Îndrăznește să descoperi - HUJI Digital Open Day
Alăturați-vă Zilei noastre porți deschise digitale pentru programele postuniversitare și postuniversitare și descoperiți cum combinăm excelența cu o viață studențească bogată.
Înregistrează-te aici >> https://bit.ly/3FB7P7v
Științele nutriționale și alimentare se extind rapid domenii de cercetare care aduc contribuții majore la promovarea sănătății. Pe măsură ce relația dintre dietă și boală este mai bine înțeleasă, se fac progrese pentru a îmbunătăți valoarea nutrițională a alimentelor și pentru a crește varietatea de produse de pe piață care au beneficii suplimentare pentru sănătate și nutriție.
Masterul internațional în științe nutriționale (non-clinic) îi pregătește pe studenți să devină profesioniști de top în domeniul științelor nutriționale și să aplice cunoștințele lor nou dobândite la provocările nutriționale din țările lor de origine. Elevii învață elementele fundamentale ale nutriției pe baza celor mai recente descoperiri științifice. De asemenea, programul pregătește studenții pentru programe de cercetare și doctorat. Vă rugăm să rețineți: aceasta nu este o diplomă clinică; nu califică un student să devină dietetician autorizat.
Programul de un an conduce la o teză de master. Nutr grad (Master în Biochimie, Știința Alimentelor și Nutriție). După finalizarea cu succes a primului an, absolvenții calificați pot depune o cerere pentru a fi revizuiți pentru admiterea la teza pentru al doilea an de studii pentru a obține o diplomă de teză și a continua pentru un doctorat. diplomă fie în Israel, fie în altă parte. După absolvire, majoritatea absolvenților se întorc în țările lor de origine, unde ocupă poziții cheie în promovarea sănătății și nutriției, educație, mediul academic, cercetare, ONG-uri și organizații guvernamentale. Câțiva dintre absolvenții noștri au ales să-și continue studiile către un doctorat. diplomă în programe din întreaga lume, inclusiv universități de top din Canada, Elveția, Danemarca și Japonia.
Unul dintre factorii cheie ai succesului programului este relația strânsă dintre Facultatea de Agricultură și nutriționiștii clinici și de sănătate publică, împreună cu echipele de cercetare și dezvoltare din industria alimentară și comunitatea academică. Colaborarea continuă permite accesul la dezvoltările de ultimă oră în domeniul cercetării în domeniu și abordări inovatoare pentru a răspunde nevoilor practice. În centrul acestei comunități academice se află Facultatea de Agricultură, Alimentație și Mediu din The Hebrew University of Jerusalem .
Universitatea Ebraică este una dintre cele mai proeminente și respectate instituții din lume. Ca principală instituție israeliană care acordă diplome academice în științe nutriționale și alimentare, Facultatea de Agricultură, Alimentație și Mediu Robert H. Smith are un statut unic în țară. Absolvenții noștri includ directori din Ministerele Sănătății și Agriculturii și membri de frunte ai industriei alimentare. În cadrul Facultății, Institutul de Științe Nutriționale și Alimentare este compus din Școala de Științe Nutriționale și Departamentul de Științe Alimentare. Personalul institutului include mulți dintre principalii cercetători israelieni în aceste domenii.
Pentru a deveni un dietetician înregistrat în Israel (RD), trebuie să obțineți o diplomă de licență în dietetică, alimentație, nutriție sau o zonă conexă, să efectuați un stagiu de 6-12 luni prin Ministerul Sănătății și să promovați un examen scris care va conduce la o licență de practică.
Aflați elementele fundamentale ale științelor nutriționale pe baza celor mai recente descoperiri științifice.
Beneficiați de experiența profesioniștilor de frunte în nutriție.
Studiați provocările globale de nutriție și politicile alimentare.
Dobândiți cunoștințe practice de implementat în domeniu.
Înțelegeți nutriția personalizată bazată pe nutrigenomică și microbiom.
Bucurați-vă de o atmosferă internațională, vizite la fața locului, excursii pe teren și evenimente culturale.
Un număr limitat de burse sunt disponibile pentru solicitanții din țările în curs de dezvoltare. Selecția este foarte competitivă.