Master în științe alimentare
UAEU United Arab Emirates University
Informatie cheie
Locația campusului
Al Ain, Emiratele Arabe Unite
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
AED 2.300 / per credit *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pe oră de credit
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Prezentare generală
Departamentul de Știința Alimentelor propune un program de masterat în Știința Alimentelor, care va oferi studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate legate de calitatea și siguranța alimentelor, chimia și analiza alimentelor, procesarea și ingineria alimentelor, precum și alimente inovatoare și funcționale. Programul de masterat în știința alimentelor este conceput pentru a consolida și îmbunătăți cunoștințele studentului cu privire la principiile științifice și procesele utilizate pentru a produce alimente sigure și de înaltă calitate. Programul va oferi o educație profesională bazată pe știință, care cuprinde teoria clasei, cercetarea practică și aplicarea acesteia. Elevii vor avea ocazia să studieze în mod cuprinzător aspecte teoretice și aplicate ale științei, tehnologiei și ingineriei alimentelor. O înțelegere aprofundată a științei, așa cum se aplică produselor alimentare, va ajuta studenții interesați de carieră și educație tehnică, să înțeleagă industria alimentară, precum și pregătirea alimentelor în viața lor de zi cu zi. Acest program este conceput pentru a produce un postuniversitar expert în știința alimentelor, cu cunoștințe și abilități pentru a se dezvolta și a excela în continuare în lumea profesională.
Galerie
Admitere
Curriculum
Cerințe de diplomă
Ore de credit necesare: minim 30 de ore
Știința alimentelor
Cursuri obligatorii (15 ore) | De ore de credit | |
COSC501 | Metode de cercetare | 1 |
COSC502 | Etica cercetării științifice | 1 |
FDSC605 | Seminar absolvent | 1 - 3 |
FDSC610 | Chimie alimentară avansată - 1 | 2 |
FDSC622 | Analiza avansată a alimentelor - I | 2 |
FDSC633 | Procesare avansată a alimentelor I | 3 |
FDSC640 | Microbiologie alimentară avansată - I | 3 |
STAT503 | Statistici aplicate | 2 |
Cursuri opționale - 6 CH pentru teză și 12 CH pentru non-teză (12 ore) | De ore de credit | |
FDSC611 | Fizica alimentelor | 2 |
FDSC615 | Perioada de valabilitate avansată a alimentelor stocate | 3 |
FDSC630 | Tehnologii alimentare avansate | 3 |
FDSC631 | Tehnologia enzimelor și fermentarea | 3 |
FDSC650 | Inspecția alimentelor | 2 |
FDSC651 | Legi și reglementări avansate privind alimentele | 2 |
FDSC660 | Alimente noi și funcționale | 3 |
FDSC691 | Subiecte speciale în știința alimentelor | 2 |
Proiect sau teză (9 ore) | De ore de credit | |
FDSC695 | Proiect de cercetare de absolvire 1 | 3 |
FDSC699 | Teza de cercetare 2 | 9 |
1: Pentru opțiunea non-teză 2: Pentru opțiunea de teză |
Premiul Merite Fellowship
Pentru a primi Premiul Merit, studenții sunt așteptați să aibă acreditări academice ridicate și să își mențină succesul academic la EAU. Premiul Merit Fellowship oferă o asistență financiară sub formă de renunțare parțială la școlarizare studenților calificați. Studenții din STEM și zonele strategice ale țării (energie regenerabilă, transport, sănătate, resurse de apă, tehnologie, spațiu) vor avea prioritate.
Eligibilitatea studenților:
- Au o calitate academică excelentă (GPA ≥ 3,6 / 4,0).
- Mențineți un GPA ≥3,6 / 4,0 în timpul studiului la EAU.
- Nu aveți niciun alt sponsorizare sau premiere financiară.
Beneficii:
- 50% reducere la taxele de școlarizare.
Durată:
- Valabil până la absolvire, atâta timp cât studentul respectă condițiile de eligibilitate a studentului.
Mai multe informatii
Link-uri utile
Clasamente
UAEU ocupă acum locul 1 în EAU pe baza clasamentului Times Higher Education! De asemenea, suntem numărul 5 în Orientul Mijlociu, numărul 49 în Asia și locul 70 în clasamentul Young University din 2019.
Rezultatul programului
- Oferiți studenților cunoștințe teoretice și de cercetare avansate în domeniu.
- Împuterniciți elevii să integreze și să aplice cunoașterea științei alimentelor în problemele din lumea reală în sistemele alimentare, componente, produse și procese.
- Producerea de absolvenți de înaltă pregătire capabili să îndeplinească nevoile de conducere ale carierelor profesionale naționale și internaționale.
- Dezvoltați absolvenți bine pregătiți pentru a deveni lideri de cercetare și inovatori în domeniul științei alimentelor.
Rezultatele învățării programului
După finalizarea cu succes a acestui program, elevii vor putea:
- Discutați despre concepte avansate, teorii și metodologii emergente în domeniul științei alimentelor.
- Aplicați cunoștințele de bază ale științei alimentelor pentru a identifica problemele și a propune soluții în domeniu.
- Proiectarea și desfășurarea cercetărilor științifice în domeniul științei alimentelor și utilizarea metodelor cantitative pentru analiza rezultatelor.
- Comunicarea cunoștințelor științifice și tehnice, în formă scrisă și orală, către diverse segmente de public.
- Demonstrați cunoștințe despre problemele contemporane legate de știința alimentară, despre etică și despre responsabilitatea profesională.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master of Science in Food Process Engineering - STEM Designated
- Chicago, Statele Unite ale Americii
Master în alimentație și dezvoltare
- Brighton, Regatul Unit
Master în Știința și Ingineria Alimentelor
- Valencia, Spania