Managementul afacerilor pentru securitate cibernetică

„Piața cibersecurității globale urmează să crească de la valoarea sa actuală de piață de peste 120 miliarde dolari la peste 300 miliarde dolari până în 2024”.

De ce gestionarea afacerilor cu securitatea cibernetică?

După cercetări ample de piață și feedback de la profesioniștii IT, profesori și întreprinderi, a fost identificată o imensă deficiență pentru personalul tehnic în domeniul cibersecurității, cu abilitățile necesare pentru a trece la rolurile de management. Oportunitățile de carieră pentru cineva cu aceste abilități sunt enorme și se extind rapid.

De ce Elveția?

Situat convenabil în apropiere de sediul companiei pentru liderul mondial în securitatea digitală, AUS este poziționat în mod unic pentru a oferi studenților săi acces la profesori superlatori, stagii și vizite la companie, care nu este în comparație cu orice alt institut de învățare superioară. Această ofertă unică a ajutat să facă din AUS standardul de aur în Cybersecurity Business Management și o destinație foarte căutată pentru studenții din întreaga lume.

De ce un grad AUS

Clase mici

Angajamentul AUS față de experiența finală a studenților include numărul potrivit de membri ai facultății pentru a garanta dimensiuni mici de clasă și sprijinul personal ulterior pentru studenții din și în afara clasei. Dimensiunile mici de clasă asigură o implicare deplină cu profesorul care conduce învățarea, precum și cu colegii studenți dintr-o serie de medii profesionale și culturale.

adaptate

AUS oferă o educație personalizată, cu cursuri practice și teoretice, relevante pentru piața de astăzi. Prioritizând cele mai recente subiecte de afaceri, personalul și administrația extrem de motivați și ambițioși din AUS sunt dedicați dezvoltării academice și personale a studenților, lucrând îndeaproape pe baza unu la unu pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele de carieră.

Perspective reale din lumea reală

Accesul complet la diverse baze de date, cum ar fi EBSCO, ProQuest, Financial Times și alte servicii, sunt disponibile în campusul și în afara campusului, împreună cu accesul experților din mediul academic și al industriei și printr-un curriculum format din cercetări actuale și practici profesionale pentru a maximiza evoluția carierei.

Practic și relevant

O organizație de carieră care combină teoria cu experiența practică, AUS se angajează să pregătească și să dezvolte studenții săi, împuternicindu-i să ia calea carierei care li se potrivește cel mai bine.

Reţea

Un mediu internațional, multicultural, cu sediul în Elveția, AUS este una dintre cele mai importante universități de afaceri din Elveția, situată în La Tour-de-Peilz, pe frumoasele țărmuri ale lacului Geneva, și are privilegiul să aibă gustul corporațiilor și organizațiilor globale precum Nestlé, Hublot, Organizația Națiunilor Unite și Comitetul Olimpic Internațional se află la distanță ușoară de călătorie față de campus.

Recunoaştere

Susținerea AUS de către organizații locale puternice recunoscute la nivel internațional și asigură o educație de calitate pentru studenții săi. Este recunoscută ca universitate de către mai multe organisme de acreditare, inclusiv Consiliul Internațional de Acreditare pentru Educația în Afaceri (IACBE), și Consiliul European pentru Educația în Afaceri (BCE). De asemenea, aparține Camerei de Comerț Elvețiano-Americane, Fédération Suisse des Ecoles Privées (FSEP), Asociației Vaudoise des Ecoles Privées (AVDEP), precum și Promove.

Ce veți învăța

De ce AUS?

Cu trei noi programe începând din septembrie 2019, AUS combate diferența dintre expertiza tehnică și cea de management. La AUS, recunoaștem că cibersecuritatea nu este doar o problemă tehnică. Este o problemă de afaceri. IT, politică, juridică, vânzări, resurse umane și guvernanță corporativă trebuie să funcționeze în tandem. Pentru a încuraja această atmosferă de implicare și pentru a conduce cu adevărat valoarea într-o organizație, experții IT trebuie să învețe abilitățile de management necesare pentru a interfața eficient între organizație. Recunoscând necesitatea acestei competențe pe piață, AUS a dezvoltat o abordare holistică pentru educarea liderilor de mâine în operațiunile și managementul cibersecurității.

Toate cursurile sunt predate la fața locului de profesori AUS, care sunt lideri de gândire distinși în domeniile cibersecurității, tehnologiei blockchain și managementului afacerilor. Programul de învățământ este format din teorie în continuă evoluție și exemple practice din lumea reală și sunt necesare stagii pentru candidații de licență și master în timpul trimestrului de primăvară al fiecărui an academic.

