faceți clic aici.

Educația Edwards

Masterul de Administrație Publică Juanelle Edwards, acordat Bursei, este un premiu anual bazat pe merite în valoare de 1.500 de dolari. Studenții MPA trebuie să fie în calitate academică bună și înscriși la normă întreagă pentru a fi eligibili.

Ajutor financiar

Pentru mai multe informații despre diferitele tipuri de ajutoare disponibile pentru studenții absolvenți, vizitați Biroul de Ajutor Financiar al Studenților.

stagii

Stagiul de stagiu este conceput pentru ca studenții să obțină experiență în serviciul public înainte de absolvire. Stagiarii trebuie să completeze 300 de ore de serviciu pe teren. Programul MPA a avut o plasare de stagii de 100% pentru studenți pe această pistă.

Experiențe recente de stagiu

Studenții MPA au fost internați recent în următoarele locații:

 • Atlanta Beltline Inc.
 • City of Powder Springs - Departamentul Dezvoltare Comunitară
 • CIFAL Atlanta
 • CIFAL Jeju, Coreea de Sud: Comunități durabile
 • CIFAL Flanders, Belgia: Dezvoltare durabilă
 • Comisia regională din Atlanta
 • Comitetul internațional de salvare
 • Orașul Kennesaw - zonare și planificare
 • Orașul Woodstock - Resurse Umane
 • Camera de Comerț din Metro Atlanta
 • Oficiul Comisarului Comisariatului Județean Murray
 • Judecătoria sectorului județean Cobb
 • Departamentul de Poliție din Marietta
 • Departamentul de Sănătate și Servicii Umane

Locuri de muncă recente

Absolvenții MPA au fost recent angajați în următoarele organizații:

 • City of Powder Springs - Dezvoltare comunitară.
 • Virginia Tech - Dezvoltare Universitară.
 • Modul Unic de Mare Atlanta.
 • Departamentul pentru Servicii Umane din Georgia.
 • Universitatea Emory.
 • Scoala Internationala Atlanta.
 • City of Marietta - Resurse Umane.
 • Consiliul de coordonare a justiției penale.
 • Make-A-Wish Georgia.
 • leucemie
 • Metropolitan Atlanta Autoritatea de Tranzit Rapid (MARTA).
 • Kennesaw State University .
 • Institutul de Tehnologie din Georgia.
 • Departamentul de Servicii Administrative.

A studia in strainatate

Mai jos sunt prezentate unele studii recente și viitoare Studiile în străinătate sunt realizate de programul MPA de la Kennesaw State University .

2016 - România

În iunie 2016, studenții MPA au petrecut 3 săptămâni în București, România angajând o varietate de stagii și proiecte de cercetare legate de administrația publică internațională comparativă.

2017 - Imigrația UE

Obiectivul acestui program este actuala criză a refugiaților și a migrației cu care se confruntă Europa. Prin vizitele cu instituțiile UE, agențiile naționale și ONG-urile locale, studenții vor explora această problemă din perspectiva UE, națională și locală. Programul va avea loc la Bruxelles, Belgia, Paris, Franța, Madrid și Barcelona, ​​Spania.

2018 - Dezvoltarea durabilă în Germania

Acest program va oferi studenților o imagine de ansamblu asupra politicilor de dezvoltare durabilă în Germania. Scopul este de a explora diverși factori care trebuie integrați pentru a obține comunități durabile. Cursul se va axa pe probleme de mediu, economice, infrastructură și comunicare publică.

TERMENELE LIMITĂ

 • Admiterea în toamnă - 1 iulie
 • Primăvară - 1 noiembrie
 • Admiterea de vară - 1 aprilie

Toate documentele de candidatură trebuie depuse înainte de termenul limită.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 20 mai multe cursuri de la Kennesaw State University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
Price
290 USD
Resedinta de școlarizare pentru o oră de credit: 290.00 dolari. Taxă de școlarizare nerezidentă pentru 1 oră de credit: 1.045,00 RON. Alte taxe se pot aplica.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date