Programul De Master în Computational Stiinta si Ingineria

Știința și Ingineria Computațională (CS & E) este un domeniu de cunoaștere care are ca scop dezvoltarea de metode care se bazează pe computere și matematică pentru modelarea, simularea și vizualizarea diferitelor tipuri de sisteme. CS & E combină mai multe discipline diferite, cum ar fi informatică, inclusiv analiză numerică, matematică aplicată, fizică și tehnologie. Aplicațiile sunt literalmente peste tot. Acestea se referă de multe ori cu sisteme complicate și / sau complexe, și de multe ori necesită gestionarea și analiza seturi mari de date. Aplicatiile includ analiza de imagini, optimizarea proceselor industriale, de căutare web-based pentru informații, analiza de risc, mecanismul din spatele aurora boreala, de stabilire a prețurilor de derivate financiare, jocuri pe calculator, și efecte speciale în filme.

învățământ

Programul de Master în CS & E începe cu patru cursuri obligatorii care oferă atât cunoștințe de bază și o bază solidă pentru cursuri mai specializate care urmează. Programul se încheie cu o lucrare de diplomă care oferă posibilitatea atât de a face uz de cunostintele atins și pentru a afla trucurile mai specifice ale comerțului pentru o anumită aplicație.

Gradul și cariera

CS & E este utilizat pe scară largă atât în cercetarea științifică, cât și în dezvoltarea industrială avansată . Eficiența în acest tip de muncă este, totuși, foarte mult amplificat de o educație solidă. Programul de Master în CS & E oferă atât o cunoaștere de bază a domeniului și specializarea necesare pentru a finaliza cu succes proiectele în cercetare și dezvoltare.

Gradul obținut este Masterat în Știința și Ingineria Computațională.

Taxele de școlarizare, burse și ajutor financiar

Cu câteva excepții, toți cetățenii din țările din afara Uniunii Europene (UE), Spațiul Economic European (SEE) și Elveția sunt obligați să plătească taxa de înscriere și de școlarizare pentru învățământul la începutul de licență și la nivel avansat în semestrul toamna anului 2011 și, ulterior, .

Universitatea Umeå va oferi un număr limitat de burse pentru studenții din afara UE / SEE. Până în prezent, detalii specifice despre aceste burse au fost încă să fie stabilită.

Program predat în:
Engleză

Vezi 10 mai multe cursuri de la Umeå University - Faculty of Science and Technology »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
2 anii
La zi
Price
270,000 SEK
Deadline
Contactează şcoala
Application still open for EU citizens
Contactează şcoala
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application still open for EU citizens
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application still open for EU citizens
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date