Master în învățământul străin și al doilea limbaj

Generalități

Programul de descriere

Despre

Programul de învățământ lingvistic și de limbă străină (FSLE) pregătește studenții pentru a-și recompensa carierele în predarea limbilor străine și a limbilor străine, inclusiv predarea limbii engleze vorbitorilor de limbi străine (TESOL, ESOL), în diverse medii educaționale în jurul Statelor Unite și în străinătate. Oferim atât diplome de cercetare cât și practicanți la nivel master, specialist și doctorat.

În programul de masterat, aveți posibilitatea de a urma fie o educație sau o piesă de cercetare. Pista de educație oferă o pregătire teoretică și practică solidă pentru a vă pregăti pentru predarea limbilor străine în Statele Unite sau în străinătate. În plus față de oferirea aceleiași cursuri, pista de cercetare vă oferă posibilitatea de a participa la cercetări individuale și / sau de grup legate de învățarea și predarea limbilor străine culminând cu o teză. Această piesă te pregătește, de asemenea, să-ți urmezi educația FSLE la nivel de doctorat. Programul nostru de masterat este oferit online și on-campus.

Programul specializat în educație (Ed.S.) este o diplomă de masterat avansată. Solicitanții la Ed.S. program ar trebui să dețină deja o diplomă de master într-o zonă de învățământ lingvistic și de limbă străină sau domeniul conex. Scopul acestui program este de a vă extinde abilitățile și cunoștințele în actualul domeniu de pregătire sau de a vă extinde abilitățile și cunoștințele într-o altă zonă a învățământului de limbă străină și a celei de-a doua limbi. Veți avea ocazia să scrieți o teză sau o cercetare completă supravegheată, să treceți examene globale sau să apărați un portofoliu sau un proiect final.

În programul de doctorat, veți urma cursuri în metodologia de predare a limbii străine și a doua limbă, achiziția de limbi străine, metodele de cercetare, evaluarea limbii, psihologia învățării limbilor străine, precum și psihologia și politica educațională. Veți avea ocazia de a efectua cercetări individuale și de echipă cu privire la problemele curente în predarea și învățarea limbilor străine și a prezenta concluziile cercetării la locurile științifice majore.

Cerințe de admitere

Pentru a îndeplini cerințele minime de admitere universitară, solicitanții trebuie să aibă:

 • O diplomă de licență cu cel puțin o diplomă de studii de nivel 3.0 - o diplomă de licență obținută de la o instituție americană acreditată la nivel regional, sau o diplomă comparabilă cu o instituție internațională, cu o medie minimă de 3,0 (pe o scară de 4,0 grade) în timp ce este înregistrat ca un student de licență de nivel superior care lucrează spre o diplomă de licență.
 • Scorurile testului GRE. Rezultatele oficiale de testare sunt necesare din testul general al examenului de înregistrare a absolventului (GRE). Aceste scoruri sunt considerate oficiale numai atunci când sunt trimise direct la Oficiul de Admitere de la agenția de testare. Copiile examinate nu sunt considerate oficiale. Absolvent examen de înregistrare (GRE): http://www.ets.org/ - FSU Institution Code: 5219.

MS și Ed.S. Scorurile țintă ale solicitantului:
Verbal - 146
Cantitate - 140

Ph.D. Scorurile țintă ale solicitantului:
Verbal - 151
Cantitative - 145
Scrierea - 3

Serviciul de testare educațională (ETS) nu păstrează scoruri mai mari de cinci ani. Dacă scorurile dvs. de test sunt mai vechi de cinci ani, este posibil să trebuiască să reluați testul pentru ca scorurile oficiale să fie trimise direct la FSU de la agenția de testare. Dacă aveți raportul trimis la adresa dvs. de domiciliu pentru scoruri mai mari, atunci FSU va accepta raportul respectiv.

 • Testul de limbă (numai pentru studenții internaționali) - FSU acceptă scoruri din TOEFL (minimum 80), IELTS (minim 6,5) și MELAB (minim 77).
 • Transcrieri - Solicitanții trebuie să depună o copie oficială (într-un plic sigilat) de la fiecare colegiu și / sau universitate la Oficiul de admitere. Adresa pentru trimiterea transcrierilor este:

Florida State University
Oficiul de Admitere
282 Champions Way
Cutie poștală 3062400
Tallahassee, FL 32306-2400

Solicitanții trebuie să încarce următoarele documente justificative necesare la Portalul pentru aplicații de admitere:

 • Declarație de intenție - ar trebui să descrie scopul dvs. pentru a urmări o diplomă, calificări și obiective pe termen lung în carieră.
  • Un document de o pagină pentru MS și Ed.S. solicitanții
  • Un document de două pagini pentru doctorat solicitanții
 • Scrisori de recomandare
 • Două (2) pentru MS și Ed.S. solicitanții
 • Trei (3) pentru doctorat solicitanții
 • Un rezumat al unei pagini / curriculum vitae
 • Scrierea eșantionului - este acceptabil să prezentați o lucrare folosită într-o altă clasă sau una care a fost publicată.

Termenele de aplicare

Programe de masterat și de specialitate:

 • Toamna: 1 iulie
 • Primăvară: 1 noiembrie
 • Vara: 1 martie

Oportunități de carieră

Alegerile din programele noastre de masterat și de specialitate sunt concepute pentru a permite studenților să devină lideri de profesori, instructori de colegiu, precum și specialiști în curriculum, specialiști în testare de stat și reprezentanți ai companiilor de manuale. Absolvenții programului de doctorat sunt pregătiți să devină profesori universitari, cercetători și lideri în domeniu.

Potrivit Biroului de Statistică a Muncii din Statele Unite, perspectivele de angajare a cadrelor didactice se așteaptă să crească cu 7% până în 2020. Perspectivele postului pentru liderii / coordonatorii instruirii vor crește până la 20% până în 2020. Acest lucru se traduce în peste 200.000 de noi locuri de muncă la nivel național. Intervalul național mediu de salarizare anual pentru aceste clasificări de locuri de muncă este de 53.230 de dolari pentru 58.830 dolari pe an. În statul Florida, zonele de limbă străină și a doua limbă sunt identificate ca fiind zone cu deficit critic. Pentru profesorii universitari sau colegii, Biroul prezice o creștere de 17% a locurilor de muncă până în 2020; în valoare totală de 305.700 de locuri de muncă în perioada 2010-2020. Salariul mediu median este de 62.050 USD pe an.

O carieră în educație poate fi foarte plină de satisfacții, iar o cale tipică oferă oportunități ample de dezvoltare profesională și de creștere. Învățătorii fac o diferență între experiența de învățare pe tot parcursul vieții a elevilor lor, precum și calitatea și standardele programelor pe care le predau.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

One of the nation's elite research universities, Florida State University preserves, expands, and disseminates knowledge in the sciences, technology, arts, humanities, and professions, while embracing ... Citeste mai mult

One of the nation's elite research universities, Florida State University preserves, expands, and disseminates knowledge in the sciences, technology, arts, humanities, and professions, while embracing a philosophy of learning strongly rooted in the traditions of the liberal arts and critical thinking. Citește mai puţin