În timp ce la AUS, veți dobândi abilitățile necesare pentru a vă urmări rapid cariera de management în domeniul cibersecurității. Bazat pe teoria afacerilor de vârf, veți învăța să vă vindeți ideile în timp ce stabiliți, implementați și supervizați o structură de cibersecuritate pentru o organizație. Aplicând teoria la scenarii din lumea reală, veți îndeplini mai multe obiective practice, cum ar fi crearea unei strategii de securitate care combină guvernanța, conformitatea și tehnologia. Mai mult, veți obține cunoștințe avansate în structurile organizaționale, comunicare, procesele operaționale de afaceri și cadrul legal pentru politica de cibersecuritate.

Exemple de curs / modul:
 • Comunicarea, rezolvarea problemelor și conducerea în securitate cibernetică
 • Fundații în managementul cibersecurității
 • Guvernanța în securitate cibernetică
 • Managementul riscului și rezistența organizațională
 • Dezvoltarea programului de securitate cibernetică
 • Cybersecurity - Protejarea confidențialității clientului ca avantaj competitiv
 • Piatră în securitate cibernetică
Obiective practice:
 • Dezvoltați un program de securitate cibernetică pentru o organizație.
 • Creați politici de securitate cibernetică pentru o organizație.
 • Efectuați o analiză a amenințării cibersecurității, incluzând o evaluare a vulnerabilității și, în paralel, dezvoltați o abordare de gestionare a riscurilor pentru o organizație.
 • Formulați și implementați proceduri de răspuns la incidente informatice bazate pe cele mai bune practici ale managementului.

Obiectivele de mai sus iau în considerare cerințele specifice atât pentru entitățile guvernamentale, cât și pentru organizațiile din sectorul privat.

Pentru a obține o diplomă, studenții trebuie să completeze:
 • 13 module / cursuri de bază
 • 8 module / cursuri de specialitate
 • Internship
 • Disertație

Modulele / cursurile sunt selectate de către administrație în funcție de solicitările studenților și de disponibilitatea facultăților și includ subiecte precum finanțe, economie, management, drept și principii de marketing.

Calendar academic

Anul universitar începe de obicei în septembrie și se încheie în iulie cu trei termeni academici (toamna, iarna și primăvara) în această perioadă. Fiecare termen include unsprezece săptămâni de studiu, plus o săptămână de examene. Perioadele de examinare apar de obicei la mijlocul și sfârșitul fiecărui termen. Perioadele de sărbătoare apar de obicei în decembrie și primăvară. Lungă pauză de vară este în iulie / august.

Datele termenului

Termenul de cădere
 • Cursuri: septembrie - decembrie
 • Sărbători: Pauză de iarnă: 4 săptămâni
Termen de iarnă
 • Cursuri: ianuarie - martie
 • Vacanțe: pauză de primăvară: 3 săptămâni
Termenul de primăvară
 • Cursuri: aprilie - iulie
 • Vacanțe: Pauză de vară: 12 săptămâni

Cerințe de master

Acordarea unui grad MIBA de la AUS urmează numai după completarea următoarelor cerințe:

 • Cerințe academice de credit;
 • Cerințe de performanță academică (GPA cumulativ de 3.0.);
 • Cerințe de prezență și cerințe de rezidență.

În plus, toate conturile restante trebuie soluționate cu administrația înainte de absolvire.

Transferarea creditelor

Creditele de transfer pot fi acceptate de la alte colegii și universități recunoscute pentru aceste cursuri, care se aplică programelor AUS. Creditele de plasament avansat (AP) obținute la nivelul liceului pot fi aplicate unui program de licență. Creditele de transfer pot fi acordate numai pentru o notă de C (75%) sau mai mare. Toți studenții absolvenți trebuie să completeze cel puțin jumătate din cerințele lor de credit academic la AUS.

Cum să aplicați

American University in Switzerland va lua în considerare toate cererile completate și va contacta solicitanții într-o perioadă rezonabilă de timp, imediat ce a fost luată o decizie. Cu toate acestea, admiterea la AUS este supusă unui număr limitat de înscrieri; Prin urmare, este posibil ca nu toți solicitanții calificați să fie întotdeauna acceptați.

Toți candidații trebuie să demonstreze un registru academic excelent, semnalând potențialul lor de succes într-un anumit domeniu de studiu și să completeze următoarele proceduri de admitere AUS.

