Master în Științele Educației: Învățarea în interacțiune

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Despre

Educația poate fi uneori plictisitoare și ineficientă. Putem schimba acest lucru prin recunoașterea și dezvoltarea conceptului pe care nu îl învățăm niciodată singur. Întotdeauna învățăm prin interacțiunea cu cineva sau ceva, cum ar fi:

  • Oamenii care au mai multă cunoștință decât noi (profesori sau colegi mai avansați)
  • Oamenii care sunt la fel de bine cunoscuți ca noi (egali sau în echipe)
  • Artefacte (mediul înconjurător, cărți, calculatoare etc.)

Dacă sunteți interesat să învățați și să efectuați cercetări de înaltă calitate în aceste interacțiuni, puteți face o diferență reală în ceea ce privește învățarea, predarea și instruirea.

Program de înaltă calitate

Științe educaționale: Învățarea în interacțiune este recunoscută ca un program de înaltă calitate și a primit numeroase evaluări ridicate de către diferite organizații clasate în Olanda. Renumitul Keuzegids Masters 2018 a numit Științele Educației: Învățarea în Interacțiune ca Program de Top Rated, ceea ce înseamnă că acest Maestru a obținut un scor deosebit de ridicat printre categoriile de judecători.

-Cercetare concentrat

Acest program este oferit de Departamentul de Educație și Pedagogie, care face parte din Facultatea de Științe Sociale și Comportamentale din cadrul Utrecht University din Utrecht University . Programul se bazează pe domeniul prioritar de cercetare al Educației și Învățării, care este încorporat în rețele de cercetare locale, naționale și internaționale.

Orientate pe plan internațional

Prezența studenților din mai multe țări vă oferă oportunități de a explora aspecte legate de educație și învățare într-o perspectivă internațională mai largă. În plus, cercetători și cercetători din străinătate sunt invitați să participe la conferințe și seminarii de cercetare. Incurajam toti studentii sa participe la seminarii de cercetare internationale sau sa faca un stagiu in strainatate.

multidisciplinare

Acest program multidisciplinar de doi ani vă permite să sintetizați perspective din educație, psihologie, neuroștiințe și lingvistică. Lectorii noștri reprezintă diferite medii disciplinare, cum ar fi psihologia dezvoltării, științele educaționale, psihologia experimentală, știința mișcării umane, lingvistica, pedagogia, științele naturii și sociologia. Această gamă largă de perspective vă va ajuta să dezvoltați o perspectivă cuprinzătoare asupra problemelor din domeniul științelor educaționale.

Obiectivul programului

Ca absolvent al acestui program de Master, veți fi un practicant bine pregătit în domeniul științelor educaționale și de învățare. Veți avea o cunoaștere aprofundată a teoriilor actuale de dezvoltare, învățare și predare, precum și a bazei neurobiologice a educației și învățării. În plus, veți avea instrumentele și expertiza pentru a efectua cercetări de înaltă calitate în domeniul educației. Programul te pregătește la fel de bine pentru o carieră ca doctorat. candidat sau ca cercetător aplicat în afara mediului academic.

Perspectivele de carieră

Acest program vă pregătește pentru o poziție de cercetător într-un context universitar, cum ar fi un doctorat și vă pregătește, de asemenea, pentru posturi academice la nivel înalt în domeniul practicilor educaționale și al politicii.

CARIERĂ ACADEMICĂ

  • Candidat la doctorat la o universitate

CARIERA PROFESIONALA

Programul vă pregătește, de asemenea, pentru o carieră ca cercetător aplicat în instituții și servicii de învățământ, cum ar fi:

  • Departamente de cercetare educațională și educațională la universități, colegii și colegii profesionale / politehnică
  • Colegii și universități de învățământ pentru profesori
  • Centre de cercetare legate de universitate, agenții de servicii educaționale și centre de cunoștințe
  • Servicii de consiliere pentru școli și copii
  • Direcțiile și inspectoratele guvernamentale
  • Institutele de cercetare educațională non-profit, private și / sau comerciale și centre de cunoștințe.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of int ... Citeste mai mult

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of international rankings, and member of the renowned European League of Research Universities. Citește mai puţin