Management online global al lanțului de aprovizionare MS

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de masterat online în domeniul managementului global al lanțului de aprovizionare (MSGSCM) al Universității Purdue este proiectat pentru profesioniștii care doresc să își avanseze cariera, dezvoltând cunoștințe și expertiză în domeniile managementului lanțului de aprovizionare și logistică. Programul este consolidat de accentul analitic care este un element fundamental al Școlii de Management Krannert.

Programul este livrat de aceiași membri ai facultății care instruiește programul nostru de rang de top în rezidență MS Global Supply Chain Management într-un format extrem de flexibil în ritm și secvențiere. Programul se asigură că studenții dezvoltă abilități pentru a lucra în echipe trans-disciplinare și peste granițele funcționale.

Repere Krannert Online MS Managementul lanțului global al lanțurilor de aprovizionare

  • 100% program online

Programul Krannert Online MS Global Supply Chain Management (Online MSGSCM) este un program flexibil 100% online care se potrivește stilului tău de viață. Puteți câștiga masterul la o universitate de prestigiu fără a fi nevoie să vă sacrificați cariera și viața de familie.

Programul necesită un total de 30 de ore de credit și puteți lua cursurile în ritmul dvs. oricând și oriunde.

  • Bazat pe programul MSGSCM de rang înalt al lui Krannert

Cursurile online ale programului MSGSCM sunt dezvoltate și predate de aceeași facultate apreciată de la Krannert, cel mai bine clasat program de reședință MSGSCM.

** Clasamentul programului MSGSCM în rezidență al lui Krannert:

# 2 Supply Chain & Logistics (World) - Eduniversal (Best-Masters.com)

# 10 Cele mai bune masterate în logistică - College Choice

# 8 Furnizare și logistică (SUA) Știri din SUA și Raport Mondial

  • Curriculare actualizate și practice

Lumea afacerilor evoluează rapid odată cu avansarea tehnologiei. Prin dezvoltarea unei biblioteci partajate de conținut pentru managementul contemporan al lanțului de aprovizionare, facultatea noastră poate construi rapid subiecte la modă și noi teorii și practici în cursurile noastre de lanț de aprovizionare care se potrivesc nevoilor studenților și sporesc competența studenților noștri.

De asemenea, curriculum-ul include un curs de învățare experiențială în care elevii finalizează un proiect pentru o companie parteneră și lucrează cu provocări organizaționale din viața reală în gestionarea lanțurilor lor de aprovizionare, oferind elevilor posibilitatea de a aplica cunoștințele din clasă la problemele din lumea reală.

  • Selecție largă de cursuri

Programul online MSGSCM de la Krannert oferă un număr mare de cursuri elective, oferind un nivel ridicat de flexibilitate în elaborarea planului individual de studii care leagă perfect background-ul de obiectivele lor de carieră. Curriculumul permite conținutului să acopere o gamă largă de subiecte și să le țină la curent. Acest lucru face ca programul nostru să se diferențieze semnificativ de programele existente cu o singură dimensiune care se potrivesc pe piață, profitând în același timp de flexibilitatea învățării online.

Lista cursurilor elective poate fi găsită pe foaia noastră informativă.

  • Servicii de asistență în carieră

Studenții au acces la serviciile de asistență profesională oferite de centrul de dezvoltare profesională Krannert.

Fapte de program

  • Durata: 3 semestre (sau mai multe)
  • Data începerii clasei: ianuarie
  • Total ore de credit: 30

138199_ScreenShot2020-07-12at2.57.45PM.png

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move indu ... Citeste mai mult

Purdue University’s Krannert School of Management is the aspiring business leader’s most vibrant ecosystem for mastering the analytical problem-solving and tech-commercialization skills that move industry forward and change the world. Citește mai puţin