Management de proiect MSc

Generalități

Programul de descriere

Managementul de proiect Master

Master Managementul de proiect este construit în jurul valorii de angajament Winchester Business School pentru Educație Managementul responsabil, in curs de dezvoltare manageri capabili să gestioneze provocările de afaceri și sociale ale secolului XXI. Școala este unul dintr-un grup select de scoli de afaceri din Marea Britanie pentru a lua parte la această inițiativă a Organizației Națiunilor Unite, care are ca scop să inspire și educație campion de management responsabil, de cercetare și de gândire de conducere la nivel global.

Programul echipează studenții cu cunoștințe și abilități de a lucra în mod eficient în cadrul organizațiilor și contextul extern în schimbare în care operează. Acesta subliniază principiile educației de management responsabil, cu scopul de a dezvolta în studenți o conștientizare a necesității de a genera valoare durabilă pentru întreprinderile și societatea lor în general, și să lucreze pentru o economie globală incluzivă și durabilă.

Modulele Master Management de proiect cuprind o serie de probleme-cheie de management de proiect, inclusiv managementul proiectelor și programelor, managementul comercial și financiar, tehnici de planificare și de control și de conducere, cu o disertație, care permite studenților să dezvolte competențe într-o zonă selectată de management de proiect.

Module

  • Principiile managementului responsabil
  • Principiile de proiect, program și de management al portofoliului
  • Proiectul de viață Ciclul de planificare, control și MonitoringTechniques
  • Managementul comercial și financiar
  • Leadership în Organizații
  • O opțiune de la: Inovare și Change Management, Business Consulting, Enterprise

Învățare și predare

Un accent al programului este dezvoltarea capacității studenților de a aplica abilitățile necesare pentru a rezolva probleme reale de viață în mediile de management. O gamă largă de metode de predare și învățare au fost adoptate, inclusiv discuții conduse de elevi, dezbateri și prezentări, ateliere de lucru care implică o serie de activități de învățare activă, studiu independent, activități bazate pe web și prelegeri.

Cariere

Programul dezvoltă abilități și cunoștințe de acțiune la locul de muncă. management de proiect este util pentru o varietate largă de carieră, atât în ​​sectorul public și cel privat. Programul prevede, de asemenea, o bază solidă pentru întreprindere de cercetare postuniversitare la nivel de doctorat.

cerinţe de intrare

În mod normal, un grad onoruri prima sau a doua clasă sau experiență profesională în domeniul de studiu. Elevii cu statut de management de proiect profesional și care dețin un nivel adecvat 7 calificări, cum ar fi Diplomă de studii aprofundate în Management de proiect (sau echivalentul său internațional) sunt eligibile pentru intrarea în picioare avansate. Acreditate de învățare certificată prealabilă (APCL) pot fi disponibile pentru solicitanții calificați în mod adecvat de până la un maxim de 100 de credite. Creditele rămase (în funcție de calificările de intrare), va fi format din 40 de credite de studiu independent și o componentă minimă predată de 40 de credite, care trebuie să includă 20 de credite de metode de cercetare în afaceri.

În cazul în care engleza nu este prima limbă: IELTS 6.5 (inclusiv 6.5 în scris academic) sau un scor TOEFL de 575 (pe suport de hârtie) sau 232 (computer-based) sau echivalent.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Citește mai puţin