Maestru de analiză predictivă

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

 • Cod CRICOS: 092977C
 • Durata: 2 ani
 • Codul cursului: MC-PREDAN
 • Mod de studiu: Full-time
 • Aport: februarie
 • Locație: Perth
 • Comision indicativ pentru primul an: 31.000 USD

124378_curtin--predictive-analytics-1600x1067.jpg

Descrierea cursului

Acest curs abordează cererea din ce în ce mai mare pentru analiștii și oamenii de știință de date care au amestecul potrivit de abilități tehnice și analitice pentru a face față provocărilor mari ale analizei datelor. Accentuează integrarea competențelor tehnice și de afaceri. Veți învăța abilități avansate în gestionarea datelor, extragerea datelor, metodele de decizie, analiza predictivă și vizualizarea, concentrându-vă pe aplicațiile lor la discipline precum inginerie, management, afaceri și finanțe. Veți avea, de asemenea, oportunități de a lucra la proiecte pentru diverse industrii și organizații sau la probleme analitice prin proiecte sponsorizate de industrie, Innovation Central Perth, Institutul de calcul din Curtin și altele. Vă puteți specializa într-unul din cele trei fluxuri:

Ingineria operațiunilor de resurse

Acest flux își propune să dezvolte ingineri petrolieri și minieri care să poată analiza, interpreta și utiliza analize complexe de date referitoare la activele și operațiunile resurselor. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea luării deciziilor operaționale în afaceri, ceea ce duce la o productivitate maximă a activelor și creșterea afacerii. Acesta este primul curs din Australia care a aplicat analize de date și concepte de date mari pentru a optimiza deciziile de inginerie operațională.

Analiza finanțelor și investițiilor

Acest flux include analiza economometrică economică și financiară în cadrul datelor și al analizelor predictive. Veți dobândi cunoștințe de lucru în domeniul economiei, finanțelor și datelor de afaceri, permițându-vă să vă aplicați abilitățile de analiză într-un context de afaceri.

Managementul și productivitatea activelor

Acest flux își propune să dezvolte manageri care pot analiza, interpreta și utiliza date referitoare la activele și operațiunile unei organizații. Veți dezvolta abilitățile necesare pentru a spori eficacitatea afacerii și a oferi un leadership în îmbunătățirea productivității și utilizarea activelor. Fluxul se concentrează pe rolul pe care îl joacă tehnologiile perturbatoare și pe implicațiile pentru managementul și conducerea strategică și operațională.

Criterii de admitere

 • Diploma de licență recunoscută.
 • Respectă cerințele de competență în limba engleză ale lui Curtin.

Viitorul analizelor predictive

Experții în analize predictive sunt bine pregătiți pentru a gestiona problemele mari de date ale viitorului. Ei înțeleg cum să suprapună datele istorice și preziceri cu datele financiare ale lanțului de aprovizionare și pot corela evaluările de probabilitate pentru decizii mai bine informate.

Industries

 • Analytics și social media
 • Afaceri corporative
 • Operațiuni de resurse

Pentru mai multe informații, vizitați curtin.edu/mpredan

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future.

Curtin is an innovative, global university known for its high-impact research, strong industry partnerships and commitment to preparing students for jobs of the future. Citește mai puţin
Perth , Dubai , Moka , Singapur , Miri + 4 Mai mult Mai Puțin