Master în Științe în Ingineria Oceanului

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

  • Facultatea de Inginerie Oceanică și Tehnologia Navelor
  • Specializare: Inginerie marină și energie offshore
  • Specializare: Tehnologie navală și inginerie offshore
  • Gradul de obținut: Master of Science in Engineering
  • Durata: 2 ani (4 semestre)
  • Limba: engleză

Sea Boat

Scopul este de a oferi cunoștințe avansate de inginerie în domeniul Ocean Engineering, incluzând două specializări principale: tehnologia navelor și ingineria offshore, ingineria maritimă și energia offshore.

Studenții vor dobândi cunoștințe detaliate în cadrul unor discipline precum Informatică Aplicată Marină, CAE și Instrumente de Proiectare, Proiectare Sisteme de Alimentare Navale și Offshore, Dinamica Structurilor Navale și Offshore, Mecanică Avansată a Structurilor Marine, Proiectare Structuri Navale și Offshore, Sisteme și Echipamente Marine și Offshore , Modelare și simulare în inginerie oceanică, fiabilitate, siguranță și analiză de risc, inginerie avansată a materialelor și tehnologie de fabricație, transport maritim și intermodal, finanțe și economie în proiectarea inginerească, protecția mediului maritim și optimizare în proiectarea inginerească.

Studenții se ocupă de un proces real de proiectare și pregătesc teza finală în cooperare cu partenerii industriali ai facultății.

Programul este susținut și organizat în cooperare cu Det Norske Veritas - Germanischer Lloyd (DNV GL).

Cerințe de intrare

B.Sc. în arhitectură navală, inginerie marină, inginerie mecanică, inginerie civilă, inginerie energetică / electrică, transporturi.

Oportunități de carieră

Absolvenții sunt calificați pentru a lucra ca: angajați în întreprinderi de mediu maritim, cum ar fi construirea șantierelor navale, șantierele navale de reparații și alte companii care cooperează cu industria construcțiilor navale, angajații în birourile de proiectare-construcție a navelor, angajații în institutele de cercetare, angajații în societățile de clasificare.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and ... Citeste mai mult

Gdańsk University of Technology (Polish name: Politechnika Gdańska) is one of the oldest universities in Poland and the largest technical university in Northern Poland. It was established in 1904 and since then has been educating world-class engineers in various areas of science and technology. Located in Gdańsk – a city with a thousand-year tradition and the gate to the Polish coastal line – it is the perfect place to study and enjoy student life. Citește mai puţin