Master în științe în contabilitate (msc)

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în contabilitate (MSc)

Gradul MS în contabilitate pregătește studenții pentru o gamă largă de oportunități de angajare în contabilitate publică, industrie și finanțe, guvernamentale și organizații non-profit. Programul este conceput pentru a produce persoane care sunt calificate cu cunoștințe și tehnici într-una sau mai multe domenii contabile: Sisteme de informații contabile; Contabilitate financiară și publică, inclusiv audit și impozitare; și contabilitate managerială și de cost. Absolvenții programului sunt pregătiți pentru a contesta cu succes un examen profesional pentru intrarea în zona selectată; angajate în dezvoltarea profesională și de carieră dincolo de educația lor formală în cele mai înalte niveluri executive ale zonei selectate; capabile să devină conducători care manifestă un înalt standard de conduită etică în cadrul profesiei; și pregătite pentru studii de doctorat și posturi de cercetare.

Cerințe pentru diplomă (45 de unități)

Sunt necesare 45 de unități de cursuri de 500 de niveluri. Toate programele trebuie să fie aprobate de departament.

 • Cursuri de bază (24 unități)
 • Contabilitate teoretică managerială (4)
 • Sisteme informatice de contabilitate (4)
 • Audit (4)
 • Seminar: Contabilitate internațională (4)
 • Seminar: Teoria contabilității financiare (4)
 • Studii de caz contabil (4)Admitere la masterat în științe de contabilitate

Admiterea la programele de absolvent MS Contabilitate la Colegiul de afaceri și economie este un proces în două etape. Elevii trebuie mai întâi să fie admiși la Universitatea și apoi trebuie să satisfacă cerințele Colegiului pentru admiterea la programele de absolvent.

Pentru admiterea la universitate, solicitanții trebuie să aibă:

 • Trimiteți o cerere oficială de licență CSU la Universitate
 • (Va trebui să creați un cont pentru a completa cererea.)
 • Un bacalaureat de la o instituție acreditată, sau pregătirea academică echivalentă stabilită de Admitere și Universitatea Outreach sau o altă autoritate corespunzătoare campus.
 • Două matricolele oficiale, care trebuie să includă verificarea gradul de licență.
 • Un medie punct de gradul (AAP) de cel puțin 2,5 (4,0 = A), în cel mai recent 90 sfert (sau 60 semestru) unități încercat și bună rânduială în ultimul colegiu au participat.
 • Un test de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL) de cel puțin 80 (test bazat pe internet), 213 (versiune pe calculator) sau 550 (versiune pe hârtie) pentru acei candidați care au obținut o diplomă de licență la o școală unde engleza nu era principalul Limba instructiunilor.


În plus față de cerințele universitare de admitere, solicitanții de programe postuniversitare în Colegiul de afaceri și economie trebuie să prezinte următoarele:

 • Separat Aplicație Programul de licență la Colegiul de afaceri și economie.
 • (Va trebui să descărcați aplicația și să utilizați MS Word pentru ao completa).
 • Absolvent de admitere la admitere de management (GMAT) scor de 500 sau mai mare. Cererile pentru GMAT și o broșură explicativă pot fi obținute la Centrul de consiliere colegială (SH 256B) sau direct de la Serviciul de testare educațională, PO Box 966, Princeton, NJ (1-800-462-8669) sau online la (www .gmat.org). În cazul în care GRE, scorul de 1000 sau mai mare este acceptabil (www.gre.org).
 • Trei scrisori de recomandare din partea persoanelor care pot atesta capacitatea solicitantului de a urma studii postuniversitare. Referințele angajatorilor și ale membrilor facultății sunt acceptabile.
 • Faceți clic aici pentru a descărca formularul de recomandare.
 • Curriculum vitae detaliate care prezintă experiența de muncă a candidatului (doi sau mai mulți ani cu normă întreagă)


Colegiul analizează potențialul fiecărui candidat, luând în considerare toată experiența academică de muncă, nivelul de responsabilitate și alți factori care pot influența potențialul de succes al fiecărui individ. Solicitanții sunt evaluați pe baza propriei cereri în comparație cu cei ai tuturor celorlalți solicitanți pentru trimestrul respectiv.

Solicitanții fără o documentație adecvată, adică, transcrieri oficiale, scoruri de testare, istoricul ocupării forței de muncă, eseuri etc. nu vor fi procesate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Lo ... Citeste mai mult

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Los Angeles basin. Citește mai puţin