Cerințe de intrare

Înscrierea la programul de master necesită finalizarea și absolvirea unui program de licență recunoscut. AUS poate solicita studenților care nu au o diplomă de licență în afaceri sau care sunt provocați academic să ia cursuri suplimentare la nivel universitar. Absolvenții instituțiilor non-americane de învățare superioară trebuie să poată documenta că gradul lor este echivalent cu o diplomă de licență recunoscută. Traduceri certificate în engleză sunt necesare pentru toate înregistrările, nu în engleză.

Se recomandă un minimum de șase luni cu experiență de muncă cu normă întreagă sau cu un an de muncă parțială, dar nu este necesar, înainte de a intra în programul absolvent. Una dintre scrisorile de recomandare trebuie să provină de la un angajator sau un supervizor.

Testul de admitere pentru managementul absolvenților (GMAT) este recomandat, dar nu este necesar pentru solicitanții de nivel absolvent.

Cerințe de admitere

Cerințele generale pentru toți solicitanții includ formularul de cerere completat și taxele plătibile pe lângă documentele enumerate mai jos. Solicitantul trebuie să se asigure că aceste documente sunt trimise la AUS în timp util înainte de începerea unui curs de studiu.

 • Formular de solicitare
 • Trimiteți un formular completat și semnat
 • Fotografii: Șase (6) fotografii cu dimensiunea pașaportului trebuie să fie incluse în formularul de cerere depus la AUS. Majoritatea acestor fotografii sunt solicitate de către autoritățile locale și pentru vizele studenților.
 • Recomandări: Două (2) scrisori confidențiale de recomandare ale instructorilor sau angajatorilor care sunt familiarizați cu performanțele anterioare ale solicitantului trebuie trimise direct către AUS. Traduceri certificate trebuie, de asemenea, trimise pentru toate scrisorile care nu sunt în engleză.
 • Résumé sau CV: Un scurt raport scris despre atuurile și realizările solicitantului. Includeți detalii personale, educație, experiență de muncă, alte calificări și așteptări în carieră.
 • Transcrieri: Solicitanții trebuie să depună transcrieri oficiale pentru toate lucrările academice aplicabile efectuate la instituțiile secundare sau universitare în ultimii cinci (5) ani. Transcrierile trebuie trimise direct de către instituții către AUS. Traduceri certificate trebuie, de asemenea, prezentate pentru toate documentele care nu sunt în engleză.
 • Scrisoarea de motivație: scrisoarea de eseu sau motivație trebuie să aibă o lungime de cel puțin 500 de cuvinte. Ar trebui să spuneți povestea dezvoltării dvs. academice și orice altă experiență de muncă pe care ați avut-o într-o narațiune la prima persoană. Ar trebui să vă explicați motivele pentru care vă aplicați și cum vă așteptați ca AUS să vă îmbunătățească în continuare obiectivele actuale de carieră.
 • Competență în limba: competența va fi în mod normal recunoscută dacă elevii au îndeplinit oricare dintre următoarele condiții:
  • A. Participarea la cel puțin trei ani de studiu complet într-o instituție în care limba de predare unică este engleza.
  • b. Obținerea unui nivel standard sau mai mare, în Bacalaureatul Internațional (IB).
 • Dacă nu se aplică niciuna din aceste condiții, dovada competenței în limba engleză trebuie furnizată prin obținerea punctajului corespunzător pentru una dintre următoarele:
 • Cel puțin 550 de scoruri la un test de engleză ca limbă străină (TOEFL).
 • Cel puțin un scor de 6,0 într-un sistem internațional de testare a limbii engleze (IELTS).
 • O cerere trebuie să includă toate aceste elemente pentru a fi luate în considerare pentru procesul de admitere.
Termenele de aplicare

AUS funcționează pe bază de admitere continuă, care necesită ca materialele de cerere completate, precum și toate documentele academice și taxa aplicabilă să fie primite de AUS cu cel puțin 10 săptămâni înainte de începerea mandatului. Dacă este acceptat, vei primi o scrisoare oficială de acceptare și o invitație de înscriere. În acest moment, vi se va informa și orice informații suplimentare care ar trebui furnizate pentru completarea dosarului. Un program de plată a taxelor și taxelor datorate este indicat în Scrisoarea de ofertă trimisă în Scrisoarea de acceptare.

