Master în Administrația Publică (MPA)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

 • Studii Durata (ani): 1.5 ani
 • Titlu Studiu: Diplomă în Administrația Publică
 • Studii Titlu Nivel: Masterat (Studii doilea ciclu)
 • Limba de predare: Greacă
 • Studii de proces: prezență completă / parțială
 • Credite minime: 27
 • Credite minime europene (ECTS): 90

Descrierea programului

Programul permite de specializare în disciplina administrației publice în teorie și practică. Mai exact, de formare postuniversitară este oferit ofițerilor din sectorul public și persoane fizice care intenționează să lucreze în acest sector (serviciu public, semi-guvernamentale organizații, guvernamentale locale (municipii și comunități), organizațiile publice și agenții).

Obiectivul principal al Programului este de a dezvolta o cultură de învățare orizontală în domeniul funcției publice în Cipru.

Un accent deosebit este pus pe intelegerea modelelor teoretice ale administrației publice și examinarea sistematică a modelelor și practicilor de Administrație Publică din Cipru. În acest context, se subliniază natura și funcționarea administrației publice, detalii modul în care domenii și servicii sunt legate și se influențează reciproc, si de a identifica problemele care au nevoie de o atenție specială, în scopul de a produce practic și cunoștințe aplicate în tratarea problemelor curente și provocări.

Obiective specifice:

Primul obiectiv specific al programului este de a îmbunătăți eficiența și productivitatea lucrătorilor din sectorul public. Al doilea obiectiv specific este de a înțelege provocările ridicate de aderarea Ciprului la UE și structura guvernanței globale pentru Administrație Publică.

Elevii vor avea posibilitatea de a nu elabora pe cercetare și aplicarea de modele și practici de Administrație Publică atât la nivel general și specific. Programul este structurat în așa fel încât permite studenților să se specializeze în domenii de interes special, avand o cunoștințe generale și experiență în administrația publică.

perspectivele de carieră

Programul de existente se adresează ofițerilor administrației publice și persoane fizice care doresc să lucreze în ea. Necesitatea de a spori cunoștințele și abilitățile dintre aceste persoane sunt având în vedere cererea pentru o astfel de posibilitate este aparent. Pe de altă parte, oferta și opțiunile respective sunt foarte limitate. Persoane fizice care doresc specializare în studii postuniversitare în administrația publică sunt în principal persoane cu normă întreagă, care nu sunt în măsură să studieze în străinătate, în principal datorită creșterii obligațiilor profesionale și familiale. În Cipru există oferta limitata in programe postuniversitare în administrația publică. Prin urmare, introducerea programului va asigura acoperire imediat acest decalaj.

În plus, programul este, de asemenea adresează studenților greci care urmeze studii universitare și postuniversitare și de formare în domeniul administrației publice.

Dezvoltarea bazei de cunoștințe a administrației publice la nivel de absolvent de învățământ și la nivel de cercetare universitară va oferi noi posibilități pentru oameni care deservesc în acest domeniu și va îmbunătăți nivelul de probleme de cunoștințe și de gestionare legate de sectorul. Rezultatele vor fi benefică pentru întreaga societate.

Accesul la studii suplimentare

Absolvenții din acest program va fi capabil să urmeze studii suplimentare în domeniul academic administrației publice sau domeniul general al managementului bazat pe cunoștințe la nivel de doctorat.

Rezultatele învățării

Master are ca scop rezultatele învățării le va permite absolvenților să gestioneze o matrice complexă de cunoștințe pentru a aborda problemele reale și provocări în mediul lor de lucru. Mai exact, rezultatele învățării concepute pentru a spori cunoștințele teoretice și practice a studenților la nivel de absolvent, precum și dezvoltarea abilităților lor. Obiectivul principal al structurii rezultatelor învățării este de a extinde cunoștințele existente studenților și utilizarea lor într-un mod practic și se aplică imediat.

Studentul, după finalizarea programului, așteptat

 1. Pentru a dezvolta cunoașterea conceptelor de bază și necesare, termeni, principii, modele și teorii și le aplică pentru a investiga aspecte specifice în domeniul academic al administrației publice
 2. Elaborarea teorii și modele specifice pentru a aborda probleme specifice în administrația publică
 3. Corespunde empirice pentru cunoștințele teoretice și să cuplu atât de a înțelege și de a aborda problemele specifice
 4. Să analizeze și să evalueze problemele și soluțiile propuse în administrația publică (abordare empirică și normativă)
 5. Evaluează procedurile destinate să soluționeze problemele în administrația publică
 6. Identificarea problemelor prioritare care primesc sau ar trebui să primească răspuns în administrația publică
 7. Pentru a dezvolta abilități pentru a identifica zonele cu probleme sau probleme care merită analiză și evaluare
 8. Pentru a pune în aplicare mijloacele necesare și capacitatea de a aborda problemele care au fost identificate
 9. Construiți abilități analitice și de comunicare la locul de muncă, dacă acesta este un stat sau un nivel de super-național
 10. Pentru a dobândi abilități de management, în conformitate cu structura, funcția și cerințele Administrației Publice
 11. Dobândi abilități și capacități pentru dezvoltarea continuă a abilităților și competențelor individuale pentru a face față problemelor practice
Ultima actualizare Septembrie 2017

Despre facultate

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space.

UNIC is the largest university in Cyprus, with over 12,000+ students, from over 70 countries across the globe, coming together in an innovative and transformative learning space. Citește mai puţin