A deveni Designer de Produs în Milano astăzi este o valoare recunoscută în ceea ce privește profesionalismul. Fii un maestru de design de produs!

Politecnico, împreună cu sistemul său de producție avansată și o cultură istorică de primă clasă, creează pentru elevii săi acces la această valoare.

Cultură tehnică și de design a Politecnico, plasată pe locul 6 în lume, proiectată de maeștri de design italian precum Marco Zanuso și Achille Castiglioni, este integrată cu expertiza înaltă tehnologie și inginerie în domeniul producției și a materialelor inovatoare, alimentând tradiția excelență de la Premiul Nobel pentru Chimie Giulio Natta până în zilele noastre.

Profesionalismul de înalt profesionalism este scopul Masterului specializat, plasând expertul în proiectarea și proiectarea produselor în conformitate cu tehnologia și inovația contemporană, plecând de la o tradiție solidă în creativitate și metodă .

Prezentare generală

Maestrul specializat în Ingineria și Inovarea Designului Industrial , în regia Prof. Matteo O. Ingaramo, a fost creat pentru a mutila designeri capabili să gestioneze întreaga dezvoltare a unui produs nou de la conceptul inițial până la faza de fabricație.

Acest Master Specialist se alătură competențelor artistice și umaniste aparținând culturii de proiectare, cu know-how-ul tehnic care se referă la tehnologia de producție, la materiale și la costurile de producție. Se străduiește să răspundă nevoii de a funcționa într-un peisaj mondial de concurență sporită, în care designerul poate crește valoarea unui produs prin inovații - atât în ceea ce privește estetica cât și utilizabilitatea - care profită de tehnologiile disponibile. Scopul este de a instrui profesioniști a căror capacitate creativă este comparată cu expertiza tehnică și conștientizarea fezabilității industriale a unui produs.

Deoarece facultatea sa este formată din profesori dintr-o varietate de domenii, atât din interiorul cât și din afara Politecnico di Milano, Maestrul specializat stabilește un set de abilități multidisciplinare solicitate pe toată durata cursului. Vizite culturale la fundații și muzee, precum și excursii tehnice la companii de producție, încheierea formării și promovarea realizării obiectivelor educaționale. Mulți absolvenți ai edițiilor anterioare joacă roluri principale în preocupări majore de fabricație sau studiouri de renume de design, printre care: Whirlpool Europe, Chicco Artsana, 3M, Polti, Cini

Obiective

 • gestionează procesele de proiectare și producție atât pentru produsele fabricate la scară mică, cât și pentru cele mari
 • dezvolta un ochi expert pe probleme de tehnologie, de fabricație și costuri

Acest program își propune să antreneze profesioniști pentru a gestiona procesele de proiectare și producție atât pentru articolele fabricate la scară mică, cât și pentru cele de mari dimensiuni, cu un ochi expert în probleme de tehnologie, producție și cost, dar fără a sacrifica caracteristicile sau calitatea exprimării.

Examenul final

Examenul final cere elevilor să prezinte proiecte dezvoltate în timpul stagiului. Gradul final ia în considerare evaluările în timpul atelierelor de învățare.

Gradul a fost acordat

La finalizarea masterului de specializare, elevii câștigă o diplomă de master la nivel înalt Politecnico di Milano , cu condiția să fi îndeplinit cerința minimă de participare de 75%.

În plus față de grad, programul emite, de asemenea:

 • certificat de absolvire a cursului în Rhinoceros cu acreditarea producătorului de software de la McNeel;
 • certificat de absolvire a cursului în CREO cu acreditarea producătorului de software de la PTC.

Rezultatele profesionale

 • Plasarea poate fi în studiouri de proiectare care asistă în diferite stadii de dezvoltare a produsului, de la concept la inginerie.
 • Plasarea la companii din segmentele de piață caracteristice industriei italiene, cum ar fi aparatele de uz casnic, echipamentele de afaceri, iluminatul, mobilierul, jucăriile și produsele pentru îngrijirea copiilor.
 • Absolvenții programului care optează pentru consultanță vor găsi că au o capacitate sporită de a interacționa cu mediul antreprenorial.

Descrierea postului va fi un designer de produs și un manager de proiect cu un background teoretic pentru a se potrivi cu realizările semnificative în aplicarea acestora în procesele de fabricație. După obținerea experienței necesare în domeniu, absolvenții pot aspira la roluri în calitate de manager de produs responsabil cu dezvoltarea de noi produse.

Admitere

Legacy Laurea sau diplomă sau Laurea actual sau gradul de specializare în inginerie, arhitectură sau design industrial. Studenții străini pot prezenta grade echivalente obținute în străinătate.

Pot fi admiși maximum 25 de studenți.

Procedura de admitere

Pentru a participa la procesul de selecție, formularul de cerere trebuie completat online în următoarele termene:

 • pentru cetățenii italieni / străini cu o calificare obținută în Italia în octombrie 2019
 • pentru cetățenii Extra UE în septembrie 2019

Taxe și taxe

 • Masterul specializat costă 11.800 € (inclusiv taxa de înscriere Politecnico di Milano de 500 €).
 • Scutit de TVA în temeiul articolului 10 din DPR 633/72.
 • Costul înscrierii în Masterul Specializat dă dreptul la deducerea impozitului de 19% ca fiind inclus în "cursuri de specializare universitară".
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la POLI.design »

Ultima actualizare Iunie 11, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Nov 2019
Duration
15 luni
La zi
Price
11,800 EUR
Taxele totale pentru maestrul de specializare (inclusiv taxa de înscriere Politecnico di Milano de 500 EUR)
Deadline
Contactează şcoala
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
După locații
După dată
Start Date
Nov 2019
End Date
Ian 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019

Nov 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
for Italian / foreign citizens with a qualification obtained in Italy within October 2019; for Extra U.E. citizens within September 2019
End Date
Ian 2021