Maestru de arhitectură

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

  • Cod CRICOS: 058728C
  • Aport: februarie, iulie
  • Durata: 2 ani
  • Locație: Perth
  • Mod de studiu: Full-time
  • Taxa indicativă pentru primul an: 32.900 USD

124351_curtin--architecture-1600x1067.jpg

Descrierea cursului

Masterul de Arhitectură acreditat programul, atunci când este combinat cu experiența profesională relevantă și finalizarea cu succes a examenului de practică arhitecturală îndeplinește una dintre Pathways de înregistrare ca arhitect în Australia.

În Master of Architecture, veți studia istoria arhitecturală, teorie, cercetare, management și drept și veți întreprinde practica profesională. Acesta este un curs practic care combină înțelegerile de proiectare, știință, tehnologie, istorie și cultură, pentru a vă asigura că absolviți un set bine de competențe. De asemenea, veți întreprinde un proiect de teză arhitectural major autodirecționat într-o zonă de interes specializată, pentru a demonstra abilități de cercetare și a câștiga experiență practică. Studenții care finalizează masterul la un standard ridicat pot solicita studii de nivel doctoral.

Recunoaștere profesională

Maestrul de Arhitectură este etapa finală a Pathway academic de cinci ani pentru a deveni un arhitect practicant. Consiliul de arhitecți din Australia de Vest recunoaște acest curs de doi ani combinat cu cel de trei ani de licență în științe aplicate (științifică arhitecturală) sau echivalent, ca îndeplinind cerințele lor academice pentru înregistrare. După completarea experienței practice postuniversitare aprobate, veți fi eligibil pentru calitatea de membru asociat la Royal Australian Institute of Architects. Pe plan internațional, cursul este recunoscut de consiliile de arhitectură din Singapore și Hong Kong.

Criterii de admitere

Toți studenții trebuie să îndeplinească cerințele de competență ale limbii engleze Curtin. Trebuie să aveți o diplomă de licență în arhitectură de la o instituție recunoscută sau echivalent. Intrarea la curs este o realizare competitivă și academică în ultimele două semestre de studiu sau este considerată echivalentă. O depunere folio poate fi, de asemenea, necesară.

Viitorul arhitecturii

Arhitectura se concentrează tot mai mult pe designul durabil. Arhitecții trebuie să se gândească creativ la mediul nostru construit și să aplice gândirea critică în proiectarea și tehnologia digitală. Construirea modelării informațiilor (BIM), arhitectura rezistentă și proiectele comunitare informează personalul Curtin și munca studenților, permițând absolvenților să abordeze nevoile viitoare ale experienței umane în mediul construit.

Industries

  • Arhitectură
  • Design interior
  • Planificare urbană și regională

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Citește mai puţin
Perth , Dubai , Moka , Singapur , Miri + 4 Mai mult Mai Puțin