Maestru de muzică

Generalități

Programul de descriere

Program pe scurt

Master of Music de la Școala de Arte Frumoase și Arte Frumoase din Tilburg, Olanda, este un program de studii avansate pentru muzicieni foarte înzestrați care caută o carieră de interpret profesionist pe scena concertului internațional. Dimensiunea unică a Maestrului de Muzică de la Fontys este componenta personalizată: elevii primesc o bursă de doi ani și pot adapta programul în funcție de nevoile carierei lor emergente. Elevii își pot folosi bursa pentru cursuri cu profesori la Fontys și chiar cu profesori și artiști externi.

Conținutul programului

Master vă oferă un program intensiv de doi ani. Programul de bază constă în masterclasses internaționale, lecții individuale și prelegeri cu privire la abilitățile de cercetare, antreprenoriatul cultural, filosofia muzicală și marketingul muzical. specializari:
• Muzică clasică (instrumentală / vocală)
• Pop (instrumental / vocal)
• Jazz (instrumental / vocal)
• Teatrul muzical
• Teoria muzicii
• Compoziție / aranjare (clasică / jazz / pop)
• Realizarea

Ce să ne așteptăm de la noi

Veți fi supravegheați de către principalul dvs. profesor, antrenorul personal al carierei noastre și un antrenor de cercetare. Ca student la Master of Music de la Fontys, primiți un buget personal pe doi ani. Suma bugetului personal depinde de specializarea dvs. În anul universitar 2017-2018, bugetul personal a variat între 3000 și 4000 EUR pe an pentru studenții din primul și al doilea an de studiu. Puteți utiliza bugetul personal pentru a personaliza curriculumul în funcție de nevoile dvs. artistice și profesionale. Elevii care doresc să ia lecții cu artiștii care predau în afara Fontys își pot folosi bursa pentru a face acest lucru, chiar și atunci când artistul își are sediul într-o altă țară. Școala menține legături strânse cu sălile și locurile de concerte locale. Prin urmare, ca student, veți avea oportunități ample de performanță în regiune.

Ce așteptăm de la tine

Înainte de examenul de admitere, este important să vă gândiți la obiectivele carierei. În planul de dezvoltare personală, vă precizați obiectivele profesionale pentru următorii ani de studiu. Acest plan vă susține calitățile și interesele și schițele personale, unde vă vedeți ca profesionist în doi ani. Planul dvs. va fi evaluat de comisia de examen și face parte din procedura de depunere a cererilor.

Bugetul personal

În calitate de student, primiți un buget personal de doi ani pe care îl puteți utiliza pentru a vă crea propriul curriculum. Suma bugetului personal depinde de specializarea dvs. În anul universitar 2016-2017, bugetul personal variază între 3000 EUR și 4000 EUR pe an pentru studenții din primul și al doilea an de studiu.

Bugetul dvs. personal poate fi folosit pentru a lua lecții cu profesori la Fontys, precum și cu profesori și artiști externi. Acest lucru vă permite să luați lecții cu mai mulți artiști inspirați care sunt lideri în domeniul lor și vă pot ajuta să faceți următorul pas în cariera dvs.

Dacă doriți să faceți lecții cu un artist care învață în altă parte, puteți să vă utilizați bugetul pentru a face acest lucru, chiar dacă artistul are sediul în altă țară. Un violonist, de exemplu, poate alege să aibă lecții cu un profesor de violoncel în Paris, ca parte a programului de master, folosind bugetul personal. În mod similar, un vocalist de teatru muzical poate urma lecții cu un profesor din Londra.

Un minim de 30% din bugetul personal ar trebui să fie utilizat pentru lecțiile de la Fontys, în timp ce până la 70% din buget poate fi utilizat în afara școlii.

Profiluri de absolvire

În calitate de student, puteți alege unul dintre cele două profiluri de absolvire:
• Performanță
• Performanță cu accent pe educație

Profilul de performanță accentuează performanța în timpul carierei tale ca student al masteratului. Atunci când alegeți profilul de performanță cu accent pe educație, veți urma o serie de cursuri despre educație. În plus, proiectul dvs. de cercetare va fi orientat spre educație. Deoarece majoritatea studenților optează pentru Profilul de performanță, programul de educație este oferit numai atunci când cel puțin cinci studenți aplică pentru acest profil.

Acreditare și recenzii

Programul comun Master of Music de la Fontys și Academia de Muzică din Maastricht a fost acreditat de NVAO, organizația de acreditare în învățământul superior din Olanda și Flandra. Masterul de Muzică conduce la M.Mus acreditat. grad. În 2015, ghidul olandez HBO-Keuzegids a selectat programul Master of Music de la Fontys ca fiind numărul 1 în Olanda.

învățământ

Taxă de școlarizare statutară pentru studenții SEE 2018 - 2019: 2.060 €, -
Taxă de școlarizare instituțională pentru studenții din afara SEE 2018 - 2019: 7,500 €, -

Programul Master of Music de la Fontys are burse disponibile pentru studenții din afara SEE. Pentru mai multe informații, consultați pagina de bursă din Olanda.

Utilizați expertul pentru taxele de școlarizare pentru a determina valoarea taxelor de școlarizare.

Ultima actualizare Ian 2019

Despre facultate

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands.

Fontys provides education and research. As a broad-based university, we are the largest public knowledge institute in the southern Netherlands. Citește mai puţin
Eindhoven , Tilburg , Venlo + 2 Mai mult Mai Puțin