Taxe de școlarizare

 • Taxa de înregistrare: 3.500 CHF
 • Taxa de școlarizare: 30.500 CHF
 • Total: 34.000 CHF

* Toate prețurile sunt în franci elvețieni (CHF)

* Pregătirea și taxele pot fi modificate fără notificare prealabilă

Studenții ar trebui să aștepte o serie de cheltuieli suplimentare, care nu sunt acoperite de taxele de școlarizare și trebuie să fie contabilizate separat. Cheltuielile suplimentare pot include:

 • Asigurare de sanatate
 • Cazare
 • Transport
 • Activități / excursii sociale
 • Costuri de fotocopiere

Toate taxele sunt cotate în CHF (franci elvețieni). Deoarece AUS - American University in Switzerland este o instituție privată, toți studenții plătesc aceleași taxe indiferent de naționalitate. Taxele sunt revizuite din când în când și se pot modifica de la cele enumerate.

Universitatea își rezervă dreptul de a efectua modificările sau modificările necesare.

Cum să plătească

Taxele de cerere și înregistrare trebuie plătite înainte de procesul de cerere de viză. Taxele de școlarizare trebuie plătite cu cel puțin două săptămâni înainte de data începerii programului academic. Dacă plata nu este făcută, este posibil să nu vă înscrieți și să începeți cursurile până la efectuarea plății. Plățile pot fi efectuate prin transfer bancar sau personal. Un student nu va fi complet înregistrat până nu va primi plata integrală. Învățarea și serviciile pot fi retrase în caz de neplată.

Politica de rambursare

Dacă începeți un program de studiu și apoi doriți să vă retrageți, trebuie să sfătuiți Administrația în scris. Orice rambursare se va face conform politicii noastre de rambursare.

Notă: Acest proces poate dura câteva luni.

burse de studiu

AUS oferă o serie de burse și burse pentru a vă ajuta cu educația dvs. Mai multe informații pot fi colectate direct de la echipa noastră de administrare.

Oportunități de carieră

Metoda de predare AUS și experiențele dincolo de clasă vor asigura că absolvenții sunt pregătiți să înfrunte lumea de afaceri de mâine. În funcție de curriculumul ales și de activitatea cursurilor, absolvenții pot aspira să urmeze aceste căi de afaceri:

 • Proprietarul afacerii: Înțelegerea riscurilor și avantajelor, proprietarul afacerii servește ca factor principal de decizie, instalând încrederea printr-o luare de decizii solide și o gândire rațională; și controlul activităților comerciale, bugetului și resurselor.
 • Manager de risc operațional: evaluarea tuturor operațiunilor pentru a identifica riscurile și recompensele din cadrul unei afaceri, un manager profesionist care poate comunica eficient și influența factorii de decizie cheie.
 • Manager financiar: un expert în numere care poate gestiona cărțile unei afaceri și poate analiza și previziona în beneficiul conducătorilor superiori și al factorilor de decizie.
 • Manager de dezvoltare a afacerilor: un vizionar care se poate concentra pe managementul contabilității, construirea de planuri de afaceri și relații pentru a asigura eficiența și creșterea maximă a operațiunilor de afaceri.
 • Senior manager market market: Implementarea strategiilor de marketing pentru a maximiza oportunitățile de relații publice și instrumente de marketing, cum ar fi media digitală și tradițională.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la American University in Switzerland »

Ultima actualizare Noiembrie 7, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Apr. 2020
Duration
12 - 24 luni
Part time
La zi
Price
34,000 CHF
Deadline
Contactează şcoala
Rolling admissions: Completed application materials as well as all academic records and the applicable fee must be received by AUS a minimum of 10 weeks before the start of term.
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
End Date
Dec 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admissions: Completed application materials as well as all academic records and the applicable fee must be received by AUS a minimum of 10 weeks before the start of term.
Start Date
Apr. 2020
End Date
Mart 2022
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admissions: Completed application materials as well as all academic records and the applicable fee must be received by AUS a minimum of 10 weeks before the start of term.
Start Date
Sept 2020
End Date
Iulie 2022
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admissions: Completed application materials as well as all academic records and the applicable fee must be received by AUS a minimum of 10 weeks before the start of term.

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admissions: Completed application materials as well as all academic records and the applicable fee must be received by AUS a minimum of 10 weeks before the start of term.
End Date
Dec 2021

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admissions: Completed application materials as well as all academic records and the applicable fee must be received by AUS a minimum of 10 weeks before the start of term.
End Date
Mart 2022

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admissions: Completed application materials as well as all academic records and the applicable fee must be received by AUS a minimum of 10 weeks before the start of term.
End Date
Iulie 2022