Administrarea îngrijirii medicale este cariera ideală de management pentru cei care doresc, de asemenea, să facă o diferență pozitivă în viața altora. Administratorii de îngrijire a sănătății planifică, direcționează, coordonează și supraveghează furnizarea serviciilor de îngrijire a sănătății la organizații, cum ar fi facilitățile de viață asistată, casele de grup, clinicile ambulatorii și căminele. Acestea trebuie să echilibreze nevoile unice de îngrijire a sănătății ale persoanelor pe care le deservesc cu schimbări dinamice în industria lor, cum ar fi evoluția sistemelor integrate de îngrijire a sănătății, inovații tehnologice și medii juridice și de reglementare complexe.

Absolvenții programului UW-Eau Claire sunt pregătiți pentru o varietate de funcții manageriale în domeniul sănătății, cum ar fi administratorul de asistență medicală, directorul de resurse umane, managerul de marketing, agentul de vânzări farmaceutice, sponsorul HMO și consultantul în domeniul sănătății. Programul nostru oferă, de asemenea, o pregătire excelentă pentru cei care merg la școala postuniversitară și poziții în sectorul asistenței medicale acute (spitale).

Un program hands-on care pregătește studenții pentru o carieră într-o varietate de roluri administrative în domeniul sănătății. În plus față de cursuri în știință, afaceri, științe sociale și administrație de îngrijire a sănătății, majore include o practică de 12 luni la o instituție de îngrijire a sănătății.

Absolvenții programului sunt eligibili să ia examenele de licențiere Wisconsin și Minnesota pentru administratorii de îngrijire medicală la domiciliu (NHA). Cele mai multe alte state acceptă absolvenți ai acestui program pentru licențiere în mod individual.

Administrația de sănătate practicum este o parte integrantă a educației dvs., permițându-vă să vă aplice abilitățile și cunoștințele de clasă ca parte a unei echipe de conducere. După finalizarea practicii, veți fi gata să începeți să jucați ca lider și manager în domeniul sănătății.

Practica CPAD constă în 50 de săptămâni la o instituție de îngrijire medicală afiliată. Veți aplica și veți fi acceptat într-o cohortă de practică cu cel puțin un an înainte de începerea experienței. Cohorturile încep în fiecare august. În timp ce vă aflați în practică, veți primi creditul UW-Eau Claire pentru cursurile luate la instituția afiliată și veți plăti taxe universale. Practicanii primesc o bursă pentru a ajuta la acoperirea costurilor de trai.


Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Wisconsin Eau Claire College of Business »

Acest curs este Bazat în Campus