Management energetic (Master)

Generalități

Programul de descriere

Succesul de gestionare a energiei factor

Acest curs este oferit de SRH Hochschule für Logistik și a economiei din semestrul de iarnă 2012.

Master of Science consecutiv de gestionare a energiei are drept scop diplomă de licență și de absolvent în inginerie industrială, de preferință în domeniul, energiei, energia sau inginerie electrică. Acesta oferă know-how-ul de management general, înțelegere profundă a relațiilor și proceselor în managementul industriei energetice europene, precum și conducerea necesar, abilități de comunicare și sociale necesare.

Absolvenții de masterat sprijină în generarea și punerea în aplicare a măsurilor fi consecințe ale liberalizării pieței energiei, optimizarea tranzacționare și administrare a portofoliului și consultanță operațională în optimizarea vânzărilor, a profiturilor, angajat și satisfacție a clienților, precum și la structura portofoliului.

Cursul este oferit în formele de program de campus de studiu sau de învățământ la distanță. În învățământ la distanță este posibilă între 4 și o variantă de program de 6-semestru de a alege. Perioada standard de studiu, inclusiv. Masterat tezei de doctorat este de patru ori șase semestre. Cursurile vor avea loc în mare parte în limba germană.

Intensivă, individuală, practic

Profesori renumiți și lectori, care sunt conținut care s-au dovedit în practică. Noi lucrăm în grupuri mici, cu un maxim de 40 de participanți. Astfel, acesta poate fi administrat la subiectele individuale ale elevilor. Prin contact personal cu profesorul creează un mediu de învățare intensă.

Recunoscut interdisciplinar și internațional

Programul de studiu consecutiv se adresează studenților și absolvenților, a construi cunoștințele de management general în industria energetică și utilizarea de IT și de management aptitudini sociale și de conducere, extinde și aprofunda anunt de și după finalizarea cu succes vizând o poziție de management.

Ultima actualizare Nov 2014

Despre facultate

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies ... Citeste mai mult

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies on promising industries. Citește mai puţin