Maestru de practică media și industrie

Generalități

Programul de descriere

Acest curs este unic în integrarea practicilor avansate de producție media și a capabilităților și tehnologiilor axate pe viitor cu justiția socială, etica și practicile din industria durabilă. Absolvenții acestui curs sunt foarte căutați ca lideri într-un peisaj media în evoluție rapidă.

Cursul oferă studenților un set de competențe profund creativ, inovator, orientat spre audiență, adaptabil, antreprenorial și pregătit pentru producție, ceea ce îi face practicieni extrem de dezirabili în industriile media actuale și viitoare. Absolvenții sunt rezolvatori de probleme extrem de motivați, cu o înțelegere sofisticată și nuanțată a cunoștințelor de care au nevoie pentru dezvoltarea, producția, îngrijirea și distribuirea formelor tradiționale și emergente ale conținutului ecranului și a capacității de a profita și de a crea oportunități în cele mai avansate practici pentru industrie. Construindu-și învățarea în jurul industriei vitale și a problemelor globale, cum ar fi justiția socială, etica și sustenabilitatea, absolvenții pot deveni viitori lideri în industria creativă și media contribuind la schimbarea tehnologiilor media, a conținutului, a distribuției și a producției.

Absolvenții sunt producători creativi și culturali care pot incuba, produce și postproduce pentru ecran, digital și media emergente. Opțiunile de carieră includ regizori, producători, povestitori multiplatformă, reclame publicitare, curatori de canale digitale și festivaluri și specialiști în post-producție în ecran și media captivantă. Absolvenții au capacitatea de a genera și livra prototipuri, portofolii și proiecte sofisticate din industria media creativă.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Citeste mai mult

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Citește mai puţin