Managementul securității MSc

Generalități

Programul de descriere

Calificarea dvs. în managementul securității

De ce Managementul securității?

Înțelegerea amenințărilor la adresa securității la nivel local, național și global este esențială pentru o serie de organizații și locuri de muncă. Utilizarea sporită a tehnologiei în societatea modernă lasă o afacere nepregătită vulnerabilă, iar riscul pentru incidente teroriste trebuie atenuat.

Cursul nostru postuniversitar în Managementul securității este conceput pentru a face față acestei provocări, permițând participanților și organizațiilor oportunitatea de a înțelege problemele referitoare la managementul securității, la combaterea terorismului și la informații și la aplicarea legii. Aflați cum sunt concepute și implementate diferite strategii de securitate la nivel practic și teoretic prin învățare la distanță, pentru a înțelege cel mai bine importanța managementului securității.

Dandelion

  • Când: 14 septembrie 2020
  • Unde: Livrat online prin Liverpool John Moores University
  • Durata: 11-28 luni în funcție de calea aleasă

Pregătirea în managementul securității de la practicieni reali este importantă, deoarece vă permite să implementați cel mai bine strategiile pe care le învățați pentru scenarii din lumea reală. În timpul studiului postuniversitar, veți folosi studii de caz pentru a aborda o gamă largă de probleme de securitate actuale la locul de muncă. Descoperiți impactul globalizării asupra managementului securității și importanța managerilor de securitate pentru state și organizații.

Cine studiază MSc în management de securitate?

Cursul este perfect pentru cei care caută sau sunt angajați în prezent într-o carieră cu normă întreagă în managementul securității, inclusiv forțele armate, managementul riscurilor, securitatea privată, managerii de continuitate a afacerilor, securitatea națională, ofițerii infracțiunilor financiare și multe altele. Este, de asemenea, potrivit pentru profesioniști cu o bogată experiență în industriile de securitate care nu au calificare academică prealabilă și caută să-și îmbunătățească perspectivele de carieră prin învățământul superior.

7 module disponibile

Programul de curs este conceput pentru a oferi o perspectivă profundă a managementului securității și rolul său în prevenirea criminalității globale, a terorismului și a spălării banilor.

  • Studii de securitate
  • Management de securitate
  • Crime și securitate financiară internațională
  • Terorism și contra-terorism
  • Analiza inteligenței
  • Probleme contemporane în domeniul criminalității, siguranței și securității
  • Disertația privind managementul securității

Alegerea nivelului de studiu

Cursul este disponibil la certificat postuniversitar, diplomă postuniversitară și nivel de master în știință. Cei care studiază PGCert vor lua primele trei module, în timp ce studenții PGDip vor lua primele șase module. Cei care aleg să studieze cursul la nivelul MSc au oportunitatea de a finaliza o disertație pe un subiect de interes, permițând studenților să se angajeze într-un proiect de cercetare axat pe industrie pentru a-și aplica cunoștințele și abilitățile pe propriile lor aspirații de carieră.

Aflați online cu sprijinul experților din industrie

În timpul studiului, veți avea acces la facultatea de la Universitatea John John Moores din Liverpool. Aflați de la profesioniști cu experiență în domeniul combaterii terorismului, academicieni și experți în materie, inclusiv profesorul Mick Creedon, Dr. Rex Li, dr. Daniel Silverstone și dr. Helen Selby-Fell.

Acesta este un program și calificare al Universității Liverpool John Moores, cu înscrierea și livrarea administrate de Informa Connect. Cursul este predat, evaluat, asigurat de calitate și acordat de Liverpool John Moores University.

Despre Liverpool John Moores University

Liverpool Mechanics Institute a fost fondat de oameni de putere și influență care au recunoscut efectele transformatoare ale educației și impactul pe care învățarea și aspirația îl pot avea asupra indivizilor, comunităților și societății. A fost prima instituție de acest fel care a fost fondată în Anglia.

Această mică mișcare de pionierat a fost urmată de înființarea Institutului și a Școlii de Artă din Liverpool și a Colegiului Nautic din Liverpool, iar în 1900 Irene Mabel Marsh a deschis campusul IM Marsh. Aceste organizații au pus bazele Universității John Moores din Liverpool, o instituție care a crescut și a înflorit și continuă să ofere oportunități tuturor.

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de 25.000 de studenți din peste 100 de țări din întreaga lume, 2.500 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea Liverpool John Moores este una dintre cele mai mari, cele mai dinamice și avansate universități din Marea Britanie.

Programul de Studii de Securitate este livrat de Centrul pentru Studii Avansate de Poliție din cadrul Universității John John Moores din Liverpool. Universitatea combină calificările recunoscute profesional cu cursuri inovatoare și orientate social. Centrul are o reputație remarcabilă pentru cercetare, personalul academic contribuind în mod regulat la reviste din industrie, grupuri consultative, politici guvernamentale, precum și la obținerea unei expuneri publice obișnuite prin presă și mass-media.

Despre Liverpool Center for Advanced Policing Studies

Înființat în 2015, Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) are o bogată experiență profesională, practică și academică. LCAPS folosește această experiență pentru a efectua cercetări și a oferi instruire în domeniile poliției, prevenirii criminalității și profesiilor de securitate aliate.

Liverpool Center for Advanced Policing Studies reunește personal activ de cercetare din întreaga Universitate.

Portofoliul de învățare interdisciplinară LCAPS echipează studenții și practicienii cu abilitățile de care au nevoie pentru a răspunde cerințelor complexe ale poliției contemporane.

Portofoliul de diplome predate al Centrului pentru Studii Polițistice din Liverpool se extinde și LCAPS va oferi în curând unul dintre cele mai cuprinzătoare portofolii de programe academice de poliție.

Taxe

grad Până pe 15 mai 2020 După 15 mai 2020
Certificat postuniversitar: 3.150 GBP / 3.950 USD 3.495 £ / 4.370 USD
Diploma post universitara: 5.950 £ / 7.450 USD 6.595 £ / 8.245 USD
Masterat: 8.850 £ / 11.065 USD 9.795 de lire sterline / 12.245 USD
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Citește mai puţin